QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 04, 19:00)
Mane irgi domintu ir koks tas didesnis kiekis?
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 04, 20:00)
Siustis gaunasi 50 su kapeika. Bet vis dar laukiu kol ateis. Tai net siutas ima truputi. Bet kadangi siustis pigiau, tai kenciu dantis sukandusi
Mano paskutiniu metu mėgstamiausias aliejukas šis Paul Mitchell
QUOTE(Katrix @ 2010 04 02, 10:32)
Dabar užsisakiau tokį aliejuką, aprašymas skamba neblogai, taip pat atsiliepimai geri. Rašo, kad natūralus, žodžiu laukiu stebuklo 
Sveikos, griztu su pirmais ispudziais
ojojoi kiek vargo man šiuo metu
turiu išsirinkti plaukų aliejuką. svrbiausia, kad apsaugotu plaukus nuo išsišakojimo ir kiek paglotnintų, nes labai maniškiai mėgsta pūsti ...
pasiūlymų bus ?
Papildyta:
esate bandžiusios indola Sparkling ends ?
Papildyta:
esate bandžiusios indola Sparkling ends ?
QUOTE(boruzhe @ 2010 05 16, 15:30)
o jis neriebina plauku?
biotraitement gal galit palyginti si aliejuka su rasos kuo jie skiriasi ir kuris geresnis pagal sudeti
Man kol kas geriausias bandytas kokosu nerafinuotas aliejus.. ziauriai galiukai atsigavo
Man kolkas is bandytu pats geriausias Avon aliejukas
netik gerai galiukams bet ir suglotnina pasisiaususius plaukucius
avona turejau na visai nieko maziau velesi galiukai ir kibo bet augimuj itakos neturejo, kokosu nepatinka nes labai pasimato ant plauko atrodo riebaliuku perlieti plaukai o dar kai silta , saule pakaitina ir isvis jis suaktyveja nebet palikyti ir plauti galva, bet seip netinka kaip nenuplaunama priemone bent man
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 05, 18:01)
avona turejau na visai nieko maziau velesi galiukai ir kibo bet augimuj itakos neturejo, kokosu nepatinka nes labai pasimato ant plauko atrodo riebaliuku perlieti plaukai o dar kai silta , saule pakaitina ir isvis jis suaktyveja nebet palikyti ir plauti galva, bet seip netinka kaip nenuplaunama priemone bent man
Augimui galiuku aliejukas ir neturi itakos daryt, tik pacius galiukus priziuret