Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

zydintis krumukas vazonelyje, bet toks visai nedidukas 30 litu kainavo
Atsakyti
O cia kita, kuri kartu pasodinta
Papildyta:
Nu ir mano viltis
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 06 04, 12:10)
O cia kita, kuri kartu pasodinta
Papildyta:
Nu ir mano viltis

o tai pries kiek laiko jos pasodintos? gal labai giliai?

as tai kur nusipirkau paskutines 3 senukuose, pasodinau birzelio 1d. o siandien ziuriu 1 jau ~2cm ugliukai is linde is zemes thumbup.gif kazkokia reaktyvine pasitaike lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 04 birželio 2009 - 11:25
QUOTE(agnir @ 2009 06 04, 12:24)
o tai pries kiek laiko jos pasodintos? gal labai giliai?

as tai kur nusipirkau  paskutines 3 senukuose, pasodinau birzelio 1d. o siandien ziuriu  1 jau ~2cm ugliukai is linde is zemes thumbup.gif kazkokia reaktyvine pasitaike lotuliukas.gif

Pasodintos jos jau pries pusantro menesio. Tai kitos kazkaip lyg ir geriau auga, nu bet ta tai kazko vat iskiso nosiuka ir viskas, gal kad spalva jos geltona. O ta su lapais anksciau pasodinta 2 savaitem. Gal laikas netiko nezinau kas cia, o per giliai tai negalejo visas vienodai sodinau. Nu visai susipainiojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 06 04, 12:27)
Pasodintos jos jau pries pusantro menesio. Tai kitos kazkaip lyg ir geriau auga, nu bet ta tai kazko vat iskiso nosiuka ir viskas, gal kad spalva jos geltona. O ta su lapais anksciau pasodinta 2 savaitem. Gal laikas netiko nezinau kas cia, o per giliai tai negalejo visas vienodai sodinau. Nu visai susipainiojau  unsure.gif

o tai ka geltonosios sunkiau dygsta g.gif
mano spartuole tai butent geltona bigsmile.gif
vienintele kuri leciausiai auga tai ir nojaus seklu "Carminred" tokia mazute ir lapiukai smulkus, kazko nenori augti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciosyte @ 2009 06 04, 12:08)
zydintis krumukas vazonelyje, bet toks visai nedidukas 30 litu kainavo

nu jo biski kainyte blink.gif ,zalioj palapinej uz gumba lyg 9lt mokejau pasisodini ir lauki,tik ,kad as perliejau,bet iskasus radau dar gera svoguna tai persodinau ir vel lauksiu
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 06 04, 12:08)
Idesiu saviske, kuri jau pusantro menesio vat taip stovi ir nieko nedaro

Man tai panasu, kad aukstyn kojom pasodinta rolleyes.gif Ar klystu bigsmile.gif Nu tikrai keistai atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 06 03, 21:39)
blink.gif  blink.gif tai kaip suprast g.gif , as gavau patarima kad reiketu daugiau liet, o dabar....nemegsta dregmes?? g.gif
gal.... g.gif , nes as kai pasodinau gumbelius i vazona, tai is palikau lauke ax.gif

Nezinau kaip kitos,as tai lieju beveik kasdien -vasara,ir mazdaug kas 3 diena -pavasari,zeme pastoviai buna dregna...pas mane pietine puse,tai labai karsta ,greit viskas dziusta smile.gif
Kalijas auginu tikrai ne pirmi metai,bet kad suputu -dar nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 06 04, 12:42)
o tai ka geltonosios sunkiau dygsta g.gif
mano spartuole tai butent geltona bigsmile.gif
vienintele kuri leciausiai auga tai ir nojaus seklu "Carminred" tokia mazute ir lapiukai smulkus, kazko nenori augti g.gif

Nu kad netikiu, kad nuo rusies priklauso schmoll.gif
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 04, 14:44)
Man tai panasu, kad aukstyn kojom pasodinta  rolleyes.gif Ar klystu bigsmile.gif Nu tikrai keistai atrodo tongue.gif

Oi ne, nes tikrai ne aukstyn kojom, nes kai nusipirkau jinai buvo su daigeliu, tai jau 100% uztikrinta kad gerai pasodinau.
O jas man kazkas apgrauze buvo, gal del to keistai atrodo g.gif tik nezinau kas
Papildyta:
Ech, kaip liudna kad vat taip stovi stovi ir nieko nedaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 06 04, 14:21)
Ech, kaip liudna kad vat taip stovi stovi ir nieko nedaro  verysad.gif

paliudim kartu 4u.gif mano ir jau menuo stovi uzsikonservavusios verysad.gif , islindo 2cm ir viskas...lauksim, gal prades augt
Atsakyti
Nu ir aš pasiguosiu kad pražydo ne tokia spalva kokia nusipirkau verysad.gif Dabar jau garantuotai nes jau žiedai tris išsiskiete iš bordo tamsiai gavosi ružava su baltu viduriuku bigsmile.gif kas įdomiausiai tokia žadėjau norfoj nusipirkti bet vis pagalvodavau tegul ta pasodinta pražysta, nes jau žinosiu kaip augint kaip seksis doh.gif

Bet vistiek džiaugiuosi kad turiu tris žiedus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vis galvodavau kad nors viena išleistu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 05 birželio 2009 - 10:41
QUOTE(Militux @ 2009 06 05, 11:40)
Nu ir aš pasiguosiu kad pražydo ne tokia spalva kokia nusipirkau  verysad.gif  Dabar jau garantuotai nes jau žiedai tris išsiskiete iš bordo tamsiai gavosi ružava su baltu viduriuku bigsmile.gif  kas įdomiausiai tokia žadėjau norfoj nusipirkti bet vis pagalvodavau tegul ta pasodinta pražysta, nes jau žinosiu kaip augint kaip seksis doh.gif
Bet vistiek džiaugiuosi kad turiu tris žiedus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Vis galvodavau kad nors viena išleistu mirksiukas.gif

Nu va- sutaupiai tongue.gif O bordo kitamet nusipirksi mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti