Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

O saunuoliai kaip graziai vaisius vienodus augina. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 17:15)
Pavariau trisdesimt stiklaineliu tu saldziu agurku,ziuresiu kaip bus valgomi ziema. ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif geros atsargos bus žiemą thumbup.gif
pavydžiu blush2.gif nes pas mane tai kaip ir nebėra agurkų, jei lauke kas užaugs, tai gerai bus g.gif turiu dar 8 daigus pasodinusi, jau žydi po truputį smile.gif
QUOTE(satanele @ 2009 08 10, 20:27)
o aš pasterizuoju visada,nėra manęs pavedes nei vienas stiklainis,o uošvienė nesterizavo ,žiuriu šiandiena pabalę visi,aš nerizikuoju schmoll.gif

aš dažniausiai tai nepasterizuoju smile.gif atrodo laikosi tie agurkai, bet būna, kad sugalvoja koks vienas pabalti unsure.gif

Papildyta:
anemone, koks grožis wub.gif kokie fainučiai thumbup.gif
Atsakyti
As anksciau niekada nekaitindavau,cia taip jau nuo pernai metu kazkaip pameginau ir man ramiau.Nes budavo jog ir nemazai pabala.As uzdarineju paprastais dangteliais,tai gal ne visai sandariai. ax.gif
Atsakyti
aš ir dažniau darau su tais dangteliais, kurie ne su mašinėle užsidaro, tai, jei matau, kad jis nelabai gerai beuždaro, stengiuosi pakeist į naują smile.gif tada garantija, kad gerai užsidarė thumbup.gif
Atsakyti
As anksciau tik masinele uzdarinedavau,bet reikejo vis pagalbos tai brolienes tai vyro.Vienu zodziu pati nemoku,tai reikedavo vis prasineti.Igriso pameginau uzdaryti paprastais,puikiausiai gavosi,tai dabar ir marinuoju ka noriu, kiek noriu,kada noriu. biggrin.gif
Atsakyti
aš anksčiau tai dėdavau į 3 l talpos stiklainius, tai juos tik su mašinėle uždaryt reikia, bet jau tai mašinėlei kiek metų, tai išdilo ten ji visa, nebeuždaro gerai schmoll.gif man ir tik vyras uždarinėja, tai aš geriau į 1 l ar 0,7 l stikl. pati užsidarau ax.gif

nors mašinėlę naują reiktų nusipirkt smile.gif
Atsakyti
Mano irgi nuo tarybiniu laiku masinele,nusipirkom nauja,bet kazkokia nekokybiska. schmoll.gif
Atsakyti
tai todėl ir delsiu su pirkimu, sako, kad nelabai kokios tos mašinėlės dabar g.gif
Atsakyti
Tikrai dabar nieko gero is ju neben kur nors rusiska kokia gauti parsivezti.O dar girdejau yra kazkokia uzdedi dangteli uzspaudi ir viskas.Kas ten per mechanizmas ne neisivaizduoju.
Atsakyti
tos kur užspaudi, tai girdėjau, kad visiškas š.... biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti