Sveikutės.
Aš vis pribėgu paskaitau,bet pasamprotaut nėr kada...
Dėl sporto,tai anksčiau jaunesnė,labiau užsispyrus buvau,labai liekna norėjau būti...ir buvau,kaip dabar pasižiūriu perkarus

: D

,dabar su metais pakantesnė pasidariau

aj biški lašnikukas,nu ir gerai,aj čia biški neįtelpu ,aj nu naują nusipirksiu,vistiek tas pabodęs jau buvo. nu žodžiu,dar vyras pazyzia,graži graži,tai sporati šuniui ant uodegos ir nueina

o su vaikais ir sunku ištaikyt teisybė. kai nėra namie,kitų darbų yra,o kai jie yra,tai jau lipimas tada mamai ant galvos gaunasi
Dėl išvažiavimo aš buvau baisinė patriotė,Lietuva-lietuviams,lietuviška mokykla ir t.t. nu bet matau kad š.... gaunasi. tie kinderiai trys,nu kiekvienas gi norim ,kad vaikams geriau būtų,dabar atsiprašant reikia maistui skaičiuoti,nes pas vyrą ne tai kad minimumą moka,moka daugiau,bet tada kai jie patys užsinori,už gruodį sumoka vasario viduryje,už lapkritį vasario gale sumoka premijas (taip dabar vadinasi tie vokeliai)...

Paskui vasario pabaigoje pareiškia,kad dabar neaišku kada darys mokėjimus,greičiausiai gal kovą,o gal ir ne... tai ***** ar man vaikams paaiškinti kad jie valgyt gaus kovo viduryjė? Ar kad mokesčius mokėsiu kas tris mėnesius..... Liūdna labai iš tikro. Aš visada sakiau kad šeima turi kartu gyventi. Tai man labai sunku bus,kažkaip jaučiu per septynis metus pirmas toks ilgas išsiskyrimas bus. nusipirkom mes bileitus kovo pabaigai,velykoms praktiskai atbūsim. o paskui matysim. Į tolį žiūrėt dar nenoriu,bet jei vyrui ten bus gerai,ir mes ten lėksim
Vyras į darbą jau iškart nuo pirmadienio eis,pas draugus skrenda,ten kur kelis metus jau atostogavom. Užtai čia taip greitai viskas gavosi.
Aj jaučiu nepasakiau ,kad apie airiją kalba eina
o jūsų tėtis berniukai kur?