Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2009 06 03, 08:43)
Ikeliu ir as savo grozi  wub.gif

yra i ka paspoksot thumbup.gif

QUOTE(zuzla @ 2009 06 03, 11:02)
kada mano krūmas žydės gun_bandana.gif

man irgi idomu, kad mano zydes biggrin.gif liksim jauciu badaut doh.gif

QUOTE(Livai @ 2009 06 03, 13:56)
g.gif sakai...gali but, kad joms truksta dregmes, nes stengiuosi neperliet doh.gif , laikiau visa laika lauke, dabar i namus parnesiau, paziuresiu kas dar po vieno menesio bus blink.gif

tai, gal lauke per mazos buvo tupet g.gif

QUOTE(egleja @ 2009 06 03, 14:51)
NU ICE TEA kaip taviske prazys palyginsim,o sonai tai ne zali ,o spalva tai daaaaug tamsesne nei ant nuotrauku

o tu su blicu, ar be fotkinai g.gif
Atsakyti
su blicu fotkinau
Atsakyti
Sveikutes,mano piccaso kur jau ziedeliai baigia perzydet pazaliavo blink.gif ir susiuko i tuta,sakau gal viduj seklu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 03, 18:11)
,nemegsta jos daug dregmes saikingai

blink.gif blink.gif tai kaip suprast g.gif , as gavau patarima kad reiketu daugiau liet, o dabar....nemegsta dregmes?? g.gif

QUOTE(rena @ 2009 06 03, 19:12)
tai, gal lauke per mazos buvo tupet g.gif

gal.... g.gif , nes as kai pasodinau gumbelius i vazona, tai is palikau lauke ax.gif
Atsakyti
Nu kas per groziai kaliju, as jauciu nesulauksiu ziedu greitai verysad.gif nes dar ta viena visai nedidele, o kitos trys tai isvis patyliu doh.gif

O cia pasidziaugt kitu groziu, kai savu nera

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salexa: 03 birželio 2009 - 23:06
QUOTE(egleja @ 2009 06 03, 19:11)
tai gal jei per slapia,kad gelst lapai pradejo  g.gif ,nes mano juodoji ir gelto galiukai ,ir ka nupuvo lapai,ir visas vienodai lauke laikau,tikrai jei buvo per daug dregmes,nemegsta jos daug dregmes saikingai

Nu kad zinok laistau tikrai saikingai- pra kartu i tris savaites unsure.gif Nezinau, kas joms cia darosi. Dabar jau manau, kad gal pyksta, kad viena sale kitos stovi. Bandysiu isstumdyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(salexa @ 2009 06 04, 00:02)
O cia pasidziaugt kitu groziu, kai savu nera

Nekelk tu paciu foto. 7 psl. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 birželio 2009 - 08:45
[quote=Livai,2009 06 03, 22:39]
blink.gif blink.gif tai kaip suprast g.gif , as gavau patarima kad reiketu daugiau liet, o dabar....nemegsta dregmes?? g.gif
zinai livai as vietoj taves palikciau siltnami,pernai as saviskes pirmametes laikiau siltnami ir nieko neatsitiko,pamatydavau,kad zeme sausa paliedavau,ir karsta buvo ,bet nieko joms neatsitiko,dabar savo juoda ir laikau siltnami po nuouvimo persodinau,ziuresiu kas bus mirksiukas.gif

Papildyta:
ir kaip jau lapukai pradejo matytis isnesiau i lauka
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 04, 10:11)
as vietoj taves palikciau siltnami....

....laikiau lauke, dabar palaikysiu namie, o po to isnesiu i siltnami ir paziuresiu kas joms labiau patiks g.gif gal kada sulauksiu tokiu groziu kaip jusu wub.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Nu pasiguosiu pirkau Ceste bet jaučiu kad bus ružava su baltu žiedai verysad.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as irgi auginu kalija.. siemet pirmi metai, bet panasu, kad visai neblogai sekas.. As ja kieme pasodinus, bet ji man jau suka du ziedelius wub.gif o vakar buvau Savam tai tokiu graziu beveik juodu maciau bigsmile.gif pirma karta tokias maciau.. ju net lapuku kotai ir pakrasciai tokie tamsiai bordo spalvytes smile.gif tik labai gaila buvo pinigeliu.. visai mielai tokia auginciau, jei tik pigiau rasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciosyte @ 2009 06 04, 11:53)
sveikos  smile.gif  as irgi auginu kalija.. siemet pirmi metai, bet panasu, kad visai neblogai sekas.. As ja kieme pasodinus, bet ji man jau suka du ziedelius wub.gif  o vakar buvau Savam tai tokiu graziu beveik juodu maciau  bigsmile.gif  pirma karta tokias maciau.. ju net lapuku kotai ir pakrasciai tokie tamsiai bordo spalvytes smile.gif tik labai gaila buvo pinigeliu.. visai mielai tokia auginciau, jei tik pigiau rasciau  ax.gif

nu ir kokios kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 04, 09:43)
Nekelk tu paciu foto. 7 psl.  blush2.gif

Soriukas blush2.gif

Idesiu saviske, kuri jau pusantro menesio vat taip stovi ir nieko nedaro
Atsakyti