Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(katutis @ 2009 05 26, 22:18)
gali tongue.gif Labai šiaip abejoju, kad žmoną turi  ax.gif

ania? bigsmile.gif gal dar ir simpatiškas ir nesenas (na iki 35)? ax.gif blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 22:26)
Ane?  bigsmile.gif nu tai gal cia man prasisukti aplink toki sitaip atjaunejus esu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
nu jeigu ką, aš antra ax.gif
Atsakyti
ramiai, merginos, vyresnis lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 21:18)
O kas ten per tokis skrupulingas protingas saunuois vyras?  bigsmile.gif oho kad net hidrolata naudoja  bigsmile.gif

MB irgi purškias hidrolatą, tik pas mane levandų bigsmile.gif žiū kad jau visai ant pabaigos doh.gif ir išvis, pvz jam ir sviestmedis kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 27 gegužės 2009 - 07:13
QUOTE(katutis @ 2009 05 27, 00:27)
ramiai, merginos, vyresnis  lotuliukas.gif  cool.gif

Nu tai man kaip tik gi bigsmile.gif emmute, man rodos as vyresne busiu tai
prasom uzleisti vieta vyresnems ne tik troleibuse atsisesti bet ir eileje
prie tokios retenybes kaip laisvi kavalieriai Lietuvos lotuliukas.gif

fishke, ale ot protingas TB bigsmile.gif tai ir del islaidu tokiems dalykams nepriestarauja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 08:42)
fishke, ale ot protingas TB  bigsmile.gif tai ir del islaidu tokiems dalykams nepriestarauja  hihihi.gif

irnesakyk.gif vakarais paakius ir erškėtuogių aliejumi tepasi hihihi.gif
oj, tik nepagalvokit - nėr jis iš tų vyrų, kurie stypso prieš veidrodį ir antakius pešiojasi , bet jau ant naturalumo tai pasinešęs neblogai - užkrėčiau cool.gif
ale, jei KN būt bent per pusę arčiau tikrai įkalbėčiau nulėkt apsipirkti biggrin.gif

žiū KN produkcijos galima Juodkrantėj įsigyt g.gif nugis galėtų ir Klaipėdoj kokią viečikę surasti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 27 gegužės 2009 - 08:09
QUOTE(fishke @ 2009 05 27, 09:06)
irnesakyk.gif   vakarais paakius ir erškėtuogių aliejumi tepasi hihihi.gif
oj, tik nepagalvokit -  nėr jis iš tų vyrų, kurie stypso prieš veidrodį ir antakius pešiojasi , bet jau ant naturalumo tai pasinešęs neblogai - užkrėčiau  cool.gif
ale, jei KN būt bent per pusę arčiau tikrai įkalbėčiau nulėkt apsipirkti  biggrin.gif

Ohoho blink.gif nu tai saunuolis thumbup.gif

O ersketuogiu aliejus raukslytes mazina? as kaip tik dar va tik sito neturiu savo
spintukej, jauciu man reikia to aliejuko bigsmile.gif

O klausyt TB neturi kokio brolio vieniso ir su galimybe kad doemtusi naturalumu? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 27 gegužės 2009 - 08:12
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 09:10)
O ersketuogiu aliejus raukslytes mazina? as kaip tik dar va tik sito neturiu savo
spintukej, jauciu man reikia to aliejuko  bigsmile.gif

Būtent jį ir dar kažkokį kitą aliejų jie siūlo vyresnio amžiaus moterų paakiams. Nes man apie triesdešimt, tai sakė, kad užteks avokadų. Ir tikrai, pasitepu vakare paakius avokadais, tai nesigeria jis man, toks riebus. O štai daviau pasitepti penkiasdešimtmetei bendradarbei tai jai mygom susigeria.
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 09:10)
spintukej, jauciu man reikia to aliejuko  bigsmile.gif

na skaičiau, jog tinka šiam reikalui mirksiukas.gif

nu jau kaip patraukė tamstą ant vyrų tai patraukė hihihi.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 27, 09:17)
Būtent jį ir dar kažkokį kitą aliejų jie siūlo vyresnio amžiaus moterų paakiams. Nes man apie triesdešimt, tai sakė, kad užteks avokadų.

turiu ir aš avokadų g.gif nu bet nžn, ne toks malonus kaip erškėtuogių , odelė šilkinė lieka wub.gif nors 30 dar neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 05 27, 09:24)
turiu ir aš avokadų  g.gif nu bet nžn, ne toks malonus kaip erškėtuogių , odelė šilkinė lieka  wub.gif nors 30 dar neturiu  blush2.gif

Manau, kad veik visi aliejai tinka šiam reikalui, svarbu tik pakankamai drėkinti odą ir tiek. Juk ir sakoma, kad riebi oda mažiau raukšlėjasi. Štai čia galite pasiskatyti apie mūsų mėgstamas raukšleles ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 05 27, 09:24)
na skaičiau, jog tinka šiam reikalui  mirksiukas.gif

nu jau kaip patraukė tamstą ant vyrų tai patraukė hihihi.gif
turiu ir aš avokadų  g.gif nu bet nžn, ne toks malonus kaip erškėtuogių , odelė šilkinė lieka  wub.gif nors 30 dar neturiu  blush2.gif

blush2.gif lotuliukas.gif

Odele silkine nuo ersketuogiu aliejaus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 09:49)
Odele silkine nuo ersketuogiu aliejaus?  bigsmile.gif

man - taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 08:49)
blush2.gif  lotuliukas.gif

Odele silkine nuo ersketuogiu aliejaus?  bigsmile.gif

O as is savo patirties pasakysiu, kad nedaro ersketroziu aliejus man tokio efekto schmoll.gif spec. nusipirkau paakiams, bet naudoju visam veidui, nu bet... kazko truksta ir vsio doh.gif nors pries tai hidrolatu purskiu ir po pasitepimo dar pasipurskiu, bet kazko truksta g.gif O vat maisyti simondsiju, ersketuogiu, avokadu aliejus + keli lasai rozmarinu EA tai puiki kauke plaukams thumbup.gif paskutini karta net stebejausi, kad plaukai "zibejo auksu" good.gif hihihi.gif
Atsakyti