Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (II dalis)

Kokių grožių pridėjot wub.gif thumbup.gif Maniškės tai žydi, ir vis po naują žiedelį išleidžia thumbup.gif Gelsva jau su trim žiedais, o ružava turėjo 4 bet jau jie vysta tai nauja partija parėjo dar 3 thumbup.gif Bet vienas jau išsiskleidė ir vietoj ružavo išėjo beveik baltas su tamsiu tokiu ružavu viduriuku doh.gif lotuliukas.gif kitas ir jau skleidžiasi ir toks man rodos bus lotuliukas.gif doh.gif Nu ir kas čia jai užėjo g.gif ko tuos žiedus blankint pradėjo doh.gif g.gif gi ir trašom palaistau ir tik vaneniu g.gif Ai bet labai nepykstu svarbu kad žydi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 03, 15:41)
štai šitos  verysad.gif  nieko nedaro. Gumbai žemėj būna, ir miega... labai norėjo išlįsti tada, kai namie buvo, maišeliuose. Pasodinau.. viskas, nulis judesio.  verysad.gif

swoon.gif as apakus wub.gif
is kur tu tokiu trauki bigsmile.gif

aure111
, netikim, norim irodymu biggrin.gif

Atsakyti
Rena va ir įrodymai biggrin.gif bigsmile.gif

Čia nuotraukos maždaug savaitės laikotarpio, paskutinės šiandien darytos mirksiukas.gif

Pirmieji žiedai wub.gif (spalva kiek šviesesnė ir kiek ne tokia ryški bet nedaug skiriasi ax.gif )
user posted image

user posted image

Pirmas žiedelis. Galsvoji wub.gif (spalva tokia švelniai gelsva vos vos į žalumą).
user posted image

Naujas išblukęs ružavosios žiedas lotuliukas.gif Bet vistiek man patinka wub.gif
user posted image

Čia šiandien taip atrodo su vystančiais ir naujais žiedais bigsmile.gif
user posted image

Vienas senas ir du nauji žiedeliai biggrin.gif
user posted image

Galtonoji šiandien wub.gif su 3 žiedais thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 07 03, 18:32)
Naitai iš kur tokių įdomybiu gauni  blink.gif  Tos dryžuotos tai kažkas nerealaus  bigsmile.gif

QUOTE(rena @ 2009 07 03, 20:47)
swoon.gif as apakus wub.gif
is kur tu tokiu trauki bigsmile.gif

tą "dryžuotą" pirkau MEGOS Rimi, o tą raudoną - SENUKUOSE, atrodo, kad ten... arba irgi Rimi... bet jos man po 13 litų kainavo doh.gif o dabar tik gumbai žemėj.. tos dryžuotos gumbą tai dar matau, o tos raudonos - tai jau pamečiau kur pasodintas doh.gif nu nėr jos.. o dvi turėjau.. ir tas dryžuotas dvi...
daugiau nesodinsiu į dirvą aš jų. Tik į vazonus. Arba alpinariume kokiam.
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 07 03, 20:58)
Rena va ir įrodymai  biggrin.gif  bigsmile.gif

nu va dgugoje diela thumbup.gif yra i ka akis paganyt bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2009 07 03, 21:55)
tą "dryžuotą" pirkau MEGOS Rimi, o tą raudoną - SENUKUOSE, atrodo, kad ten... arba irgi Rimi... bet jos man po 13 litų kainavo  doh.gif  o dabar tik gumbai žemėj.. tos dryžuotos gumbą tai dar matau, o tos raudonos - tai jau pamečiau kur pasodintas  doh.gif  nu nėr jos.. o dvi turėjau.. ir tas dryžuotas dvi...
daugiau nesodinsiu į dirvą aš jų. Tik į vazonus. Arba alpinariume kokiam.

matyt toj dirvoj joms per salta, as anksciau tai jas sodindavau i vazona, kovo men., o birzeli i dirva persodindavau, siemet, tai visas vazonuose laikau, o tos kur tik dygsta, tai aplamai siltnamyje tuno su pomidorais g.gif ali ir neaisku is ju kas cia gero bus g.gif
Atsakyti
Rena na šiltnamyje manau tikrai joms patikti tūrėtu,nebent pomidorų kaiminystės netoleruotu g.gif Bet tikiuos kad žiedelių sulauksi thumbup.gif o tos geltonos savo spalva man citrininį pudingą primena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 07 03, 23:02)
Rena na šiltnamyje manau tikrai joms patikti tūrėtu,nebent pomidorų kaiminystės netoleruotu  g.gif  Bet tikiuos kad žiedelių sulauksi  thumbup.gif  o tos geltonos savo spalva man citrininį pudingą primena  wub.gif

nu del tu mazgiu kaliju, jau pomidoru gal nerausi, jei joms nepatinka biggrin.gif
o idomu butu suzinot, kaip padaryt, kad man tu pudingu kuo daugiau iskeptu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 07 03, 23:39)
nu del tu mazgiu kaliju, jau pomidoru gal nerausi, jei joms nepatinka biggrin.gif
o idomu butu suzinot, kaip padaryt, kad man tu pudingu kuo daugiau iskeptu g.gif  lotuliukas.gif

Žinai man rodos reikia tikrai mažiau į jas dėmesio kreipt, va neturėjau kada kas pusvaladį žiūrėt kas pas jas darosi lotuliukas.gif tai tuoj žiedais apsipylė lotuliukas.gif Par patampau vis nuo palangėės ant stalo kad fotosesijas padaryt ir žiedais pasidžiaugt lotuliukas.gif ir nieko gyvena rolleyes.gif
Bet ir man rūpi kodėl iš turėjusios būt ryškios bordinės turėjau dkeistai ružavą o dabar dar ir vos ne baltą lotuliukas.gif g.gif doh.gif Įkišo man chameleoninę kaliją g.gif blink.gif turbūt išsigando žaibų ir spalvą pakeitė g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 07 03, 23:51)
Žinai man rodos reikia tikrai mažiau į jas dėmesio kreipt, va neturėjau kada kas pusvaladį žiūrėt kas pas jas darosi  lotuliukas.gif  tai tuoj žiedais apsipylė  lotuliukas.gif Par patampau vis nuo palangėės ant stalo kad fotosesijas padaryt ir žiedais pasidžiaugt  lotuliukas.gif  ir nieko gyvena  rolleyes.gif
Bet ir man rūpi kodėl iš turėjusios būt ryškios bordinės turėjau dkeistai ružavą o dabar dar ir vos ne baltą  lotuliukas.gif  g.gif  doh.gif Įkišo man chameleoninę kaliją  g.gif  blink.gif turbūt išsigando žaibų ir spalvą pakeitė  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet, kad as ju aplamai nelabai matau, paziuriu i jas tik tada, kai pomidorus reikia laistyt, bet aom matyt i mane nusispjaut, jau grasinau, kad leks man i konteineri, bet jos nesupratlyvos pas mane pasitaike mad.gif
nu pas tave, tai irgi cia idomiai, ali erai, gaunasi, kad turi keliu spalvu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 07 04, 00:20)

nu pas tave, tai irgi cia idomiai, ali erai, gaunasi, kad turi keliu spalvu bigsmile.gif  thumbup.gif

Aha neblogai kad keliu spalvu, galetu kiti žiedai ir tamsus pasidaryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai nesupykčiau biggrin.gif
Atsakyti
Žinokit mano kalija tikrai nesveika doh.gif blink.gif Du žiedai beveik balti išsiskleidė, o trečias mažiukas toks bet vėl spalvotas kaip priklauso blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 07 05, 22:41)
Žinokit mano kalija tikrai nesveika  doh.gif  blink.gif  Du žiedai beveik balti  išsiskleidė, o trečias mažiukas toks bet vėl spalvotas kaip priklauso blink.gif

mutacija vyksta lotuliukas.gif
Atsakyti