Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

siek tiek pasisakysiu apie isgirtaji tamanu alieju. netiko jis nei man, nei mamai schmoll.gif pati veido jau kuris laikas netepiau, nes toks jausmas lyg oda susierzintu ir dar labiau raudonis sustipreja. taciau kojas vos ne kas dien vis istepdavau. zinokit, atsirado tokia issausejusi deme, kaip egzema sad.gif ana vakara mama parode savo skruosta doh.gif irgi tas pats - sausa deme (kaip egzema). jau anksciau krito seselis, kad padaro "silnamio efekta" bet dabar akivaizdu, kad jis isties "nedraugauja" su mano oda.

pries kelias dienas isbandziau hamameliu hidrolata. kaip smagu, kai produktas taip akivaizdziai tinka ir rezultatai thumbup.gif veido raudonis nurimo, sunku buvo patiketi....ir jokio dviprasmisko kvapo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 14 birželio 2009 - 22:17
QUOTE(agnuta @ 2009 06 14, 20:42)
as pries ta emulsija nenaudoju jokio toniko ar hidrolato. KN kai gaminausi sake, kad nereikia, nes i ji ir taip hidrolatas ieina smile.gif
as turiu ta pipete, tai paprastai vieno lasiuko uztenka, o kartais ir per daug buna, bet cia jau pagal poreiki smile.gif
beje, turiu pripazinti, kad labai geras dalykelis ta emulsija ax.gif

na as dbr druide tonika purskiu/ su vatuku valau ,tai vis tiek turiu sunaudot dbr jau ji biggrin.gif
o po to manau issiversiu ir be hidrolato g.gif
apie pipete kazkaip visai uzmirsus buvau..gaila,dbr greit i kn nebenuvaziuosiu doh.gif 4u.gif

man veikia, dziovinamai kol kas.. dziovina sasiukus,ale ir oda pasausina unsure.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 06 15, 00:15)
siek tiek pasisakysiu apie isgirtaji tamanu alieju. netiko jis nei man, nei mamai  schmoll.gif  pati veido jau kuris laikas netepiau, nes toks jausmas lyg oda susierzintu ir dar labiau raudonis sustipreja. taciau kojas vos ne kas dien vis istepdavau. zinokit, atsirado tokia issausejusi deme, kaip egzema sad.gif ana vakara mama parode savo skruosta  doh.gif irgi tas pats - sausa deme (kaip egzema). jau anksciau krito seselis, kad padaro "silnamio efekta" bet dabar akivaizdu, kad jis isties "nedraugauja" su mano oda.

pries kelias dienas isbandziau hamameliu hidrolata. kaip smagu, kai produktas taip akivaizdziai tinka ir rezultatai  thumbup.gif  veido raudonis nurimo, sunku buvo patiketi....ir jokio dviprasmisko kvapo  ax.gif

man hamamelis grynu sienu kvepia..zolyte hihihi.gif bet man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 15, 00:34)
na as dbr druide tonika purskiu/ su vatuku valau ,tai vis tiek turiu sunaudot dbr jau ji  biggrin.gif
o po to manau issiversiu ir be hidrolato  g.gif
apie pipete kazkaip visai uzmirsus buvau..gaila,dbr greit i kn nebenuvaziuosiu  doh.gif  4u.gif
man veikia, dziovinamai kol kas.. dziovina sasiukus,ale ir oda pasausina  unsure.gif

o kaip tau druide tonikas? 4u.gif
su ta pipete istikruju labai patogu smile.gif
as pati tai nepastebejau, kad sausintu. bet cia matyt kaip kam. o tu lokaliai teplioji ar tenka ir didesniam odos plotui?
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 15, 00:34)
man hamamelis grynu sienu kvepia..zolyte  hihihi.gif bet man patinka  biggrin.gif

drinks_cheers.gif na, bet kvapas konkretus, o ne taip kaip su roziu hidrolatu lotuliukas.gif kam rozem, o kam siusiuku kvepia, ar su tom paciom levandom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 14, 23:15)
siek tiek pasisakysiu apie isgirtaji tamanu alieju. netiko jis nei man, nei mamai  schmoll.gif 

o ant drėgnos odos tepėt? man irgi grynas tamanų netiko, sausino odą (mano ji sausa ir taip), tai aš darau su juo mišinius ir tada jau viskas ok.Pabandykit į mišinį 10-20 pr. tamanų įdėti, gal viska bus ok smile.gif

O ta emulsija riebiai odai ar tik spuogeliams?
Atsakyti
Man tamanai labai tinka ant spuogelių, bet tepti visam veidui visgi man asmeniškai yra geriau tinkančių priemonių smile.gif

Beje, gal kas patartų, norėčiau pasidaryti kūno odą stangrinantį mišinuką, galvoju naudoti citrinų, kedrų EA, ar jie ,,nesipjaus'' tarpusavy, gal dar kokį eterinį įdėti?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 06 15, 09:34)
O ta emulsija riebiai odai ar tik spuogeliams?

spuogeliams, nes tas misinys toks koncentruotas, i ji ieina nemazai visokiu EA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 15 birželio 2009 - 09:06
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 14, 23:15)
siek tiek pasisakysiu apie isgirtaji tamanu alieju. netiko jis nei man, nei mamai  schmoll.gif  pati veido jau kuris laikas netepiau, nes toks jausmas lyg oda susierzintu ir dar labiau raudonis sustipreja. taciau kojas vos ne kas dien vis istepdavau. zinokit, atsirado tokia issausejusi deme, kaip egzema sad.gif ana vakara mama parode savo skruosta  doh.gif irgi tas pats - sausa deme (kaip egzema). jau anksciau krito seselis, kad padaro "silnamio efekta" bet dabar akivaizdu, kad jis isties "nedraugauja" su mano oda.

pries kelias dienas isbandziau hamameliu hidrolata. kaip smagu, kai produktas taip akivaizdziai tinka ir rezultatai  thumbup.gif  veido raudonis nurimo, sunku buvo patiketi....ir jokio dviprasmisko kvapo  ax.gif

O tu pabandyk pasidaryti KN receptuką LYGU LYGU ajiejukų mišinuką jų tinklalapyje rasi, labai man jis patinka, jau ir mama pabandė labai patiko thumbup.gif o kai bandžiau gryną tepti mano odelė irgi nelabai patenkinta buvo, parausdavo kaisdavo po patepimo, o mišinukas tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 14, 19:42)
as pries ta emulsija nenaudoju jokio toniko ar hidrolato. KN kai gaminausi sake, kad nereikia, nes i ji ir taip hidrolatas ieina smile.gif
as turiu ta pipete, tai paprastai vieno lasiuko uztenka, o kartais ir per daug buna, bet cia jau pagal poreiki smile.gif
beje, turiu pripazinti, kad labai geras dalykelis ta emulsija ax.gif

laukiu nesulaukiu jos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 06 15, 10:32)
O tu pabandyk pasidaryti KN receptuką LYGU LYGU ajiejukų mišinuką jų tinklalapyje  rasi, labai man jis patinka, jau ir mama pabandė labai patiko  thumbup.gif  o kai bandžiau gryną tepti mano odelė irgi nelabai patenkinta buvo, parausdavo kaisdavo po patepimo, o mišinukas tai gerai.

dekui uz patarima. reiks paieskoti.

dar tokia abejone uzejo, ar bus tirai gerai, jei jau zinau, kad tamanai oda apsunkina, o juos vis tiek palieku kaip viena is sudedamuju daliu g.gif gal geriau ieskoti, kokios alternatyvios priemones?
Atsakyti
000189.gif help.gif
QUOTE(fishke @ 2009 06 15, 11:44)
ateinu čia, gal daugiau kas pamatys  blush2.gif
esu ne iš Vln ir ne iš Kn, tad KN produkcija man lab sunkiai pasiekiama , o noriu tai labai, nes baigės ir hidrolatas, ir t.t.  unsure.gif pirmą kartą man padėjo kunigunda78 - ačiū jai dideliausias iki šiol  wub.gif
tad mažu kuri žadat šiom dienom/kitą savaitę/ir pan. eiti į KN  bigsmile.gif ir sutiktų priglausti mano prekiukus ( niu paskui dar su paštu tektų padraugauti ) blush2.gif

Atsakyti
Eisiu ir aš šį penktadienį į gamybos vakarėlį (pirmą kartą) wub.gif
Tik taip ir nežinau, ko man reikia ax.gif giriat čia labai emulsiją nuo spuogų, pas mane jų keletas iškyla perėjus prie natūralios kosmetikos, prieš pusantro mėnesio buvau blogiau, dabar vis geryn situacija, tai ir nežinau, ar bereikia tokio daikto ax.gif
Kai rašiausi ir klausiau apie temą, sakė kad gal bus su moliu kaukės (naujiena atrodo blink.gif ), kas buvo neseniai, ar buvo kažkas panašaus?
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2009 06 15, 11:54)

Eisiu penktadienį, jei iki tol niekas nepasisiūlys, rašyk į až. Bet gali būti, kad prekes paštu išsiųsčiau tik po savaitgalio, nes šeštadienį iš pat ryto lėksim į sodybą, tai realiai tik pirmadienį iki pašto nusigaučiau.
Atsakyti