Ievast, Nu gal bus tie masazai...as vis galvoju gal atsigaus ta lietuva kada,tai mielu noru atgal jauciu parlektume. Su ta mintimi ir vaika i lietuviska mokykla uzrasiau,kad turetu pagrindus lietuviu kalbos.

Mokinsimes eksternu,aisku mokytoja busiu as

nu mano patricija labai ilgai simonos pavydejo...ir dabar dar kartais kai isiunta. Alia paziurejau kad vaikis tavo ir skorpioniukas gal todel cia taip karstai viskas. Dickis tai be problemu sese prieme kai gime...gal as seniau kantrybes daugiau turejau...
Zinai kai pagalvoji nukarunuotas vaikas jauciasi...buvo vienas ,viskas jam,o dabar se tau.....dalintis reikia. Praeis . linkiu kad greiciau praeitu.
Papildyta:
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 06 08, 13:55)
sveika sugrizus

dziugu girdet,kad taip puikiai prisitaiket prie naujos aplinkos. Bet napamirstat ir LT
na,mes irgi sparciai augam: po truputi treniruojam savarankisko vaiksciojimo igudzius,daiginam 5 danti. Kol kas lyg ir sveiki esam ir laaaabai aktyvus . Jau prasidejo :norai-nenorai...per kelias dienas labai isgudrejo vyrukas..
nu fainai dabar tau tikras dziaugsmelis ir paskui lakstymas.....
Papildyta:
QUOTE(baltanosis @ 2010 06 08, 14:47)
sveikos
niu ir naujienos pas medison
mes ir [po truputuka, mazylis visai jokio noro vaikscioti nerodo, net siunte pas spec.

bet tie tepasake kad dar turim apie 4 men kad pradetu, jei ne tada mankstos, masazai. bet uztat jau prasideda pirmieji zodeliai

tete, mama, niam niam, kate, au au, nene, ate, kas cia

situo klausimu kazkaip viskas greiciau
didysis moraliskai ruosiamas i darza, manau nuo rugsejo jau turetu keliauti, ismandrejes bele kaip.
beje turim ir augintine nauja- meino meskene katyte

beje o kaip airijoj su darzeliais reikalai? nereikia tokiu eiliu kaip pas mus laukti?
nu va matai,jis pas tave humanitaras bus,jei anksti taip kalbet pradejo...ne sportininkas koks
Kazi kaip ta katyte atrodo,as net nezinau jauciu. ikelk nuotrauka pasirodyti.
Cia airijoj sistema visai kita nei lietuvoj,nuejom i mokykla ,sako gerai gali pradet lankyt ,pradejo lankyt dokumentus sutvarkem ,pristatem ko ten reikejo,i darzeli taip pat,nuejom ir prasau... :lotuliukas:Tokie cia ir darzeliai 3 val per diena,nu gal nuo rugsejo 6 padarys,alia kazi..su vaikais cackinamasi bele kaip,susisneket paskui man neina

Dickis mokykloj gauna papildomas anglu kalbos pamokas,tai jau jis mane kartais pataiso ka negerai pasakau...nezinau kaip tie vaikai ta kalba taip perkanda... Man tai reiks jauciu i kursus kokius biski paeit,bu suprast tai suprantu alia pasakyt tai buna cirku...... nu kaip nors prasimusim,svarbu kad vyras darba turetu,nes gyvent net ir kai vienas dirbantis seimoje tikrai galima. nesulyginsi su lt.