Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

QUOTE(Arven @ 2009 07 01, 19:06)
Aha, man irgi toks mutantas islindo, tik baltas. Bet man vis tiek grazu.

matyt, ne toks jau retas šis žiedo susidvigubinimas.
Pas mane rausvoji kalija taip pat yra išleidusi vieną tokį dvigubą žieduką. Kai neskinu, auga lauke, tai ir nekliudo. Bet jeigu taip augintum skynimui, pardavimui.. nesmagu būtų..
Atsakyti
na ir maniske zieda isstenejo g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 07 02, 16:52)
na ir maniske zieda isstenejo g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

grazus ziedelis reikes ir man kitais metais balta isigyti thumbup.gif labai megstu balta spalva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 02, 19:07)
grazus ziedelis reikes ir man kitais metais balta isigyti thumbup.gif labai megstu balta spalva bigsmile.gif

cia gelsvas ziedelis, o baltas maniskis salota apsimeta, pernai nezydejo ir siemet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 07 02, 21:15)
cia gelsvas ziedelis, o baltas maniskis salota apsimeta, pernai nezydejo ir siemet doh.gif

rena, bet ištas "išstenėtas" tai irgi toks dvigubas bigsmile.gif tik nelabai matosi.. iš vidaus, geriau įsižiūrėjus.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 02, 21:42)
rena, bet ištas "išstenėtas" tai irgi toks dvigubas  bigsmile.gif  tik nelabai matosi.. iš vidaus, geriau įsižiūrėjus.

aha, yra tas sijonukas biggrin.gif
Atsakyti
mano "celeste" wub.gif mygom prazydo biggrin.gif ziuriu ir geltonoji kisa zieda, nors tik du dideli lapai tera thumbup.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 07 02, 22:04)
mano "celeste" wub.gif mygom prazydo biggrin.gif ziuriu ir geltonoji kisa zieda, nors tik du dideli lapai tera thumbup.gif

grazus ziedeliai thumbup.gif
bet ir sekas, pas amne lapu kruva, o ziedu spyga taukuota doh.gif
Atsakyti
Rena pas mane irgi viena pokolkas lapus tik augina mirksiukas.gif taigi nepergyvenk mes tau draugiją palaikom biggrin.gif o tos dvi nežinomosios tai šviesiai gelsvais žiedeliais pasipuošė wub.gif
Naitas grožių kad pridėjęs,net seilė ištyso karsta.gif Egliosha taip pat gražūs žiedeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 07 03, 11:09)
Rena pas mane irgi viena pokolkas lapus tik augina  mirksiukas.gif  taigi nepergyvenk mes tau draugiją palaikom  biggrin.gif  o tos dvi nežinomosios tai šviesiai gelsvais žiedeliais pasipuošė  wub.gif

pas mane dar 2 vazonikai tik lapus pradeda skleisti, gal sakau is anu kazkiek naudos bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 07 03, 12:09)
Naitas grožių kad pridėjęs,net seilė ištyso  karsta.gif  Egliosha taip pat gražūs žiedeliai  thumbup.gif

prireklamavau kalijų pardavėjus nemokamai laugh.gif kitą sezoną jau visos ieškos kalijų visokiausių bigsmile.gif

einu parodysiu Jums, koks gumbas visai nebunda, nors jau liepa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 03 04, 15:21)

štai šitos verysad.gif nieko nedaro. Gumbai žemėj būna, ir miega... labai norėjo išlįsti tada, kai namie buvo, maišeliuose. Pasodinau.. viskas, nulis judesio. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 03 liepos 2009 - 14:42
Naitai iš kur tokių įdomybiu gauni blink.gif Tos dryžuotos tai kažkas nerealaus bigsmile.gif
Atsakyti