Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

Šiuo metu aš tą absolut repair naudoju, nieko, normalus.
Compagnia del colore turėjau, tą patį galiu pasakyt, neblogas, pirkau iš eilės kelis buteliukus, patiko.
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2010 03 06, 20:42)
Kirpeja sake,kad geras, bet l spalva blukina

tai blogai kad blukina unsure.gif mano ir taip plaukai pašviesėja nuo saulės, reiškiasi tai ne mano gaminys schmoll.gif
Atsakyti
gal zinot kur siauliuose toki galima nusipirkti? by framesi aliejuka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 03 05, 19:32)
merginos ką manot apie būtent apie štai tokį serumą? user posted image

Naudoju si aliejuka pakaitomis su Kerastase. Galeciau pasakyti, kad jis toks tirstesnis ir skalsesnis. Vieno paspaudimo uztenka ilgu plauku galiukams. Kad kazkuo labai ypatingas nepasakyciau. Bet jau man per pora men. naudojimo didelio stebuklo nepadare. Rekomenduojama tepti tik pacius galiukus, nes siaip riebina. As naudoju is karto po plovimo ir pries dziovinima, kartais nakciai uzsitepu, bet jis toks stipraus kvapo-tai erzina. Apskritai, tai visai nieko ir vertas demesio 4u.gif .
Atsakyti
Šiuo metu naudoju wella lifetex extra rixh aliejuką.Labai patinka, neriebina,o man tai ypač svarbu, kadangi ir taip greitai riebaluojasi doh.gif , plaukai švelnūs ir spindintys lieka wub.gif Tik vienas minusas- skystokas, intensyviai naudojant-greit baigiasi biggrin.gif
Štai toks
user posted image
Turiu dar ir herstyler hair serum, brangokas ir plaukus riebina, bet jai labai nedaug ir tik ant pačių galiukų naudojant good.gif
O vat Tigi Bed Head Girltoys, mane labai nuvylė, nevertas tokios kainos schmoll.gif Kvapas baisus, labai riebina plaukus, sulipina, o ir šiaip jokio teigiamo ir naudingo poveikio nepastebėjau dry.gif
Atsakyti
As savo plauku galiukams naudojau Kerastase seruma toki:
user posted image
o dabar uzbaigineju TBS Graseseed Glossing serum
user posted image
Nezinau ar cia serumu deka, bet galiukai visai nesisakoja ir neskilineja, beje tuo serumu pertepu per visa plauka, aisku saknu nelieciu, plaukai labiau blizga ir glotnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2010 03 08, 15:16)
Šiuo metu naudoju wella lifetex extra rixh aliejuką

Sita naudojau pries kokius 3 metus,tai kiek pamenu,nepatiko. Bent jau storam,linkusiam pustis plaukui jis praktiskai jokios naudos neduoda, kvapas toks keistas,intensyvus,sintetinis, sudetis irgi ne per geriausia. Gan skystas ir nemazai reikia,norint istepti ilgus plaukus, kaina taip pat nedziugino,tada mokejau apie 50 lt uz gan maza buteliula. Na,zodziu,tikrai nekartociau sio pirkinio biggrin.gif 4u.gif tokia mano patirtis su situo produktu smile.gif
Atsakyti
turiu klausimą. Mano plaukų galiukai kažkokie balti. Nebežinau ką daryti. Naudoju visas priemones mažinančias galiukų skilinėjimą, bet nepadeda. Ir kitiems galiukai nebūna balti, todėl gal kas žinot ką daryt su tais galiukais, kad nebebūtų balti?
Atsakyti
QUOTE(Ramiinta @ 2010 03 13, 19:18)
turiu klausimą. Mano plaukų galiukai kažkokie balti. Nebežinau ką daryti. Naudoju visas priemones mažinančias galiukų skilinėjimą, bet nepadeda. Ir kitiems galiukai nebūna balti, todėl gal kas žinot ką daryt su tais galiukais, kad nebebūtų balti?

Aš kaip suprantu, balti būna tada, kai reikia kirpti, nes suskils jie rolleyes.gif arba nusišneku čia biggrin.gif
Atsakyti
as irgi prie to paties paklausiu. kame reikalas, kad baltu taskeliu pilni plaukai atsirado? kaip suprantu tai skaitosi, kad plaukas jau skilti prades, bet nuok o taip atsitinka? vienu metu pasidare kruva taskeliu, budavo jei sakoti tai sakoti, bet ne taskuoti visi unsure.gif netiesinu, nefenuoju. paaiskinsit kasnors tokia mistika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 13, 20:38)
as irgi prie to paties paklausiu. kame reikalas, kad baltu taskeliu pilni plaukai atsirado? kaip suprantu tai skaitosi, kad plaukas jau skilti prades, bet nuok o taip atsitinka? vienu metu pasidare kruva taskeliu, budavo jei sakoti tai sakoti, bet ne taskuoti visi  unsure.gif  netiesinu, nefenuoju. paaiskinsit kasnors tokia mistika?  g.gif

man lygiai tas pats. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 13, 19:38)
as irgi prie to paties paklausiu. kame reikalas, kad baltu taskeliu pilni plaukai atsirado? kaip suprantu tai skaitosi, kad plaukas jau skilti prades, bet nuok o taip atsitinka? vienu metu pasidare kruva taskeliu, budavo jei sakoti tai sakoti, bet ne taskuoti visi  unsure.gif  netiesinu, nefenuoju. paaiskinsit kasnors tokia mistika?  g.gif

Taip gali nutikti del ivairiu priezasciu,kogero jums truksta vitaminu,nes pvz. jei organizmui truksta tam tikru medziagu,tai visu pirma jos ,,atimamos" is plauku ir perduodamos butiniausiems organams smile.gif Arba tiesiog ilgainiui issausejo plaukai ir taip nutiko,pvz.jei nuolat naudodavom aliejuka su silikonu ,nelepindavot plauku aliejinem kaukem ir pan. smile.gif g.gif
Atsakyti