zydintis krumukas vazonelyje, bet toks visai nedidukas 30 litu kainavo
O cia kita, kuri kartu pasodinta
Papildyta:
Nu ir mano viltis
Papildyta:
Nu ir mano viltis
QUOTE(salexa @ 2009 06 04, 12:10)
o tai pries kiek laiko jos pasodintos? gal labai giliai?
as tai kur nusipirkau paskutines 3 senukuose, pasodinau birzelio 1d. o siandien ziuriu 1 jau ~2cm ugliukai is linde is zemes

QUOTE(agnir @ 2009 06 04, 12:24)
o tai pries kiek laiko jos pasodintos? gal labai giliai?
as tai kur nusipirkau paskutines 3 senukuose, pasodinau birzelio 1d. o siandien ziuriu 1 jau ~2cm ugliukai is linde is zemes
kazkokia reaktyvine pasitaike 

Pasodintos jos jau pries pusantro menesio. Tai kitos kazkaip lyg ir geriau auga, nu bet ta tai kazko vat iskiso nosiuka ir viskas, gal kad spalva jos geltona. O ta su lapais anksciau pasodinta 2 savaitem. Gal laikas netiko nezinau kas cia, o per giliai tai negalejo visas vienodai sodinau. Nu visai susipainiojau

QUOTE(salexa @ 2009 06 04, 12:27)
Pasodintos jos jau pries pusantro menesio. Tai kitos kazkaip lyg ir geriau auga, nu bet ta tai kazko vat iskiso nosiuka ir viskas, gal kad spalva jos geltona. O ta su lapais anksciau pasodinta 2 savaitem. Gal laikas netiko nezinau kas cia, o per giliai tai negalejo visas vienodai sodinau. Nu visai susipainiojau 

o tai ka geltonosios sunkiau dygsta

mano spartuole tai butent geltona

vienintele kuri leciausiai auga tai ir nojaus seklu "Carminred" tokia mazute ir lapiukai smulkus, kazko nenori augti

QUOTE(ciosyte @ 2009 06 04, 12:08)
zydintis krumukas vazonelyje, bet toks visai nedidukas 30 litu kainavo
nu jo biski kainyte

QUOTE(salexa @ 2009 06 04, 12:08)
Idesiu saviske, kuri jau pusantro menesio vat taip stovi ir nieko nedaro
Man tai panasu, kad aukstyn kojom pasodinta

QUOTE(Livai @ 2009 06 03, 21:39)

gal....

Nezinau kaip kitos,as tai lieju beveik kasdien -vasara,ir mazdaug kas 3 diena -pavasari,zeme pastoviai buna dregna...pas mane pietine puse,tai labai karsta ,greit viskas dziusta

Kalijas auginu tikrai ne pirmi metai,bet kad suputu -dar nebuvo

QUOTE(agnir @ 2009 06 04, 12:42)
o tai ka geltonosios sunkiau dygsta
vienintele kuri leciausiai auga tai ir nojaus seklu "Carminred" tokia mazute ir lapiukai smulkus, kazko nenori augti

Nu kad netikiu, kad nuo rusies priklauso

QUOTE(Ice tea @ 2009 06 04, 14:44)
Oi ne, nes tikrai ne aukstyn kojom, nes kai nusipirkau jinai buvo su daigeliu, tai jau 100% uztikrinta kad gerai pasodinau.
O jas man kazkas apgrauze buvo, gal del to keistai atrodo

Papildyta:
Ech, kaip liudna kad vat taip stovi stovi ir nieko nedaro

QUOTE(salexa @ 2009 06 04, 14:21)
paliudim kartu

Nu ir aš pasiguosiu kad pražydo ne tokia spalva kokia nusipirkau
Dabar jau garantuotai nes jau žiedai tris išsiskiete iš bordo tamsiai gavosi ružava su baltu viduriuku
kas įdomiausiai tokia žadėjau norfoj nusipirkti bet vis pagalvodavau tegul ta pasodinta pražysta, nes jau žinosiu kaip augint kaip seksis 
Bet vistiek džiaugiuosi kad turiu tris žiedus
Vis galvodavau kad nors viena išleistu

QUOTE(Militux @ 2009 06 05, 11:40)
Nu ir aš pasiguosiu kad pražydo ne tokia spalva kokia nusipirkau
Dabar jau garantuotai nes jau žiedai tris išsiskiete iš bordo tamsiai gavosi ružava su baltu viduriuku
kas įdomiausiai tokia žadėjau norfoj nusipirkti bet vis pagalvodavau tegul ta pasodinta pražysta, nes jau žinosiu kaip augint kaip seksis 

Nu va- sutaupiai