Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių mamytės ir jų vaikučiai

QUOTE(medison @ 2010 02 28, 22:39)
o ***** tai nefainai labai..dar gerai kad ten ta socialine apsauga suveikia,kiek is kitu lietuviu esu girdejus.
Aga,tėtį išleidom.. verysad.gif  laukiu dabar žinių ,jau panašiai ir leistis turėtų.

Labai tave suprantu kaip yra liūdna console.gif bet tas kovo galas jau čia pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Su pavasariu mergaitės smile.gif
user posted image
Atsakyti
Tai wa, nuo vakar manes nera Lietuvoje. Po metu grysiu, abejoju, ar pasiilgsit. jei kam neperdawiau linkejimu - perduokit uz mane. Iki, su meile, Ziema smile.gif
AGA, SU PAVASARIU, BET NUOTAIKOS KAZKOKIOS NEPAVASARINES ZIURIU CIA VISOMS unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2010 03 02, 15:57)
Tai wa, nuo vakar manes nera Lietuvoje. Po metu grysiu, abejoju, ar pasiilgsit. jei kam neperdawiau linkejimu - perduokit uz mane. Iki, su meile, Ziema smile.gif
AGA, SU PAVASARIU, BET NUOTAIKOS KAZKOKIOS NEPAVASARINES ZIURIU CIA VISOMS  unsure.gif

o aš tundra skaitau ir galvoju visai jau baltanosis iš lietuvos išvarė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(medison @ 2010 03 02, 16:13)
o aš tundra skaitau ir galvoju visai jau baltanosis iš lietuvos išvarė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit nu pavasario aš laukiu laukiu,o jo kaip nėr taip nėr ax.gif g.gif

labas vakaras 4u.gif

Ievast gal jau kokių naujienų turi?

Kaip ligoniukai pasveiko visi?

Atsakyti
Labas rytas smile.gif smile.gif smile.gif

ievast,sveikinam su šeimos pagausėjimu bigsmile.gif wub.gif ir labai laukiam naujienų mirksiukas.gif
user posted image

Mes tai jau sveiki,šiandien dičkis į mokyklą iškeliavo ax.gif Aš šiandien kažkokia pikta kaip širšė,nežinau pati ko noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(medison @ 2010 03 05, 21:16)
Klausykit nu pavasario aš laukiu laukiu,o jo kaip nėr taip nėr ax.gif  g.gif

Tai ar buvai į mokyklą atėjus?Visai buvau pamiršus apie tą atvirų durų dieną.
Atsakyti
berniukai dekui uz sveikinimus smile.gif
Taip jau turim naujienas, mergaiciuke grazia turim gime vasario 25 smile.gif Bet va dickis reikalauja dabar daug daugiau demesio, tai ner kada prie kompo prisest smile.gif Kada busiu laisvesne papasakosiu daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievast @ 2010 03 08, 18:31)
Taip jau turim naujienas, mergaiciuke grazia turim gime vasario 25 smile.gif Bet va dickis reikalauja dabar daug daugiau demesio, tai ner kada prie kompo prisest smile.gif Kada busiu laisvesne papasakosiu daugiau smile.gif

didziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievast @ 2010 03 08, 17:31)

Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aukit sveikos ir kantrybės mamytei smile.gif
Papildyta:
QUOTE(berniukai @ 2010 03 08, 14:21)
Tai ar buvai į mokyklą atėjus?Visai buvau pamiršus apie tą atvirų durų dieną.

Nebuvau žinok irnesakyk.gif . dabar taip susibalamutinom,kaip tėčio nėra...jei teks išvažiuot,tai nenoriu ir vaiko balamutinti . Kad be ryšio taip atskirai tai įsitikinau jau pirmą savaitę,tėtis ir sakė,jei mes pas jį neatvarom,tai jis tada pėkščias namo pareina doh.gif ,su vaikais apskritai susišnekėt negaliu,jie jau šiandien pat išskristų...

realiai tai aš ir naktim miegot nustojau,galvodama kaip čia viską padaryt,kad visiems gerai būtų verysad.gif
Atsakyti

Su saulės spinduliu pirmuoju, Su džiaugsmo šypsenom veiduos Velykų rytmetį ankstyvą Suklupsime šventos maldos, Kurią kuždės ne lūpos. Širdys žodžius švenčiausius atkartos! Laimingi būkite sulaukę Prisikėlimo valandos!

Su Velykomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti