Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(katutis @ 2009 05 26, 11:29)
O kas yra tamanų EA? Niekad apie tokį negirdėjau  g.gif

Aš ea visai nesidomiu, tai vadinasi nusikalbėjau ax.gif. Bet gal yra koks kitas labiausiai kuperozę veikiantis ea?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 26 gegužės 2009 - 11:01
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 26, 12:00)
Aš ea visai nesidomiu, tai vadinasi nusikalbėjau ax.gif. Bet gal yra koks kitas labiausiai kuperozę veikiantis ea?

kažkas čia minėjo, kad viena KN pardavėja nuo kuperozės naudojo tamanų aliejų su kiparisų EA - tai gal jis ir yra tas labiausiai veikiantis.. nors vargu ar galima vienam kuriam nors EA priskirti tokia etiketę
reikės gal ir man pabandyti tą kiparisų EA - nors man ir vienas Tamanų aliejus gerai veikia, bet kaip supratau, man dar ne tokia stipri kuperozė, kaip kitoms..
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 22, 20:58)

apsipirkau šiandien- turiu rožių eliksyrą  wub.gif Bet man visiškai aišku, kodėl Bitutė32 neatsilaikė prieš vanilę  ax.gif Būtų mano valia, tai visus paimčiau, bet kad saiką reikia jaust tongue.gif

Kaip gerai kad radau bendraminte thumbup.gif

Na tai as tik tiek laiminga, kad jazminuku nemegstu
taip stipriai ir bent jie is sauniojo eliksyru kvarteto
man nesuka galvos lotuliukas.gif

Tai del raminamojo poveikio nervuku sistemai
ir isties mielo aromato intensyviai galvoju apie Nerolio
eliksyra ... Rozes eliksyro noreciau del jauninamojo poveikio
veidui blush2.gif
Atsakyti
pasirodo rožių hidrolatas sausina man odą verysad.gif ką su juo galima padaryt? turiu dar daugiau nei pusę buteliuko, kremų jokių negaminu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 26, 20:43)
pasirodo rožių hidrolatas sausina man odą verysad.gif  ką su juo galima padaryt? turiu dar daugiau nei pusę buteliuko, kremų jokių negaminu blush2.gif

ziuriu cia ne vienai mamytei jis sausina, kaip keista man kaip tik kuo puikiausiai tinka, nesausina nors skruostai po ziemos ir netinkamu truputi per stipriu priemoniu buvo net rausvom, pleiskanojanciomis demelemis ismetyti tai apsitvarke viskas... va pvz po levandu hidrolato skruostus tempia o po roziu labai komfortiskas jausmas ir aisku kvapas wub.gif
Atsakyti
Siandien nusigandau salia bendradarbes vienos priejus irgi ekologiskos naturalios kosmetikos megeja, ogi kvapas kaip nelaikancio slapimo zmogaus blink.gif galvoju na kaip 27 etu merginai gal ankstoka, kazkaip nemaloniai nuteike, po to pamaciau greta kompiuterio KN roziu hidrolato buteliuka ir susijuokiau, po to sakau ak tai purskies roziu hidrolatu, o pasirodo jai tas kvapas labai geras, o is pasales atrodo baisingai , bent man, cia jau anksciau skaiciau kad sis hidrolatas toki sukelai uosles pojuti lotuliukas.gif

O as visai noreciau to hidrolato pameginimui, nors spintute luzta nuo KN ir kitokios gerules kosmetikos pertekliaus lotuliukas.gif

Galiu priglausti ta hidrolata
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 12:27)
Rozes eliksyro noreciau del jauninamojo poveikio
veidui  blush2.gif

o ką tada vanilė pas tave daro? tongue.gif Juk irgi jaunina, priešraukšlina biggrin.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 19:56)
ogi kvapas kaip nelaikancio slapimo zmogaus  blink.gif

lotuliukas.gif Pas mane bendradarbis vyras jį naudojo ax.gif Tai kai mano uoslė tokia šiaip sau, tai ir nekliuvo, bet kiti ir apie tokias pat asociacijas kalbėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 26, 21:10)
o ką tada vanilė pas tave daro? tongue.gif Juk irgi jaunina, priešraukšlina  biggrin.gif
lotuliukas.gif Pas mane bendradarbis vyras jį naudojo  ax.gif Tai kai mano uoslė tokia šiaip sau, tai ir nekliuvo, bet kiti ir apie tokias pat asociacijas kalbėjo  doh.gif

Nu betgi roze dar daugiau jaunina lotuliukas.gif sakau kad su pampersais tuoj lakstysiu ant kiek atjaunesiu lotuliukas.gif

O kas ten per tokis skrupulingas protingas saunuois vyras? bigsmile.gif oho kad net hidrolata naudoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 20:18)
Nu betgi roze dar daugiau jaunina  lotuliukas.gif sakau kad su pampersais tuoj lakstysiu ant kiek atjaunesiu  lotuliukas.gif

O kas ten per tokis skrupulingas protingas saunuois vyras?  bigsmile.gif oho kad net hidrolata naudoja  bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

labai išsilavinęs, daug pasaulio matęs, labai pažangus ir naujovėms imlus vyras ax.gif Pati labai nustebau pamačiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 20:56)
O as visai noreciau to hidrolato pameginimui, nors spintute luzta nuo KN ir kitokios gerules kosmetikos pertekliaus  lotuliukas.gif

Galiu priglausti ta hidrolata
  mirksiukas.gif

jei tik norit 4u.gif o dr.Hauschkos rejuvenating kaukės jau nebeparduodat? aš gal visai norėčiau, aišku su priemoka

QUOTE(katutis @ 2009 05 26, 21:58)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

labai išsilavinęs, daug pasaulio matęs, labai pažangus ir naujovėms imlus vyras  ax.gif Pati labai nustebau pamačiusi biggrin.gif

bet jaučiu, hidrolatą tai su žmonos/draugės pagalba atrado unsure.gif negi gali būti kitaip unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 26, 21:08)
bet jaučiu, hidrolatą tai su žmonos/draugės pagalba atrado unsure.gif  negi gali būti kitaip unsure.gif  biggrin.gif

gali tongue.gif Labai šiaip abejoju, kad žmoną turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 26, 22:18)
gali tongue.gif Labai šiaip abejoju, kad žmoną turi  ax.gif

Ane? bigsmile.gif nu tai gal cia man prasisukti aplink toki sitaip atjaunejus esu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 26 gegužės 2009 - 21:27