Nusprendziau pabandyti surasyti savaites meniu ir as, tikiuosi priimsit.

1. Pusryciai: blynai su ouoliais man ir vaikams, MB valge virta liezuvi su majonezu (pirkau Lenkijoj, tai gavosi pigus pirkinys)
Pietus: Suvalgem likusius obuolinius blynus.
Vakariene: Kepiau cenakus is kiaulienos su obuoliais, valge visa seimyna. As valgiau burokeliu barscius. Naktipieciams buvo pienas su batonu ir ka tik isvirta slyvu uogiene.
2. Pusryciai: Man ir vaikams ryziu kose su razinom, vyras vel valge liezuvi su majonezu
Pietus: man burokeliu sriuba, vaikams vakaryksciai cenakai.
Vakariene: Vyrui vis tie patys cenakai, vaikams silke su morkomis ir salierais, man lezuvis su majonezu ir keli saukstai silkes.
3. Pusryciai: vyrui sumustiniai su kumpiu, likusiai seimynos daliai aviziniu drbsniu kose su bananais
Pietus: as pabaigiau burokeliu sriuba, vaikai valge sumustinius su kumpiu.
Vakariene: troskinau grybus su grietinele, valgem su virtom bulvem, naktipieciams vyras dar pabaige silke su salierais.
4. Pusryciai: vyras pabaige liezuvi su majonezu, sau su vaikais viriau perliniu kruopu kose su darzovem.
Pietus: as suvalgiau paskutinius cenakus, vaikai pabaige su grietine troskintus grybus.
Vakariene: Vaikai ir vyras valge silke su ananasais, vyras dar pridejo ir trintos salieru sriubos, mano meniu buvo tik salieru sriuba. Naktipieciams visi gerem piena su bandelemis su dzemu.
5. Pusryciai: manu kose
Pietus: man trinta salieru sriuba ir silkes su ananasais likuciai, vaikams virtos desreles su pomidoru salotom.
Vakariene: zuvies \ cukiniju troskinys su moliugu seklom ir virtomis bulvemis
6. Pusryciai: sumustiniai su kumpiu.
Pietus: farsu idaryta cukinija, pomidoru salotos, virtos bulves
Vakariene: Slyvu pyragas, kam neuzteko dar buvo likusiu idarytu cukiniju.
7. Pusryciai: silkes salotos su virtom bulvem ir zaliom darzovem.
Pietus: Bulviu\morku troskinys su farso frikadelemis
Vakariene kam sumustiniai su kumpiu, kam tik slyvu pyrago uzteko, vyras dar issitrauke is saldytuvo varskes pakeli su grietine ir cukrum.
Per savaite buvo nemazai silkes, nes nusipirkau akcijini 1kg. pakeli, tai reikejo suvalgyti.

Visas islaidas, jeigu domins galesiu suskaiciuoti rytoj.