Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(GinMintė @ 2009 11 09, 14:30)
O kaip alieju pasildai? As dedu i mikrobangine tik dabar galvoju ar aliejui nieko blogo nenutinka mikrobanginej  g.gif

as ir mikrobangeje,keliom sekundem juk,kas ten jam atsitiks smile.gif
baigesi visi sakojimaisi ir trupejimai...ir nepadejo jokios "stebuklingos" pirktines priemones schmoll.gif stovi visos va ir nezinau ka jom tept,kojas nebent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 11 09, 14:03)
Mano skaitosi neva stipresnis,grynai galams skirtas,tavasis silpnesnis,bet turintis silpna fiksacija ir galima pamodeliuot visa plauko ilgi.

Netoks tirstas kaip pvz Hempz ar S factor,skystas baltas ne aliejines teksturos,lengvas,ant slapiu plauku uztepus visai nesijaucia kad ko tepta,man visai neriebina,kas turbut daugeliui patiktu..Galiukai ar maziau skilineja nesuprantu,kirpykloj pasake,kad galai labai isploneje nuskilineje bet buvau psmeti nekirpus tai rolleyes.gif 
Norejau pirkti Alternos Hemp tiesinanciu, kondicienieriu, kremu,bet kai matau kaip isparduotuvese nuolat kelios pardavineja..padariau isvada,kad nieko ypatingo;]

Is pasakojimo manojo tekstura panasi. o seniai kirpaisi? Gal kaip tik pakirpus galiukus jis neleis sakotis g.gif

alternos temoj paskaicius atsiliepimu, susidaro ispudis, kad visos priemones neblogos. Tai idomu kaip ten su tais tiesinanciais. Gal reik meginimui likuti isparduotuvej pirkt ir bandyt kaip plauka veiks rolleyes.gif As irgi vis pasidomiu priemonem su panasia funkcija, bet man reik kad plaukai butu tiesus ir purus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 11 09, 19:17)
Is pasakojimo manojo tekstura panasi. o seniai kirpaisi? Gal kaip tik pakirpus galiukus jis neleis sakotis  g.gif

alternos temoj paskaicius atsiliepimu, susidaro ispudis, kad visos priemones neblogos. Tai idomu kaip ten su tais tiesinanciais. Gal reik meginimui likuti isparduotuvej pirkt ir bandyt kaip plauka veiks  rolleyes.gif  As irgi vis pasidomiu priemonem su panasia funkcija, bet man reik kad plaukai butu tiesus ir purus  doh.gif

kad rugsejo gale pasikirpau ir dabar jau randu issakojusiu,na bet gal jei buciau nenaudojus,butu buve daugiau..Seip plauku nebeteisinu,nefenuoju,pries keikviena plovima aliejaus kaukes ir dazau tik augaliniais dazais ir pan.

Tiesina butent alternos raudona hemp linija,bet jei tikrai efektingos priemoens nemanau,kad pardavinetu pusines pakuotes... likucius atsibodusius-taip arba naujas pakuotes platintojos,bet tokias kokios yra pasiuloj sudaro ispudi,kad nepateisina aprasomu ant pakuotes lukesciu...
Atsakyti
Na matau kad ir apie tiesinima kalbate tai as turbut visai i tema pasisakysiu.

Mano plaukai ilgi, sviesinti tai po vasaros taip isausejo kad jau zadejau eit kirptis, nes baisiai sausi tokie kaip siaudai buvo ir dar trupejo (na galiukai patys nelabai skilineja man). Tai jau pries uzsirasant pas kirpeja galvoju isbandysiu paskutine vilti KOKOSU ALIEJU. Na dar bandziau tik viena karta bet rezultatas thumbup.gif . Seip skaiciau kad rekomenduojama per nakt issitepus but bet as kokias 2 val pradzioj palaikiau visus plaukus sutepus ir rezultatas super. Aisku per viena karta stebuklu nebuna bet man tikrai pastebimas rezultatas gavos. O beto vistiek nuo to aliejaus plaukas toks sunkesnis pasidare tai tik truputi su fenu padziovinau ir plaukas puikiai tiesesi ( seip maniskiai tokie banguoti labai linke). na zodziu pabandykit
Atsakyti
del kokosu aliejaus pritariu thumbup.gif ir pati naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Modita @ 2009 05 22, 09:55)
is visu bandytu, man vis tiek pats geriausias brelil biotraitement linu semenu aliejukas, tikrai ne taip siurna plauku galiukai thumbup.gif
user posted image

Vienas geriausių kurį esu bandžiusi thumbup.gif wub.gif
kartais kaip kaukytę panaudoju Leonor Greyl aplmių aliejų,tarpkitko labai geria tiko avsarą,per atostogas,apsuagot plauką nuo chloruoto,sūraus vandens,nuo karštos ,kepinančios sualės thumbup.gif wub.gif
Ir ricinų aliejus taip pat neblogas,kartais labai gerai pakaitom panaudoti thumbup.gif
Atsakyti
noreciau paklausti kiek kartu per diena tepat galus aliejukais?
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2009 11 09, 20:42)

...KOKOSU ALIEJU. Na dar bandziau tik viena karta bet rezultatas  thumbup.gif . Seip  skaiciau kad rekomenduojama per nakt issitepus but bet as kokias 2 val pradzioj palaikiau visus plaukus sutepus ir rezultatas super...

Mano irgi banguoti plaukai, dabar smarkiai iškarpė juos, tai dar labiau šiaušiasi (nusiteikiau ilgam ir nuobodžiam atauginimo procesui). Aliejuką galams visada naudoju, bet visų plaukų nesu tepusi. O kur perki Kokoso aliejų, kiek kainuoja? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(deisse @ 2009 11 10, 15:05)
noreciau paklausti kiek kartu per diena tepat galus aliejukais?

Aš tai tepu tik kai išplaunu šlapius plaukus. Neesu girdėjus, kad reikėtų kelis kartus tepti g.gif Geriausia kai išplauni plaukus palikti, kad aliejukas įsigertų (t. y. leisti plaukams išdžiūti patiems).
Atsakyti
Aš tai tepu tik kai išplaunu šlapius plaukus. Neesu girdėjus, kad reikėtų kelis kartus tepti g.gif Geriausia kai išplauni plaukus palikti, kad aliejukas įsigertų (t. y. leisti plaukams išdžiūti patiems).
[/quote]
as tepu daug kartu per diena, nes kai serumas isigeria i plauka, galiukai vel buna sausi doh.gif sakau gal plaukas prie serumo priprato, keiciu ji daznai, bet vistiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 09, 13:08)
Darykit karsto aliejaus kaukes ir nebus tu skilinejanciu galiuku..

gal galima placiau g.gif

QUOTE(lusis @ 2009 11 09, 19:42)

Mano plaukai ilgi, sviesinti tai po vasaros taip isausejo kad jau zadejau eit kirptis, nes baisiai sausi tokie kaip siaudai buvo ir dar trupejo (na galiukai patys nelabai skilineja man). Tai jau pries uzsirasant pas kirpeja galvoju isbandysiu paskutine vilti KOKOSU ALIEJU.

kur pirkt buna ir kokios firmos g.gif
O gal kas bande si g.gif
user posted image
Atsakyti
tepu aliejuku po galvos plovimo ant beveik isdziuvusiu plauku galiuku, maniskiai nera labai issauseje, pilnai uztenka kas antra ar trecia diena sutepti smile.gif
mano kirpejas nerekomendavo naudoti vasara, kada saule, karstis, nes "dusina" plauka aliejai, bet va saltajam sezonui, nepakeiciamas thumbup.gif
Atsakyti
Ir jūs tikite ta kirpėja? blink.gif o kur aliejuko kurį naudojat pavadinimas, ir ką jis daro? Kokius teigiamus pojūčius galit papasakot, apart super?
Atsakyti