Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 06 17, 10:46)
Aš iškart ir paklausiu.. Ar kurnors būna pirkti kokioj nors formoj (eterinio aliejaus ar kokių kitų esencijų pavidalu, nelabai dar išsiaiškinau tų subtilybių) frezijų kvapo  bigsmile.gif tiesiog alpstu nuo frezijų aromato wub.gif o kvepalų kaipir niekur nesu užtikus tokių.. (na buvo Andy Warhol kvepalai, bet senai nebegamina jų, kaip tyčia)

man neteko girdet apie naturalu freziju eterini ar koki absoliuta.. itariu, kad nelabai buna g.gif ne is visu geliu ar augalu daro eterinius, absoliutus ir t.t. na, bet galiu ir klysti.. nebent koki sintetini rastum, bet tai sintetika gi nei sis nei tas biggrin.gif
bet kas ten zino kaip bus ateity biggrin.gif siandien ner, o rytoj ziurek jau ir yra.. va ir pvz sieno absoliutas neseniai isgautas bigsmile.gif o jau kvapas koks nuostabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 17 birželio 2009 - 10:15
QUOTE(Palomina @ 2009 06 17, 12:02)
.. va ir pvz sieno absoliutas neseniai isgautas  bigsmile.gif  o jau kvapas koks nuostabus  wub.gif

Va kaip netgi blink.gif nu tikrai įtariu oi bus kuo domėtis man.. O šieno absoliutas turbūt geriausia priemonė išverst iš klumpių šienlige sergatį žmogų (pvz. mane) smile.gif
Atsakyti
Monica, KN ledukai naudojami kraštutiniu atveju - kai masė yra prišildoma ir per ilgai neatvėsta smile.gif O šiaip, jei pernelyg neįkaitinsi, tai ledukų gali net nesigaminti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 17, 13:26)
Monica, KN ledukai naudojami kraštutiniu atveju - kai masė yra prišildoma ir per ilgai neatvėsta smile.gif O šiaip, jei pernelyg neįkaitinsi, tai ledukų gali net nesigaminti  4u.gif

aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 06 17, 09:14)
o gal kas bandė/naudoja ea mišinį atbaidantį uodus? kažin ar veiksmingas?  unsure.gif

As turiu si misini, bet naudoju ivairiai. Lasinu i klozeta po 1 lasiuka, kad dezinfekuotu. Kai plaunu grindis, lasinu i vandeni. Tada visi namai kvepia. KN pasakojo, kad pernai vasara tokiu budu gynesi nuo sirsiu, tai sake, kad sirsems akivaizdziai kvapas nepatiko. Nuo vabzdziu gintis dar neteko, nes deka tokiu "vasarisku" oru neteko gamtoje buti. Tiesa, misinys labai stiprus, todel net 1 lasiuko pilnai uztenka, kad kvapas intensyvus butu.
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2009 06 17, 16:12)
As turiu si misini, bet naudoju ivairiai. Lasinu i klozeta po 1 lasiuka, kad dezinfekuotu. Kai plaunu grindis, lasinu i vandeni. Tada visi namai kvepia. KN pasakojo, kad pernai vasara tokiu budu gynesi nuo sirsiu, tai sake, kad sirsems akivaizdziai kvapas nepatiko. Nuo vabzdziu gintis dar neteko, nes deka tokiu "vasarisku" oru neteko gamtoje buti. Tiesa, misinys labai stiprus, todel net 1 lasiuko pilnai uztenka, kad kvapas intensyvus butu.

o kas tai per mišinys, ir kur jo gauti?
labai padeda kelionėse, nes kokios suomijos šiaurėje būna tenka su šalmu ant galvos vaikščiot ir su aprangom motociklinėm, ir pirštinėm, nes kitaip juoda ir tiršta, mirtis iš karto...
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 17, 16:04)
o kas tai per mišinys, ir kur jo gauti?
labai padeda kelionėse, nes kokios suomijos šiaurėje būna tenka su šalmu ant galvos vaikščiot ir su aprangom motociklinėm, ir pirštinėm, nes kitaip juoda ir tiršta, mirtis iš karto...

Tai Atbaidantis vabzdzius misinys, jo pirkti yra Kvapu namuose Vilniuje. Kontaktai temos pradzioje yra nurodyti.
Atsakyti

Labas, Katuti. Noriu taves paklausti, ar tu vakarais pasipurskus hidrolatu veida, paakius dar tepi kuo nors, ar pakanka to paties hidrolato poveikio? (zinau, kad atsakysi, todel is karto dekoju 4u.gif )
Atsakyti
labas, tikrai atsakysiu biggrin.gif

ne, niekuo netepu - atpratau ir nereikia, net jei kartais ir norėtųsi ko nors. Man tas norėjimas tai tarsi trumpalaikių poreikių tenkinimas būtų, jei truputį oda sausesnė ar tempia kažkiek, bet ilgalaikėje perspektyvoje kai netepi nakčiai, daugiau pati dirba ir tampa mažiau pretenzinga, sveikesnė, greičiau gyja. Taip mes su ja ir gyvenam 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 17, 20:51)
labas, tikrai atsakysiu biggrin.gif

ne, niekuo netepu - atpratau ir nereikia, net jei kartais ir norėtųsi ko nors. Man tas norėjimas tai tarsi trumpalaikių poreikių tenkinimas būtų, jei truputį oda sausesnė ar tempia kažkiek, bet ilgalaikėje perspektyvoje kai netepi nakčiai, daugiau pati dirba ir tampa mažiau pretenzinga, sveikesnė, greičiau gyja. Taip mes su ja ir gyvenam  4u.gif

matai kaip skirtingai...
as tai atvirkstuke smile.gif diena nieko netepu, o vakare tepu smile.gif ty vakare viska nuprausiu, hidrolatas, kremas ar aliejus, o ryte tik vandeniu be jokiu muilu. tai diena man apsaugine plevele ant veido vietoj kremo atstoja pacios odos isskirti riebaliukai. diena dar pasipursiu hidrolatu kaskart (kai prisimenu) smile.gif mano odai taip geriausia kaip isaiskejo bandymu keliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 06 17, 22:40)
matai kaip skirtingai...
as tai atvirkstuke smile.gif diena nieko netepu, o vakare tepu smile.gif 

teisinga drinks_cheers.gif Odai kažkiek reikia duoti ir pačiai dirbti, o kada - asmeninis apsisprendimas drinks_cheers.gif

būna, kad veido oda parausta, sudirgsta nuo streso, aplinkos faktorių (labai sausas oras ofise ir pan.), tai kartais pagaunu save galvojant, kad senais gerais laikais jau kaip patepčiau kuo nors lotuliukas.gif Bet nieko negauna ir pati susitvarko, ypač vakare, kai žino, kad hidrolatas yra daugiausia, ką galima gauti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 18, 00:00)
teisinga  drinks_cheers.gif  Odai kažkiek reikia duoti ir pačiai dirbti, o kada - asmeninis apsisprendimas  drinks_cheers.gif

būna, kad veido oda parausta, sudirgsta nuo streso, aplinkos faktorių (labai sausas oras ofise ir pan.), tai kartais pagaunu save galvojant, kad senais gerais laikais jau kaip patepčiau kuo nors  lotuliukas.gif Bet nieko negauna ir pati susitvarko, ypač vakare, kai žino, kad hidrolatas yra daugiausia, ką galima gauti tongue.gif

matai kaip jus cia graziai treniruojat odyte lotuliukas.gif gal ir man pabandyti saviske palikt likimo valiai,ypac kuno,nes jau terlioju kuo tik imanoma,o ji vistiek inoringa,sausa
Atsakyti