Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

as truputi paprascaiu sumascaiu nes agurkiukai jau kitaip susodinti tai kaip baigs padaryt tai parodysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 26 liepos 2009 - 20:06
Labukas.Kaip auga agurkai?pas mane visko perteklius ,tai marinuoju ,rauginu ir tt.Merginos čia ne į temą,bet ką reiškia pakaitinti agurkus.Prisirinkau visokių naujų receptų,tai nežinau,nes dažniausiai užpilu karštu marinatu ir psio.tas kaitinimas ,sterilizavimas kaip jis atliekamas ir kur?Ir kokioje temperatūroje?
Atsakyti
As visada kaitinu,nes vakuoju paprastai uzsukamais dangteliais bijau jog nusaudys.Kai jau uzpilu marinatu agurkus,i dideli puoda patiesiu ant dugno kokia nors skepetele,kad stiklainiai nesiliestu tiesiogiai su dugnu.Sustatau stiklainius,pripilu truputi vandens ir nuo uzvirimo kaitinu beveik visas darzoves apie pusvalandi.Kaitinu ant nedideles ugnies,nes kitaip puode esantis vanduo kyla ir gali patekti i stiklainius,nes buna stiklainiai neuzdaryti tik pridengti dangteliais.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 27, 10:41)
As visada kaitinu,nes vakuoju paprastai uzsukamais dangteliais bijau jog nusaudys.Kai jau uzpilu marinatu agurkus,i dideli puoda patiesiu ant dugno kokia nors skepetele,kad stiklainiai nesiliestu tiesiogiai su dugnu.Sustatau stiklainius,pripilu truputi vandens ir nuo uzvirimo kaitinu beveik visas darzoves apie pusvalandi.Kaitinu ant nedideles ugnies,nes kitaip puode esantis vanduo kyla ir gali patekti i stiklainius,nes buna stiklainiai neuzdaryti tik pridengti dangteliais.

Aišku ,ačiū 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 27, 10:41)
As visada kaitinu,nes vakuoju paprastai uzsukamais dangteliais bijau jog nusaudys.Kai jau uzpilu marinatu agurkus,i dideli puoda patiesiu ant dugno kokia nors skepetele,kad stiklainiai nesiliestu tiesiogiai su dugnu.Sustatau stiklainius,pripilu truputi vandens ir nuo uzvirimo kaitinu beveik visas darzoves apie pusvalandi.Kaitinu ant nedideles ugnies,nes kitaip puode esantis vanduo kyla ir gali patekti i stiklainius,nes buna stiklainiai neuzdaryti tik pridengti dangteliais.

as ir sitaip kaitinu, tik tiek ilgai nekaitinu, kai agurkai stiklainyje paruduoja tada uzsuku ir aukstyn papais ant kuknes (krosnies) ir taip jie vesta, dar sudedu dregnus ranksliuoscius ir daugiau niekuom nedengiu blush2.gif beje marina uzpilu verdanti, nors kitur raso kad galina salta uzpilt ir det kaitint
Atsakyti
Sveikutės,pabiro ir pas mane po truputį agurkėliai,mano marinavimas yra pakaitinant stiklainius su agurkais ir marinatu, įstačius į puodą vandens ir kaitinu apie 15 min,kol pakeičia truputį spalvą agurkai,kai vos pabalą,nėra man nei vienas stiklainis nušovęs 4u.gif
Atsakyti
Prasiverze ir mano agurkai,dabar jauciu tik spesiu rinkti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 27, 22:51)
Prasiverze ir mano agurkai,dabar jauciu tik spesiu rinkti. ax.gif

nu va sulaukei thumbup.gif .Ačiū visoms už patarimus.Vakar dariau bulgariškai agurkus,kur dedi į verdantį marinatą,ir laikai ten kol užvirs.Bet daugiausia raugsiu,nes mums visiems nelabai priimtinas tas acto skonis.
Atsakyti
Pas mane tai visa seima actine,tai as laisvai pilstau acta.Nes kiek zinau daug kas nemegsta acto prieskonio.
Atsakyti
Aš tiktai su actu marinuoju,mano šeimyna net šaltieną valgo su actu,prasidėjo ir pas mane agurkai,bet neturiu kada juos šią savaitę marinuoti,o kitą gal agurkų nebus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
gal galit pasakyti, kaip raugtus paruošiat uždarymui, kuo uždengiat ( metaliniais, plastmasiniais dangteliais ) ar šaltai reikia laikyti? Man jie gaunasi labai rūgštūs, o taip norėčiau tokių tik truputį paraugintų doh.gif
Atsakyti
snd priskiniau daugiau kaip kibira 10l agurku smile.gif tai jau uzmarinavau 14 stiklainiu 0,7 talpos ir 4 1l talpos biggrin.gif na gal nebus agurku bado g.gif
Atsakyti