Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių mamytės ir jų vaikučiai

QUOTE(berniukai @ 2010 02 24, 11:57)
4u.gif
Tai pirmo dantuko laukiat?

laukiam laukiam..jau turbut kokie 4men.kaip burnoj baseinai,o dartu kaip ner,taip ner.. ax.gif
Atsakyti
DOLLILYTE,sėkmės dantuko belaukiant 4u.gif 4u.gif 4u.gif

berniukai,tai nevažinėji žiemą? Niu dabar jau keliai nutaškyti,nebėra slidu,ir kad stumk-trauk doh.gif aš jau taip užsiutus paskutinėm savaitėm buvau,kad sakiau mesiu į šoną mašiną,nu bet kad kitaip nespėju visko doh.gif
klausyk aš žinau,kad jūsų tėtis svetur dirba? ar ne? blush2.gif Jūs ir pagrįžot dėl dičkio mokslų? Kaip tvarkotės? dažnai tėtis grįžta? ar jūs nuvažiuojat? mes sekmadienį tėti išskraidinam verysad.gif ,nu neišsisukam čia. jau buvau patriotė Lietuvos kaip reikiant,o dabar matau kad nieko gero nesigaus. Bet didžiausias galvaskausmis ką man daryti...Žodžiu be miego antra para turbūt. niekai negaliu minčių sudėlioti doh.gif

baltanosis,sveikatyte ir jums ir kantrybės. tuoj pradės lelius lakstyt,tada bus kitos bėdos,žiūrėsi,kad spėtum rolleyes.gif
Papildyta:
Aj tiesa,laba diena visoms mamytėms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Aš su kava gal kas prisijungs mirksiukas.gif Šiandien taip sunkei iš lovos lipau,atrodo dar miegočiau ir miegočiau doh.gif

QUOTE(medison @ 2010 02 24, 17:14)
berniukai,tai nevažinėji žiemą?  Niu dabar jau keliai nutaškyti,nebėra slidu,ir kad stumk-trauk doh.gif aš jau taip užsiutus paskutinėm savaitėm buvau,kad sakiau mesiu į šoną mašiną,nu bet kad kitaip nespėju visko doh.gif
klausyk aš žinau,kad jūsų tėtis svetur dirba? ar ne? blush2.gif  Jūs ir pagrįžot dėl dičkio mokslų? Kaip tvarkotės? dažnai tėtis grįžta? ar jūs nuvažiuojat? mes sekmadienį tėti išskraidinam verysad.gif ,nu neišsisukam čia. jau buvau patriotė Lietuvos kaip reikiant,o dabar matau kad nieko gero nesigaus. Bet didžiausias galvaskausmis ką man daryti...Žodžiu be miego antra para turbūt. niekai negaliu minčių sudėlioti doh.gif

Labai mažai važinėjau,atrodo ir ratus pirkau gerus ir vis tiek nedrįsau važiuot blush2.gif Dabar kai sniego nėra,tai baimės jausmas yra doh.gif
Kas dėl tėčio,tai užjaučiu tikrai liūdna verysad.gif Bet trys spirgai lieka,tai turėsi ką veikt 4u.gif Mes išvažiavom kai dičkiui buvo 3m.Paskui grįžau čia gimdyt.Kol vyras dirbo fabrike,tai atostogas turėdavo tik 2k.,per Kalėdas 2 sav. ir liepą 2sav.Pasiimdavo nemokamų ir taip jas prasiilgindavo.O savaitgaliui tikrai neparvažiuodavo,man tai atrodo pinigų mėtymas cool.gif Paskui vėl visi ten nuvažiavom.Visada žinojau,kad vaiką leisiu tik į lietuvišką mokyklą.Dabar jau pradedu galvot,kad be reikalo buvau tokia užsispyrusi.Gyventumėm ten sau visi keturi.......Kad jisai čia parvažiuotų nesinori,nes su darbais prastai, nors ten irgi dabar ne pyragai doh.gif Žodžiu nori mūsų tenai.
O kur jūsų tėtis išvažiuoja ,darbą tikrai turės ar tik ieškosis?Gi butą čia nuomojat,metus dėl sūnaus mokslų dar turi(daugiau 1.5m),tai jei jis ten tikrai turės darbą aš vietoj tavęs po mėnesio kito lėkčiau paskui.Susitvarkytumėt pinigus už vaikus ir gyvenat sau laimingai.O ne per kokį skaipą bendraujat ir laukiat kol viens kitą pamatysit.Nesupyk aišku,čia toks mano pamąstymas blush2.gifAš už tai,kad šeima turi būt kartu,nors pačiai taip nesigauna gyvent unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berniukai: 25 vasario 2010 - 10:02
Labas rytas

Kas kavos smile.gif
user posted image
Atsakyti
labas rytas
as ir su kava, dar tarpuose pripuolu koki pratima padaryti probleminem zonom biggrin.gif blush2.gif labai jau sunku cia su 2 ta laika isderint, tai vis po pratima, ai sakau vis geriau negu nieko, nes vasara ne uz kalnu, reikia lasinius det i vieta smile.gif
medison, labai apmaudu, kad taip gyvenimas klostosi unsure.gif , bet kuo toliau tuo didesnis s.. toj lietuvoj nusimato. pas MB ir su darbais prastai, kiekviena savaite stresas, atleis ar dar ne, nezinau ir kuo cia viskas baigsis. bet mes tai neturim pas ka vaziuoti, sakau juk ta anglija ir airija ir ne gumines, tai taip ir liksim lietuvos uki kelti uz minimuma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltanosis: 26 vasario 2010 - 09:55
QUOTE(baltanosis @ 2010 02 26, 10:52)
labas rytas
as ir su kava, dar tarpuose pripuolu koki pratima padaryti probleminem zonom  biggrin.gif  blush2.gif  labai jau sunku cia su 2 ta laika isderint, tai vis po pratima, ai sakau vis geriau negu nieko, nes vasara ne uz kalnu, reikia lasinius det i vieta  smile.gif
medison, labai apmaudu, kad taip gyvenimas klostosi  unsure.gif , bet kuo toliau tuo didesnis s.. toj lietuvoj nusimato. pas MB ir su darbais prastai, kiekviena savaite stresas, atleis ar dar ne, nezinau ir kuo cia viskas baigsis. bet mes tai neturim pas ka vaziuoti, sakau juk ta anglija ir airija ir ne gumines, tai taip ir liksim lietuvos uki kelti uz minimuma  doh.gif

Ale šaunuolė kokia thumbup.gif Aš tai vieną dieną pradedu kokį pratimą daryt,o kitą jau nereik blush2.gif Buvau užsimanius kokio treniruoklio,bet vietos ir taip mažai namie doh.gif
Tai ir nežinau kaip čia reiks tuos lašinius dėt į vietą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2010 02 26, 13:57)
Ale šaunuolė kokia thumbup.gif Aš tai vieną dieną pradedu kokį pratimą daryt,o kitą jau nereik blush2.gif Buvau užsimanius kokio treniruoklio,bet vietos ir taip mažai namie doh.gif
Tai ir nežinau kaip čia reiks tuos lašinius dėt į vietą lotuliukas.gif

ai zinok, ir darau kokias 2 savaites, po to apsileidziu ir 3 nedarau. po to vel susiimu doh.gif
kazkada jaunysteje turejau orbitreka, tai drabuzius ant jo rankenu susikabinti lb patogu budavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Aš vis pribėgu paskaitau,bet pasamprotaut nėr kada... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dėl sporto,tai anksčiau jaunesnė,labiau užsispyrus buvau,labai liekna norėjau būti...ir buvau,kaip dabar pasižiūriu perkarus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif : D biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,dabar su metais pakantesnė pasidariau doh.gif aj biški lašnikukas,nu ir gerai,aj čia biški neįtelpu ,aj nu naują nusipirksiu,vistiek tas pabodęs jau buvo. nu žodžiu,dar vyras pazyzia,graži graži,tai sporati šuniui ant uodegos ir nueina schmoll.gif o su vaikais ir sunku ištaikyt teisybė. kai nėra namie,kitų darbų yra,o kai jie yra,tai jau lipimas tada mamai ant galvos gaunasi rolleyes.gif

Dėl išvažiavimo aš buvau baisinė patriotė,Lietuva-lietuviams,lietuviška mokykla ir t.t. nu bet matau kad š.... gaunasi. tie kinderiai trys,nu kiekvienas gi norim ,kad vaikams geriau būtų,dabar atsiprašant reikia maistui skaičiuoti,nes pas vyrą ne tai kad minimumą moka,moka daugiau,bet tada kai jie patys užsinori,už gruodį sumoka vasario viduryje,už lapkritį vasario gale sumoka premijas (taip dabar vadinasi tie vokeliai)... doh.gif Paskui vasario pabaigoje pareiškia,kad dabar neaišku kada darys mokėjimus,greičiausiai gal kovą,o gal ir ne... tai ***** ar man vaikams paaiškinti kad jie valgyt gaus kovo viduryjė? Ar kad mokesčius mokėsiu kas tris mėnesius..... Liūdna labai iš tikro. Aš visada sakiau kad šeima turi kartu gyventi. Tai man labai sunku bus,kažkaip jaučiu per septynis metus pirmas toks ilgas išsiskyrimas bus. nusipirkom mes bileitus kovo pabaigai,velykoms praktiskai atbūsim. o paskui matysim. Į tolį žiūrėt dar nenoriu,bet jei vyrui ten bus gerai,ir mes ten lėksim doh.gif

Vyras į darbą jau iškart nuo pirmadienio eis,pas draugus skrenda,ten kur kelis metus jau atostogavom. Užtai čia taip greitai viskas gavosi.
Aj jaučiu nepasakiau ,kad apie airiją kalba eina doh.gif
o jūsų tėtis berniukai kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medison: 26 vasario 2010 - 21:15
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(baltanosis @ 2010 02 26, 17:16)
ai zinok, ir darau kokias 2 savaites, po to apsileidziu ir 3 nedarau. po to vel susiimu  doh.gif
kazkada jaunysteje turejau orbitreka, tai drabuzius ant jo rankenu susikabinti lb patogu budavo  lotuliukas.gif

Tai pagal paskirtį naudojai lotuliukas.gif

QUOTE(medison @ 2010 02 26, 22:13)

Dėl išvažiavimo aš buvau baisinė patriotė,Lietuva-lietuviams,lietuviška mokykla ir t.t. nu bet matau kad š.... gaunasi. tie kinderiai trys,nu kiekvienas gi norim ,kad vaikams geriau būtų,dabar atsiprašant reikia maistui skaičiuoti,nes pas vyrą ne tai kad minimumą moka,moka daugiau,bet tada kai jie patys užsinori,už gruodį sumoka vasario viduryje,už lapkritį vasario gale sumoka premijas (taip dabar vadinasi tie vokeliai)... doh.gif  Paskui vasario pabaigoje pareiškia,kad dabar neaišku kada darys mokėjimus,greičiausiai gal kovą,o gal ir ne... tai ***** ar man vaikams paaiškinti kad jie valgyt gaus kovo viduryjė? Ar kad mokesčius mokėsiu kas tris mėnesius..... Liūdna labai iš tikro. Aš visada sakiau kad šeima turi kartu gyventi. Tai man labai sunku bus,kažkaip jaučiu per septynis metus pirmas toks ilgas išsiskyrimas bus. nusipirkom mes bileitus kovo pabaigai,velykoms praktiskai atbūsim. o paskui matysim. Į tolį žiūrėt dar nenoriu,bet jei vyrui ten bus gerai,ir mes ten lėksim doh.gif 

Vyras į darbą jau iškart nuo pirmadienio eis,pas draugus skrenda,ten kur kelis metus jau atostogavom. Užtai čia taip greitai viskas gavosi.
Aj jaučiu nepasakiau ,kad apie airiją kalba eina doh.gif
o jūsų tėtis berniukai kur?

Mūsų irgi Airijoj,bet mes tokiam kaime gyvenom,tai dabar fabriką uždarė ir liko be darbo doh.gif Tenai nieko naujo neina susirast,nežinau kaip čia viskas baigsis.Jūs gal pačiam Dubline ar šiaip didesniam mieste?Kur dirbs ,jei ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2010 02 28, 19:05)
Mūsų irgi Airijoj,bet mes tokiam kaime gyvenom,tai dabar fabriką uždarė ir liko be darbo doh.gif  Tenai nieko naujo neina susirast,nežinau kaip čia viskas baigsis.Jūs gal pačiam Dubline ar šiaip didesniam mieste?Kur dirbs ,jei ne paslaptis blush2.gif

Ten Karlovo regis apskritis. Bet kaimukas,darbas taip pat kaimuke tik kitam.
o darbas prie metalo,virint,dazyt. nu ta pat jis cia lt dirbo.
O jūsų kurioj apskrityje?ir ką dirbo? Kalusyk tai ilgą laiką jūs jau taip be tėčio gyvenat? ane? verysad.gif
Papildyta:
Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medison @ 2010 02 28, 21:34)
Ten Karlovo regis apskritis. Bet kaimukas,darbas taip pat kaimuke tik kitam.
o darbas prie metalo,virint,dazyt. nu ta pat jis cia lt dirbo.
O jūsų kurioj apskrityje?ir ką dirbo?  Kalusyk tai ilgą laiką jūs jau taip be tėčio gyvenat? ane? verysad.gif
Papildyta:
Labas vakaras 4u.gif

Tai nelabai toli nuo mūsų kaimo,koks 80km,mes Tipperary aps. Templemore kaimas vadinasi biggrin.gif O dirbo stiklo fabrike operatorium,tai visai gerai buvo,bet va krizė ir uždarė.Dabar gauna pašalpą,o ji į pabaigą doh.gif Ieško darbo labai labai,bet nieko. unsure.gif Dabar vasarą jau bus 2m,nes Tautvydas eina į mokyklą.Žodžiu š....
Išleidot jau savo tėtį?
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2010 02 28, 21:08)
Tai nelabai toli nuo mūsų kaimo,koks 80km,mes Tipperary aps. Templemore kaimas vadinasi biggrin.gif O dirbo stiklo fabrike operatorium,tai visai gerai buvo,bet va krizė ir uždarė.Dabar gauna pašalpą,o ji į pabaigą doh.gif Ieško darbo labai labai,bet nieko. unsure.gif Dabar vasarą jau bus 2m,nes Tautvydas eina į mokyklą.Žodžiu š....
Išleidot jau savo tėtį?

o ***** tai nefainai labai..dar gerai kad ten ta socialine apsauga suveikia,kiek is kitu lietuviu esu girdejus.
Aga,tėtį išleidom.. verysad.gif laukiu dabar žinių ,jau panašiai ir leistis turėtų.
Atsakyti