Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių mamytės ir jų vaikučiai

Laba smile.gif

QUOTE(medison @ 2010 02 20, 22:07)
nu tipo i darzelio paruosiamaja jau mus "testavo"...tai realiai net nezinau kokia toliau ten tvarka bus. mane isvis mamos cia gasdint pradeda,kad jau seniai mokyklose vietu nera,kad jau vos ne nuo rugsejo jau su mokytojom susitare doh.gif .
nu jo realiai pagal istatyma sunus menesiu jaunesnis,nu bet tai ***** kai pagalvoji vienas vaikas ir 8 metu sunkiai susikaupia,o kitas nuo 5 puikiausiai uzduotis visas iki galo padaro. Jei darzelio lankes nebutu,tikrai apie pirma klase negalvociau schmoll.gif

Teisingai,kad visi vaikai skirtingi drinks_cheers.gif Kaip gali nebut mokykloje vietu,kazkaip netikiu.Bent jau pagal gyvenama vieta tai tikrai priims.Kam tada daro tas atviru duru dienas jeigu jau klases uzpildytos.Aplamai kaip pagalvoju tokiam paparti sako vaiku klasese po 30 sedi doh.gif Tai musu mokykleleje tikrai geriau,gal sakau pavyks dabar gyvai susipazint ax.gif

Siandien toks smagus oras,tai buvom iki misko nueje thumbup.gif
Atsakyti
Stai toki besmegeni sutikom,tik Jokubas bijojo,tai arti nejo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2010 02 21, 17:23)
Laba smile.gif
Teisingai,kad visi vaikai skirtingi drinks_cheers.gif  Kaip gali nebut mokykloje vietu,kazkaip netikiu.Bent jau pagal gyvenama vieta tai tikrai priims.Kam tada daro tas atviru duru dienas jeigu jau klases uzpildytos.Aplamai kaip pagalvoju tokiam paparti sako vaiku klasese po 30 sedi doh.gif Tai musu mokykleleje tikrai geriau,gal  sakau pavyks dabar gyvai susipazint ax.gif

Siandien toks smagus oras,tai buvom iki misko nueje thumbup.gif

kaip fainai,besmegenis. man nepavyko saviskiu iskrapstyt is namu...miauke ,murke cia slapia,balos. tai ***** supykau ir nebekrapsciau doh.gif

Nu tai tada nenuostabu,kad kai 30 vaiku,mokytoja nieko nemato,kaip tie vaikai ir ka suprato unsure.gif

Jo susipazint tai reiktu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medison: 21 vasario 2010 - 20:18
Labas rytas smile.gif

Ir kur gi visos įlindusios g.gif

Mes šiandien poliklinikoje buvom,pratęsė antibiotikų kursą.Sakė kai pilnai pasveiksim duos siuntimą į druskų kambarius.Ar kuri buvot su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2010 02 22, 14:07)
Labas rytas smile.gif

Ir kur gi visos įlindusios  g.gif

Mes šiandien poliklinikoje buvom,pratęsė  antibiotikų kursą.Sakė kai pilnai pasveiksim duos siuntimą į druskų kambarius.Ar kuri buvot su vaikais?

Labukas
Esu girdėjusi apie tuos druskų kambarius,ir kažkada ieškojau informacijos apie juos,kai mažieji čia išvien ir ištisai kvėpavimo ligomis sirgo. Žinau ,kad šilainiuose kažkur regis yra. Bet taip iki jų ir nedasikasėm doh.gif

Aš kaip visada po savaitgalio ramybe džiaugiuos,namus kuopiu g.gif
O jūs visi namie? ar dičkis eina į mokykla?

Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2010 02 22, 15:07)
Labas rytas smile.gif

Ir kur gi visos įlindusios  g.gif

Mes šiandien poliklinikoje buvom,pratęsė  antibiotikų kursą.Sakė kai pilnai pasveiksim duos siuntimą į druskų kambarius.Ar kuri buvot su vaikais?

laba laba 4u.gif
mes irgi uz valandos i poliklinika eisim...jus i Kalnieciu einat?paskokia gydytoja?
Mano Jokubelis kosti...oir siaip reikia TA...
Atsakyti
QUOTE(medison @ 2010 02 22, 15:35)
Labukas
Esu girdėjusi apie tuos druskų kambarius,ir kažkada ieškojau informacijos apie juos,kai mažieji čia išvien ir ištisai kvėpavimo ligomis sirgo. Žinau ,kad šilainiuose kažkur regis yra. Bet taip iki jų ir nedasikasėm doh.gif

Aš kaip visada po savaitgalio ramybe džiaugiuos,namus kuopiu g.gif
O jūs visi namie? ar dičkis eina į mokykla?

Tai ir mums sakė,kad šilainiuose .Dar kažkaip pagalvojau apie sanatorija,bet pasiskaitinėjau,kad tokiu metu laiku daug vaikų serga,tai iš ten irgi galim kokią ligą pasigaut doh.gif Nežinau,tada gal užteks ir čia pavažinėt g.gif
Visi namuose,šią savaitę dar neis į mokslus,tai kažkoks košmaras ,pykstasi abu ne tas žodis doh.gif Gal reik nuo pavasario apie darželį pagalvot ax.gif
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 02 22, 15:43)
laba laba 4u.gif
mes irgi uz valandos i poliklinika eisim...jus i Kalnieciu einat?paskokia gydytoja?
Mano Jokubelis kosti...oir siaip reikia TA...

Taip,mes kalniečių pol. lankom,mūsų gyd Viederienė smile.gif O jūs pas kokią?
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2010 02 22, 16:42)
Taip,mes kalniečių pol. lankom,mūsų gyd Viederienė smile.gif O jūs pas kokią?

mes pas Volobujeva..
na va,grizom..plauciai svarus,aciu D...turbut cia bus kalti dantukai...
Atsakyti
Greičiau tas pavasaris ateitų,visos ligos pasimirštų... nors mums pavasarį dažnai ir būna,palaksto,sušyla,nusirengia,vėjelis ir vsio...yra. Nu bet vistiek šiltuoju metu laiku fainiau. man jau šiandien saulytė išlindus ir fainai,jau be pirštinių norėjosi lėkti tongue.gif Vaikai sustabdė doh.gif

Kaip Ievast kazi? jau paskutinėm savaitėm turbūt pukši g.gif

Mes kalniečiuose pas gyd Antuševą
Atsakyti
labukas,
mes laikomes normaliai, tik mazylis baisus rankinukas doh.gif jei mane mato tai istisai cypia ir tiesia rankas kad paimciau. jau taip pavargstu verysad.gif
mums ir buvo nustate mikoplazmine infekcija abiems, tai gerem antibus, 10 dienu reikejo, bet tik 8 daviau, jau sveiki vaikai pasirode ir gaila man jau ju buvo, isseke visai. nu nieko lyg uzmusem, bet as dar nelasbai tikiu kad ten tos mikoplazmos buvo, nes tik spejo kad gali buti, bendra kraujo tyrima padare ir del padidejusio leukocitu kiekio, tipo rodo kad tai mikoplazmos gali buti.
visiems sveikatos 4u.gif
Taip,mes kalniečių pol. lankom,mūsų gyd Viederienė  O jūs pas kokią?

mano vaikystes gydytoja buvo wub.gif pagal rajona ilga laika priklause
Atsakyti
Ievast dar puksi ir dar papukses smile.gif

Apive drusku kambarius kalbant, tai mes pries du metus vaiksciojom. Salygos ten pakankamai geros. Seansas uztrunka atrodo 45 min, rodo vaikams filmukus, laikas tikrai neprailgsta. Jis yra uz silainiu poliklinikos, ten kazkokiam seimos centre.
O patarimas butu toks, ten persirengimo kambariukas labai mazas, tai geriau stengtis kuo greiciau ten apsisukti, kad kuo maziau kontaktuot veidas i veida su kitais. Po seanso neskubet, atsigert arbatos, atsilt. Ir butinai vazinet su auto, nes po seanso negalima eiti iskart i lauka.
Mes tai planuojam kovo menesi pavaikscioti kol tetis bus tevystes atostogose, nes jau irgi tos ligos atsibodo.
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 02 22, 19:38)
mes pas Volobujeva..
na va,grizom..plauciai svarus,aciu D...turbut cia bus kalti dantukai...

Tai pirmo dantuko laukiat?

QUOTE(baltanosis @ 2010 02 22, 22:07)
labukas,
mes laikomes normaliai, tik mazylis baisus rankinukas  doh.gif jei mane mato tai istisai cypia ir tiesia rankas kad paimciau. jau taip pavargstu  verysad.gif
mums ir buvo nustate mikoplazmine infekcija abiems, tai gerem antibus, 10 dienu reikejo, bet tik 8 daviau, jau sveiki vaikai pasirode ir gaila man jau ju buvo, isseke visai. nu nieko lyg uzmusem, bet as dar nelasbai tikiu kad ten tos mikoplazmos buvo, nes tik spejo kad gali buti, bendra kraujo tyrima padare ir del padidejusio leukocitu kiekio, tipo rodo kad tai mikoplazmos gali buti.
visiems sveikatos  4u.gif

mano vaikystes gydytoja buvo  wub.gif pagal rajona ilga laika priklause

Mes tai darėm mokiplazmos tyrimą atsakymas buvo teigiamas.O antibiotikus mums liepė gert 14d doh.gif
Man ta gyd. labai patinka,vien dėl jos nenoriu niekur eit ax.gif Nors mano pagal rajoną ne ji buvo ,o vaikams priklauso thumbup.gif

QUOTE(ievast @ 2010 02 23, 10:55)
Ievast dar puksi ir dar papukses smile.gif

Apive drusku kambarius kalbant, tai mes pries du metus vaiksciojom. Salygos ten pakankamai geros. Seansas uztrunka atrodo 45 min, rodo vaikams filmukus, laikas tikrai neprailgsta. Jis yra uz silainiu poliklinikos, ten kazkokiam seimos centre.
O patarimas butu toks, ten persirengimo kambariukas labai mazas, tai geriau stengtis kuo greiciau ten apsisukti, kad kuo maziau kontaktuot veidas i veida su kitais. Po seanso neskubet, atsigert arbatos, atsilt. Ir butinai vazinet su auto, nes po seanso negalima eiti iskart i lauka.
Mes tai planuojam kovo menesi pavaikscioti kol tetis bus tevystes atostogose, nes jau irgi tos ligos atsibodo.

Kaip ten reik apsirengt?Pasakei tu čia,būtinai su auto doh.gif man kažkas baisaus blush2.gif
Atsakyti