Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(Sultry @ 2009 06 12, 18:11)
kazkoks priestaravimas poste  g.gif
uz 50ml 49 litai sakyciau nera jau taip super super brangu.palyginus kiek toks kiekis kokio sintetinio 'geresnio' kremo kainuoja,tai sakyciau norma. ir taupus tikrai,kiek ant rankos bandziau. ir del kvapo visiskai sutinku,nuostabus  wub.gif

jokio priestaravimo smile.gif mazai reikia tepti kad kvepetu, o kad kiekis mazas (43 ml) na , man kaip nepirkusiai niekada brangesnio nei 30-40 lt sintetinio, tai gana didele suma vistiek, ypac dabar, tapus bedarbe smile.gif aisku, visu finansines galimybes skirtingos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 06 12, 19:09)
mazai reikia tepti kad kvepetu

gana didele suma vistiek, ypac dabar, tapus bedarbe smile.gif

taip, ir labai nuotaiką man kelia dieną, aš tepu jį ryte wink.gif
užuojauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 06 12, 21:09)
jokio priestaravimo smile.gif mazai reikia tepti kad kvepetu, o kad kiekis mazas (43 ml) na , man kaip nepirkusiai niekada brangesnio nei 30-40 lt sintetinio, tai gana didele suma vistiek, ypac dabar, tapus bedarbe smile.gif aisku, visu finansines galimybes skirtingos...  ax.gif

a,aiskuma 4u.gif
atsiprasau,jei ant skaudzios vietos pataikiau dabar. sekmes naujo darbelio ieskant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 12, 21:46)
a,aiskuma  4u.gif
atsiprasau,jei ant skaudzios vietos pataikiau dabar. sekmes naujo darbelio ieskant  4u.gif

aciu merginos. siaip viskas tvarkoje, nenusimenu, nenuolatiniu darbeliu po truputi gaunu, MB dar dirba, tai kaip nors. yra seimu kurios blogesneje situacijoje, su paskolomis, mazais vaikuciais...

o as dabar taupydama perziurejau kremu likucius kuriuos gaminausi seniau ir nepabaigiau - tai emulsinis kremas kuri gaminausi rudeni, spali gal, nepasikeites nei kiek- nei spalva, nei kvapas, nei konsistencija. vakar nakciai pasitepiau- ryte viskas tvarkoje, oda gerai prieme. o laikiau kambario temperaturoje, 22 C mazdaug.

o roziu kremas, kaip jau rasiau kazkada, po kurio laiko nusisejo rasos laseliais, bet nekreipiau demesio, nieko nedariau, "nekankinau" jo, tiesiog kabindavau pirstu toki koks yra, o ant veido pasiskirstydavo normaliai. visus kremus laikau kambaryje, tik kazkada losjona su grietinele saldytuve, todel ji sekmingai ir uzmirsdavau, paskui grietinele susigumuliavo zinoma, juk naturalus produktas, tai taip jo ir nepabaigiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dailus_kvietkelis: 13 birželio 2009 - 11:56
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 06 13, 12:55)
[o as dabar taupydama perziurejau kremu likucius kuriuos gaminausi seniau ir nepabaigiau - tai emulsinis kremas kuri gaminausi rudeni, spali gal,  nepasikeites nei kiek- nei spalva, nei kvapas, nei konsistencija. vakar nakciai pasitepiau- ryte viskas tvarkoje, oda gerai prieme. o laikiau kambario temperaturoje, 22 C mazdaug.

o roziu kremas, kaip jau rasiau kazkada, po kurio laiko nusisejo rasos laseliais, bet nekreipiau demesio, nieko nedariau, "nekankinau" jo, tiesiog kabindavau pirstu toki koks yra, o ant veido pasiskirstydavo normaliai. visus kremus laikau kambaryje, tik kazkada losjona su grietinele saldytuve, todel ji sekmingai ir uzmirsdavau, paskui grietinele susigumuliavo zinoma, juk naturalus produktas, tai taip jo ir nepabaigiau smile.gif

KN ir rekomendavo pasigamintus kremus laikyti ne šaldytuve. Aišku ne ant saulės ir toliau nuo šilumos šaltinių.
Atsakyti
Prisipazinkit dabar, kuri man i az praset kremuku receptu vakar? doh.gif
vakar tik du i kompa teturejau susirasius ir zadejau veliau atsiust merginai likusius du..bet istryniau zinute ir pamirsau nick. tai atsiliepkit biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, smile.gif
Norėjau paklausti, kiek iš tikrųjų Kvapų namuose yra eterinių aliejų? Ar man pasirodė, ar iš tikrųjų jūs čia paminėjot eterinius aliejus, kurių nėra sąraše? Pavyzdžiui, ar yra ir kiek kainuoja kvapiųjų šalavijų (Salvia sclarea), melisų (melissa officinalis), ramunėlių kuris nors, ar taurusis bobramunis, ar vaistinė ramunėlė, neatsimenu, nerandu lot. pavadinimų, bet man atrodo tik tie ir turėtų būti.
Dar gal dėl kainų, jei jos pasikeitusios, gal kas gali pasakyti, kiek levandos iš tikrųjų kainuoja? Štai šios
http://www.aromata.l.../produktas/235/
ir mairūnai (origanum majorana)?
Dėkui.

Taip pat pagirsiu vandenis (hidrolatus) - nuostabūs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 06 13, 20:01)
Sveiki, smile.gif
Norėjau paklausti, kiek iš tikrųjų Kvapų namuose yra eterinių aliejų? Ar man pasirodė, ar iš tikrųjų jūs čia paminėjot eterinius aliejus, kurių nėra sąraše? Pavyzdžiui, ar yra ir kiek kainuoja kvapiųjų šalavijų (Salvia sclarea), melisų (melissa officinalis), ramunėlių kuris nors, ar taurusis bobramunis, ar vaistinė ramunėlė, neatsimenu, nerandu lot.

salaviju tikrai yra, nes pries dvi dienas uosciau, patinka jis man smile.gif
o eteriniu apie 100 koki turetu tureti, jeigu taip vizualiai ivertinti tuos tris metalinius stovus su meginiais. tiesa, viename aromamisiniai, bet vis tiek daug smile.gif
Atsakyti
noriu paklausti tu,kas turi is KN emulsija nuo spuogu.
as tepu ja po papurskimo toniku.. tai priglaudziu pirsta prie buteliuko,uzverciu ir tada tuo kas lieka ant pirsto tepu..taip darau gal 3 kartus g.gif
kiek jus tos emulsijos vienam kartui tepat? biggrin.gif
mastau,ar ne per daug - per mazai as cia tepu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 06 13, 22:03)
salaviju tikrai yra, nes pries dvi dienas uosciau, patinka jis man smile.gif
o eteriniu apie 100 koki turetu tureti, jeigu taip vizualiai ivertinti tuos tris metalinius stovus su meginiais. tiesa, viename aromamisiniai, bet vis tiek daug smile.gif

Ačiū. Aš ne iš Vilniaus, tai tik kas internete tematau.
Atsakyti
kvapu namai tai cia atitikmuo materia aromatica? ax.gif tik dabar atradau kad jusu lietuviskas variantas taip vadinasi,nes uk tinklapy materia aromatica,o kvapu namai maniau kokia kita parduotuve lt blush2.gif gal galit kas nepatinget ir paaiskint man kaip atskirti AE.pvz:pure essentail oil,organic essential oil.kuo jie skiriasi jei taip raso?ir kaip zinoti ar kokybiska issirenki,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 13, 23:39)
noriu paklausti tu,kas turi is KN emulsija nuo spuogu.
as tepu ja po papurskimo toniku.. tai priglaudziu pirsta prie buteliuko,uzverciu ir tada tuo kas lieka ant pirsto tepu..taip darau gal 3 kartus  g.gif
kiek jus tos emulsijos vienam kartui tepat?  biggrin.gif
mastau,ar ne per daug - per mazai as cia tepu  unsure.gif

as pries ta emulsija nenaudoju jokio toniko ar hidrolato. KN kai gaminausi sake, kad nereikia, nes i ji ir taip hidrolatas ieina smile.gif
as turiu ta pipete, tai paprastai vieno lasiuko uztenka, o kartais ir per daug buna, bet cia jau pagal poreiki smile.gif
beje, turiu pripazinti, kad labai geras dalykelis ta emulsija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 14 birželio 2009 - 18:43