QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 02 22, 19:38)
mes pas Volobujeva..
na va,grizom..plauciai svarus,aciu D...turbut cia bus kalti dantukai...
Tai pirmo dantuko laukiat?
QUOTE(baltanosis @ 2010 02 22, 22:07)
labukas,
mes laikomes normaliai, tik mazylis baisus rankinukas

jei mane mato tai istisai cypia ir tiesia rankas kad paimciau. jau taip pavargstu
mums ir buvo nustate mikoplazmine infekcija abiems, tai gerem antibus, 10 dienu reikejo, bet tik 8 daviau, jau sveiki vaikai pasirode ir gaila man jau ju buvo, isseke visai. nu nieko lyg uzmusem, bet as dar nelasbai tikiu kad ten tos mikoplazmos buvo, nes tik spejo kad gali buti, bendra kraujo tyrima padare ir del padidejusio leukocitu kiekio, tipo rodo kad tai mikoplazmos gali buti.
visiems sveikatos
mano vaikystes gydytoja buvo

pagal rajona ilga laika priklause
Mes tai darėm mokiplazmos tyrimą atsakymas buvo teigiamas.O antibiotikus mums liepė gert 14d
Man ta gyd. labai patinka,vien dėl jos nenoriu niekur eit

Nors mano pagal rajoną ne ji buvo ,o vaikams priklauso
QUOTE(ievast @ 2010 02 23, 10:55)
Ievast dar puksi ir dar papukses
Apive drusku kambarius kalbant, tai mes pries du metus vaiksciojom. Salygos ten pakankamai geros. Seansas uztrunka atrodo 45 min, rodo vaikams filmukus, laikas tikrai neprailgsta. Jis yra uz silainiu poliklinikos, ten kazkokiam seimos centre.
O patarimas butu toks, ten persirengimo kambariukas labai mazas, tai geriau stengtis kuo greiciau ten apsisukti, kad kuo maziau kontaktuot veidas i veida su kitais. Po seanso neskubet, atsigert arbatos, atsilt. Ir butinai vazinet su auto, nes po seanso negalima eiti iskart i lauka.
Mes tai planuojam kovo menesi pavaikscioti kol tetis bus tevystes atostogose, nes jau irgi tos ligos atsibodo.
Kaip ten reik apsirengt?Pasakei tu čia,būtinai su auto

man kažkas baisaus