Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

agnir balta ir geltona jau antri metai,kitais metais reiks imti gal didesni vazona,nes jau netelpa,o sernai saugoja gelytes,atkeliavo is lenkijos mirksiukas.gif
ice teatavo grazuole nereali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 02, 20:48)
prasiskleide mano captan cody

bigsmile.gif sakes...koks grozis wub.gif wub.gif bet tai spalva ne tokia kaip ant pakelio, ar cia "fotikas iskreipe spalva"?, bet kaip tu greitai jas prazydinai g.gif
o mano jau menuo, kaip tokioj pat stadijoj unsure.gif
user posted image

bet Ice tea kokia fainuole gelyte, laukei laukei ir prazydo grazuole... wub.gif
Atsakyti
Cia mano ruzavos,rusis atrodo vienoda,o va kaip dydis skiriasi g.gif

user posted image
o cia zaliai alyvines,tikrai ne tokios ant pokiuko buvo parodytos,o va kas prazydo rolleyes.gif
user posted image
Livai,keista kad taip ilgai stovi vienoj vietoj g.gif Gal tu jas dazniau paliek,nes maniskes tai pastoviai dregnos...o ir augo labai greit g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 03, 12:46)
Livai,keista kad taip ilgai stovi vienoj vietoj g.gif Gal tu jas dazniau paliek,nes maniskes tai pastoviai dregnos...o ir augo labai greit g.gif

g.gif sakai...gali but, kad joms truksta dregmes, nes stengiuosi neperliet doh.gif , laikiau visa laika lauke, dabar i namus parnesiau, paziuresiu kas dar po vieno menesio bus blink.gif
spalvike tavuju irgi thumbup.gif , bet tokios aukstos ir "kudos" rolleyes.gif , ar cia rusis tokia??
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 03, 11:51)
O ja tokios spalvos tik viena turi?As turiu tokias zaliai alyvines 2 tai galetume pasikeist ax.gif

Aš irgi turiu pasisodinus Captain Jody, jei apie šitas kalbi rolleyes.gif
O šitą turiu kol kas vieną. Bet šitą pirkau iš Senukų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2009 06 02, 21:48)
prasiskleide mano captan cody
user posted image
fotikas iskreipe spalva  unsure.gif ,pagal spalva ji tokia
user posted image

Bus sumaišyta, nes fotikas taip iškraipyti tikrai negali- juk iš išorės turi būti žalia unsure.gif
Atsakyti
NU ICE TEA kaip taviske prazys palyginsim,o sonai tai ne zali ,o spalva tai daaaaug tamsesne nei ant nuotrauku
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 03, 14:51)
NU ICE TEA kaip taviske prazys palyginsim,o sonai tai ne zali ,o spalva tai daaaaug tamsesne nei ant nuotrauku

Žinok šitos LABIAUSIAI ir laukiu, tik..... vat ir jos lapai gelst pradėjo verysad.gif Nu gaaaaaalll rolleyes.gif Būtinai pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 06 03, 12:56)
g.gif sakai...gali but, kad joms truksta dregmes, nes stengiuosi neperliet doh.gif , laikiau visa laika lauke, dabar i namus parnesiau, paziuresiu kas dar po vieno menesio bus blink.gif
spalvike tavuju irgi thumbup.gif , bet tokios aukstos ir "kudos" rolleyes.gif , ar cia rusis tokia??

Nesuprantu kodel jos tokios kudos lotuliukas.gif gal sakau cia tokia veisle,nes visas vienodai priziurejau,taigi geltona tiesiog "drucke"(o gal nuo trasu g.gif bet gi visas tuo paciu vandeneliu liejau g.gif )o gal ju gumbeliai buvo smulkesni(nepamenu,nes jas tik antri metai turiu,tai pernai isvis ziedukai minetiuriniai buvo)na kitais metais bandysiu atskirt didziuosius gumbus,ziuresiu kokio dydzio tada isaugs g.gif
O dregme kalijos tikrai megsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 03, 14:22)
bandysiu atskirt didziuosius gumbus,ziuresiu kokio dydzio tada isaugs g.gif
O dregme kalijos tikrai megsta mirksiukas.gif

aciu 4u.gif bandysiu drekint mirksiukas.gif

o jos tavo ne tamsoj kur padetos, gal kad sviesos truksta del to tokios patysusios g.gif

-------
egleja, pafotkink su telefonu, ar kitu fotiku,gal realesne spalva isgausi, nes visiskai nepanasi captan cody schmoll.gif
cia jau daros kaip su amariliais...., koki bepirktum vis raudonas prazysta hihihi.gif
Atsakyti
Ice tea labai grazi spalva ir ziedas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 03, 15:10)
Žinok šitos LABIAUSIAI ir laukiu, tik..... vat ir jos lapai gelst pradėjo  verysad.gif  Nu gaaaaaalll  rolleyes.gif Būtinai pasirodysiu  mirksiukas.gif

tai gal jei per slapia,kad gelst lapai pradejo g.gif ,nes mano juodoji ir gelto galiukai ,ir ka nupuvo lapai,ir visas vienodai lauke laikau,tikrai jei buvo per daug dregmes,nemegsta jos daug dregmes saikingai
Atsakyti
[quote=Livai,2009 06 03, 16:37]aciu 4u.gif bandysiu drekint mirksiukas.gif

o jos tavo ne tamsoj kur padetos, gal kad sviesos truksta del to tokios patysusios g.gif
Pietine palange,sviesos daugiau negu reikia mirksiukas.gif
-------
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 03 birželio 2009 - 18:22