QUOTE(Maserati @ 2010 03 13, 20:37)
Taip gali nutikti del ivairiu priezasciu,kogero jums truksta vitaminu,nes pvz. jei organizmui truksta tam tikru medziagu,tai visu pirma jos ,,atimamos" is plauku ir perduodamos butiniausiems organams
Arba tiesiog ilgainiui issausejo plaukai ir taip nutiko,pvz.jei nuolat naudodavom aliejuka su silikonu ,nelepindavot plauku aliejinem kaukem ir pan.

na is tiesu pirma karta buvau pradejus naudot silikonini aliejuka, bet pries tai galima sakyt apskritai nieko netepdavau

panorau plaukus uzsiauginti, tai pradejau teptis c:ehko, gal apie spalio men. o po menesio ar pusantro pastebejau, kad taskuotis plaukai pradejo

QUOTE(123OPA @ 2010 03 12, 21:44)
As savo plauku galiukams naudojau Kerastase seruma toki:

o dabar uzbaigineju TBS Graseseed Glossing serum

Nezinau ar cia serumu deka, bet galiukai visai nesisakoja ir neskilineja, beje tuo serumu pertepu per visa plauka, aisku saknu nelieciu, plaukai labiau blizga ir glotnus

Nezinau ar cia serumu deka, bet galiukai visai nesisakoja ir neskilineja, beje tuo serumu pertepu per visa plauka, aisku saknu nelieciu, plaukai labiau blizga ir glotnus

As irgi siuos abu naudoju:) Kerastase patinka labiau, tikrai grazus galiukai buna po jo.
QUOTE(aliisa @ 2010 03 14, 14:19)
As irgi siuos abu naudoju:) Kerastase patinka labiau, tikrai grazus galiukai buna po jo.
O kokia kaina jo?

TBS turėjau, nieko ypatingo, nors negaliu sakyti, kad blogas

QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 14, 14:36)
Apie 70 lt.
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 05, 19:40)
Man pats pačiausias jau ne vienerius metus yra ALTERNA Caviar šis serumiukas.
pas mus jo kaina 175:t, bet aš perku JAV už 60Lt ir iki šiol jokio geresnipo neužkabinau

pas mus jo kaina 175:t, bet aš perku JAV už 60Lt ir iki šiol jokio geresnipo neužkabinau

jei nepaslaptis is kokio psl perkat si aliejuka. Noreciau ir as ji isbandyti
QUOTE(aliisa @ 2010 03 14, 14:19)
As tai skirtumo tarp ju nejauciu

jei jau balti galiukai, žinokit, kad tuoj šakotis pradės

QUOTE(123OPA @ 2010 03 12, 20:44)
As savo plauku galiukams naudojau Kerastase seruma toki:
Turėjau TBS,vos prisiverčiau užbaigti,o gal net ir neužbaigiau,visai nepatiko.
Kerastase dabar turiu,labai geras.
Kaina labai smarkiai nesiskiria šių aliejukų,o kokybė skiriasi kaip diena ir naktis,bent jau man.
Bet va tuoj užbaigsiu Kerastase,matyt Joico išbandysiu.
QUOTE(123OPA @ 2010 03 12, 21:44)
sita as dabar naudoju. man tai patinka. aisku, apsaugos nuo skilinejimo ir sakojimosi nepastebiu, bet plaukus labai svelnius padaro.