Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(rutuk @ 2009 05 27, 10:14)
O as is savo patirties pasakysiu, kad nedaro ersketroziu aliejus man tokio efekto 

na va, kaip kam cool.gif o man labai labai wub.gif
Atsakyti
O as laukiu nesulaukiu kitos sav., eisiu pirkt tamanu aliejaus ir dar apziuresiu tuos isgirtus eliksyrus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 26, 21:18)
gali tongue.gif Labai šiaip abejoju, kad žmoną turi  ax.gif

o vyro kartais neturi, jei jau hidrolata naudoja hihihi.gif flirt.gif , mb tai nebent su sautuvu priversciau kazka panasaus del grozio flirt.gif brunette.gif
Atsakyti
Del champak, tai gali buti, kad ju pardavime net ir nebus, kol negaus naujos siuntos. Dabar jie daro tyrimus ar pazeidus ta pakuote nepakliuvo kokiu bakteriju i ta hidrolata del ko galetu nukenteti jo galiojimas ar savybes doh.gif

Siandien kaip tik gavo indisko kokoso. Nomeda is KN pasakojo, kad pas juos nuolat perka si kokosu alieju toks vienas vyrukas ir kai jo nebeturejo, nusipirko afrikietisko, bet sis jam labai nepatiko -tai atnese ir grazino lotuliukas.gif

Dar gavo nakvisu, agurkliu alieju, morku fitolio, bet negavo nei morku EA, nei kakavos absoliuto verysad.gif Pagaliau atkeliavo salieru EA, bet dar kainos nezinojo, tai ir nusipirkti nepavyko ax.gif

Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 05 27, 14:57)
o vyro kartais neturi, jei jau hidrolata naudoja  hihihi.gif  flirt.gif , mb tai nebent su sautuvu priversciau kazka panasaus del grozio  flirt.gif  brunette.gif

Nu taigi, Lietuvoj jei tvarkingas tai jau orientacija kita, o siaip normalus vyras apsikuites, susiraukes, pasmires va tada jau orientacija tvarkoj lotuliukas.gif
OI, tiems vyrams sunku ant svieto, va mes galim grazintis, naudoti gera kosmetika, kaspnelius visokius nerinelius nesioti, o jiesm belieka i pilka sermega sulisti nes jau tik kur spalvotesnis tai arba orientacija ne ta arba kaip ten vadinasi metroseksualas pizonas lotuliukas.gif

Nu va, pasisakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš šiandien kažkoks vaikščiojantis klaustukas, tai man toks klausimas iškilo- pastebėjau, kad iš mano turimų KN produktų yra tik simondijų aliejus su sertifikatu. Ar tikrai pas juos ne visi produktai sertifikuoti?
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2009 05 27, 10:14)
O as is savo patirties pasakysiu, kad nedaro ersketroziu aliejus man tokio efekto  schmoll.gif  spec. nusipirkau paakiams, bet naudoju visam veidui, nu bet... kazko truksta ir vsio  doh.gif  nors pries tai hidrolatu purskiu ir po pasitepimo dar pasipurskiu, bet kazko truksta  g.gif  O vat maisyti simondsiju, ersketuogiu, avokadu aliejus + keli lasai rozmarinu EA tai puiki kauke plaukams  thumbup.gif  paskutini karta net stebejausi, kad plaukai "zibejo auksu"  good.gif  hihihi.gif

o tą kaukę per naktį laikei?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 27, 17:07)
Del champak, tai gali buti, kad ju pardavime net ir nebus, kol negaus naujos siuntos.

pas juos nuolat perka si kokosu alieju toks vienas vyrukas ir kai jo nebeturejo, nusipirko afrikietisko, bet sis jam labai nepatiko -tai atnese ir grazino  lotuliukas.gif

na va unsure.gif Iš kitos pusės gerai, kad tokie atsakingi drinks_cheers.gif

aš irgi mačiau vieną egzempliorių, kuris rinkosi blink.gif biggrin.gif Ir uostė aliejus iš indelių, gal ir bus tas pats, kuris grąžino ax.gif Iki tol teko tik matyti, kaip sąrašą atneša biggrin.gif MB neįsivaizduoju irgi, kad rinktųsi ir uostytų aliejus - jis mieliau ir mane paskubina, kad greičiau rinkčiaus ir būtų galima važiuot toliau cool.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 18:21)
siaip normalus vyras apsikuites, susiraukes, pasmires va tada jau orientacija tvarkoj  lotuliukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif Tyliai sau savarankiškai jie ir visokius manikiūrus atranda, bet negi girsies - iškart vaivorykštiniu apšauks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 27, 20:12)
na va  unsure.gif Iš kitos pusės gerai, kad tokie atsakingi  drinks_cheers.gif

aš irgi mačiau vieną egzempliorių, kuris rinkosi   blink.gif  biggrin.gif Ir uostė aliejus iš indelių, gal ir bus tas pats, kuris grąžino  ax.gif Iki tol teko tik matyti, kaip sąrašą atneša  biggrin.gif MB neįsivaizduoju irgi, kad rinktųsi ir uostytų aliejus - jis mieliau ir mane paskubina, kad greičiau rinkčiaus ir būtų galima važiuot toliau  cool.gif
pritariu  drinks_cheers.gif Tyliai sau savarankiškai jie ir visokius manikiūrus atranda, bet negi girsies - iškart vaivorykštiniu apšauks tongue.gif

As maciau ne viena bekilnojanti buteliukus, su zmonom ar tai draugem ateje, labai smagiai taresi ir gerejosi aromatais bigsmile.gif

Na tai gaila kad Champakos teks dar ilgai laukti, bet nieko, bus gerai rozes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 24, 22:12)
tepti ant sudrėkintos veido odos (aš purškiu hidrolatą) - aliejaus kelis lašelius paskirsčius ant delnų 4u.gif Taupiai, skalsiai naudojasi ir išeina daug nepritepti wink.gif

o ant delnų su ta kaip pipete užsilašini ar tiesiai iš buteliuko?

Ir dar gal kas galit papasakoti apie ten vykstančius vakarėlius gamybinius? Užsirašiau kitam mėnesiui, tai laukiu dabar. Ar ten jos nurodo ką gaminti, ar pats pasirenki?
Atsakyti
A uzsirasiau i toki vakareli taip pat, tik i birzelio pabaiga ir i rezerva verysad.gif turbut reikes kampelyje sedeti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 18:21)
Nu taigi, Lietuvoj jei tvarkingas tai jau orientacija kita, o siaip normalus vyras apsikuites, susiraukes, pasmires va tada jau orientacija tvarkoj  lotuliukas.gif
OI, tiems vyrams sunku ant svieto, va mes galim grazintis, naudoti gera kosmetika, kaspnelius visokius nerinelius nesioti, o jiesm belieka i pilka sermega sulisti nes jau tik kur spalvotesnis tai arba orientacija ne ta arba kaip ten vadinasi metroseksualas pizonas lotuliukas.gif

Nu va, pasisakiau  lotuliukas.gif

O prie ko cia apsikuite? Svara ir tvarka yra visai kitas reikalas tongue.gif hidrolatais bei nagu lakavimu laku, nes ir tokiu maciau, tradicines orientacijos vyrai Lt laaaabai retai uzsiima. biggrin.gif Kas tiesa, tas ne melas biggrin.gif O man ir nepatiktu, jei mano vyras hidrolatais bei drekikliais uzsiimtu, netraukia manes tokie, jums matyt kitaip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 27, 19:12)
MB neįsivaizduoju irgi, kad rinktųsi ir uostytų aliejus - jis mieliau ir mane paskubina, kad greičiau rinkčiaus ir būtų galima važiuot toliau  cool.gif
pritariu  drinks_cheers.gif Tyliai sau savarankiškai jie ir visokius manikiūrus atranda, bet negi girsies - iškart vaivorykštiniu apšauks tongue.gif

tai pas mus labai homofobiska visuomene, todel tie vyrai ir slepia, kad myli save. As zinau tikrai ne viena, kuris labai savim rupinasi ir nevengia manikiuru salone, bet yra tradicines orientacijos, nors tenka isgirsti kad tas toks ar anoks ir vien tik del to, kad rupinasi savimi.

Mano vyras yra labai puikus pagalbininkas naudojant KN produkcija thumbup.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 05 27, 19:44)
Ir dar gal kas galit papasakoti apie ten vykstančius vakarėlius gamybinius? Užsirašiau kitam mėnesiui, tai laukiu dabar. Ar ten jos nurodo ką gaminti, ar pats pasirenki?

viskas ten paprasta. Duoda lapus su receptukais, o tu pasirenki kiek ten ju nori gamintis ir kurie tau reikalingi
Atsakyti