Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 15, 10:44)
laukiu nesulaukiu jos bigsmile.gif

ar ją galima iš Kauno užsisakyti? 4u.gif
Atsakyti
Gal esate bandžiusios Frankincenso hidrolatą, kažkaip neradau atsiliepimų blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 06 15, 15:48)
ar ją galima iš Kauno užsisakyti? 4u.gif

nea, cia mes pasidalinome emulsija su drauge 4u.gif
sian jau gavau, kvapas labai idomus, bet nepasakyciau, kad man smirdi g.gif bent kol kas biggrin.gif nekantrauju isbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 15, 16:16)
Gal esate bandžiusios Frankincenso hidrolatą, kažkaip neradau atsiliepimų blush2.gif ?

as turiu smile.gif
mano oda misri, tai man labai sutraukia (ar kaip cia isssireikst) oda, issipurski ir toks jausmas kad kazkas vaiksciotu po ja, skyciau padrekina, nes toks lengvumo pojutis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 15, 16:16)

Esu bandžiusi, bet naudojau neilgai. Man labai labai aptinka jo kvapas, kaip ir bosvelijų eterinio aliejaus, todėl norėtųsi, kad butų stipresnis, bet daug kam jis neįprastas. Man gan greitai užgijo įpjovimas kakle, toje daugiau nieko nenaudojau, nors tokia jo savybė ir neaprašyta. Šiaip, malonus ant odos, kaip ir visi vandenys. Čia nešališkai nieko nepasakysiu, nes man visi vandenys nuostabūs. smile.gif Šito kvapas man vienas mieliausių, bet vistiek prieš perkant reikėtų pauostyt, nes kai kam ir nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 15, 15:22)
Eisiu ir aš šį penktadienį į gamybos vakarėlį (pirmą kartą)  wub.gif
Tik taip ir nežinau, ko man reikia  ax.gif  giriat čia labai emulsiją nuo spuogų, pas mane jų keletas iškyla perėjus prie natūralios kosmetikos, prieš pusantro mėnesio buvau blogiau, dabar vis geryn situacija, tai ir nežinau, ar bereikia tokio daikto  ax.gif
Kai rašiausi ir klausiau apie temą, sakė kad gal bus su moliu kaukės (naujiena atrodo  blink.gif ), kas buvo neseniai, ar buvo kažkas panašaus?
4u.gif

Aš buvau birželio 9, tai nebuvo kaukių, tik kremai ir ta emulsija.
Atsakyti
Na nusipirkau Frankincenso hidrolatą, labai suviliojo aprašyme, kad "Jis taip pat naudojamas dėmėtai, nešvariai ir randuotai odai." O pas mane likęs nuo spuogų labai dėmėtas veidas, tai pamaniau gal geriausias variantas būtų rolleyes.gif

O kiek kartų jūs vienam veido sudrėkinimui purškiate hidrolatu ir ar būtina po to tepti kremu? O jei taip, tai ar nieko jei ant kremo po kurio laiko vėl pasipurkščiau hidrolatu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 16, 11:12)
O kiek kartų jūs vienam veido sudrėkinimui purškiate hidrolatu ir ar būtina po to tepti kremu? O jei taip, tai ar nieko jei ant kremo po kurio laiko vėl pasipurkščiau hidrolatu rolleyes.gif

As manau cia pagal poreiki, labai daug tikrai nereik, po to kremu tepti nebutina (jei veidukas nereikalauja kremo), nakciai ypac gerai tik hidrolatu papurkst ir viskas. O ant kremo irgi galima 4u.gif
Atsakyti
Beje, isbandziau emulsija nuo spuogu, tai galiu pasakyti, kad pirmas ispudis geras (ziuresiu, kaip toliau patiks, sunku iskart ka pasakyti), kvapas intensyvokas, laikosi dar kuri laika, tai gerai, kad nors baisiai nesmirdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 16, 11:45)
As manau cia pagal poreiki, labai daug tikrai nereik, po to kremu tepti nebutina (jei veidukas nereikalauja kremo), nakciai ypac gerai tik hidrolatu papurkst ir viskas. O ant kremo irgi galima 4u.gif

Ačiū 4u.gif Jaučiuosi ramesnė, kai gaunu atsakymus į rūpimus klausimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 16, 12:03)
Beje, isbandziau emulsija nuo spuogu, tai galiu pasakyti, kad pirmas ispudis geras (ziuresiu, kaip toliau patiks, sunku iskart ka pasakyti), kvapas intensyvokas, laikosi dar kuri laika, tai gerai, kad nors baisiai nesmirdi biggrin.gif

man is pradziu tos emulsijos kvapas buvo keistokas, o dabar tai net kvepia sakyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 16, 12:26)
man is pradziu tos emulsijos kvapas buvo keistokas, o dabar tai net kvepia sakyciau biggrin.gif

va va, as ir kol kas nesuprantu, kvepia man, ar priesingai biggrin.gif lyg kazkoki ir riesuta uzuodziu, net nzn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 16 birželio 2009 - 11:29