Sveikos

Tikiuosi, priimsit ir mane į kompaniją

Mūsų šeima - aš, vyras ir vaikis, kuris šiaip eina į darželį, ten ir pavalgo. Tik šią savaitę namuose maitinomės visi trys, nes nuo antradienio mažius sirgo

Mažiaus valgį išskirsiu tik tada, kai jis skirsis nuo mano vyriškio
Valgome per dieną 4 kartus: pusryčiai, pietūs, pavakariai ir vakarienė.
Priduodu praėjusios savaitės meniu. pabraukti - šią savaitę gaminti patiekalai (sumuštiniai ir kepti kiaušiniai - nesiskaito

).
Pirmadienis:I. aš - obuoliai (naminiai) ; vyras - sausi pusryčiai su jogurtu
II. aš - nuo savaitgalio likusios makaronų-tuno salotos, vyras - nuo savaitgalio likę balandėliai su bulvių koše ir raugintais agurkais (naminiais).
III. sumuštiniai su varškės sūriu (sūris iš šaldiklio)
IV.
Virti šonkauliukai (iš šaldiklio) su troškintais kopūstais ir bulvėmis.
Antradienis:
I. aš-obuolys ir kriaušė; vyras - kepti kiaušiniai su duona ir raugintais agurkais
II. aš-paskutinės tuno-makaronų salotos; vyras-vakarykščiai šonkauliukai su bulvėm ir kopūstais; vaikis - tas pats, tik dešrelės vietoj šonkauliukų.
III. sumuštiniai su
sūdyta lašiša (iš šaldiklio, atvežta lauktuvių) ir citrina, vaikis - sūreliai.
IV. aš ir vaikis-
kopūstų sriuba (virta pirmadienį sultinyje nuo šonkauliukų), vyras -
grybai su spirgučiais ir bulvėmis.
Trečiadienis:
I. aš - obuoliai, vyras -
avižinė košė, vaikis - sumuštinis su fermentiniu sūriu ir kakava
II. aš-
burokėlių mišrainė su duona, vyras - vakarykščiai grybai su bulvėm, vaikis -
burokėlių sriuba (virta antradienį vakare) ir sumuštinis su fermentiniu sūriu
III.aš-sumuštiniai su varškės sūriu, vyrija - sūreliai
IV.
šernienos kepsniukai (iš šaldiklio, uošvis-medžiotojas) su bulvėm ir pekino salotom, burokėlių sriuba, vaikis - dešrelė su sriuba
Ketvirtadienis:
I. aš - obuoliai, vyras - sumuštiniai su lašiša ir keptos mėsos likučiais, vaikis - avižų košė.
II. aš- antradienio grybų likučiai su duona, vakarykščių salotų likučiai; vyras - vakarykščiai kepsniukai su bulvėm, agurkais ir pomidorais; vaikis - dešrelės su bulvėm
III. sumuštiniai su fermentiniu ir varškės sūriu, vaikis - dar ir sūrelis
IV. aš - likusi burokėlių sriuba, vyras - kepsniukai su bulvėm + akcijinis arbūzas iš Maximos visiems
Penktadienis (aš buvau išvažiavusi, tai valgiau svečiuose):
I. aš-obuolys ir kriaušė, vyrija - kepti kiaušiniai su raugintais agurkais
II. vyrija - likę kepsniukai ir dešrelės su bulvėm, agurkais ir pomidorais
III. vyras - sumuštiniai su lašiša, vaikis - sūreliai
IV. kepti kiaušiniai su duona ir raugintais agurkais
Šeštadienis:I (labai vėlyvi pusryčiai). aš- paskutiniai lašišos sumuštiniai, vyras ir vaikis - bandelės su kakava
II. (vėlyvi pietūs)
bulvienė su ryžiais ir pomidorais,
orkaitėje bulvėm ir cukinijom užkepta mėsa (iš šaldiklio)
III. (vakarienė) aš ir vyras - bandelės su kakava, vaikis - koldūnai su grietine
Sekmadienis:I. aš-obuoliai, vyrai - badavo ir laukė kugelio, nes atsikėlė labai vėlai.
II (ankstyvi pietūs).
kugelis su grietineIII.
obuolių pyragas, aš - likusi bulvių-ryžių sriuba
IV. vyrams -
avižinė košė, aš - tik obuoliai, nes buvau dar soti nuo kugelio
Šią savaitę išleista tik
41lt, bet taip yra todėl, kad mėsą, lašišą ir varškės sūrį ėmiau iš šaldiklio, o vaisių ir kai kokių daržovių buvau gavusi iš kaimo.
Pirkau: 0.5kg dešrelių, 4l pieno, 2 batonai, kepalas duonos, 13 sūrelių (nepriekaištaukit - man sergančiam vaikui tenka duoti tokį maistą

), gabaliukas fermentinio sūrio, sviesto pakelis, 4 virti burokėliai, 2 kg bulvių, pekino kopūstas, 2citrinos, arbūzas.