Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

QUOTE(matautas @ 2009 11 17, 16:17)
nezinau kaip kitiems, bet man tai visai nepriimtinas dalykas, kad ateina i svecius aplankyti vaikucio, o atsinesa ir dar buteli degtines. kazkoks marazmas  schmoll.gif

Man irgi nepriimtinas schmoll.gif Pas mus pirma menesi visai lankytojai buvo nepageidaujami, o po to atejo aplankyti tik artimiausi gimines thumbup.gif Draugai aplanke tai is viso tik po kokiu 2-3 men.
Atsakyti
cia manu dar nuo senu laiku like isitikinimai, kad mamka gimdo, o tetis laisto smile.gif as visada galvojau kad tik as pries alkoholi nusistacius, bet pasirodo ne smile.gif
Atsakyti
Oi buvo toks variantas,kai dukra gime ,atejo toks pazystamas su gelem ir sampanu ,sako va ir tu isgert galesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Moralu daviau,tai nuleido akis ir tipo ,oi net nepagalvojau,kad negraziai taip gausis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus karantinas menesi laiko,bet per ta laika atvaziuodavo draugai pasveikinti,tai man-skanestu kokiu atvezdavo,sunui-dovana,MB-geras butelis. MB viska perdave,nematau nieko blogo,bet jeigu man atnestu buteli-nesuprasciau schmoll.gif
Atsakyti
As tai nematau nieko blogo jei ateidami sveciai atsinesa sampano ar vyno, juk tik mama gerti negali, o visi kiti, kad po taure isgers vaikucio sveikatai tai nieko tokio... smile.gif
Atsakyti
Nu man irgi pasakymas "juk tik mama gert negali" schmoll.gif taigi mamytes ir tevelio sveikint ir ateina! tai jei mama ismetam, tai kaip ir nelabai kazkaip... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 12 06, 21:11)
Ne velnio, jei as negaliu gert, negers ir kiti!!! ner cia ko  tongue.gif  nors pagrindine pziezastis tikrai ne sita  biggrin.gif

yra mamu, kurios isgeria ir vargo nemato, del to galvos nesuka. as pvz negerciau netgi ir tuo atveju, jeigu nemaitinciau. nes ne isgerusiam kudiki priziuret. o jeigu as negeriu tai ner ko ir teveliui gert. jis taip pat kudiki priziuri kaip ir as.
Atsakyti
Na sampano tai gal ir nieko, bet jai uzsimano ko stipriau tai tikrai neleisciau. Man isvis yra keista labai kai buna vaikucio gimtadienis, ar krikstynos - susirenka sveiciai ir jie gere, o vaikai paliekami vieni zaisti, jus veikit ka norit. As manau tai yra vaiku svente ir jiems turi padaryti ta svente, kad jie ja dziaugtusi.
Atsakyti
Visi kas lankė daugiau nei šampės ar vyno sau neleido atsinešti, o dauguma tai išvis su tortais ir arbatom-sultim ateidinėjo thumbup.gif neturėjom problemų su stipraus alkoholio nešimu nes iškarto pasakėm, kad mums tai nepatiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Alkoholio (degtines, brendzio) as manau svecias atsinesa sau, nes kitaip nesugeba bendraut (toks jau lietuviu iprotis durnas), nes juk mama po gimdymo ir juolab maitinanti tikrai jo negers (nu aisku ir mamu dar pagerintu yra). Turejau ir as tokiu sveciu blink.gif man tai net slykstu ir kaip viena mama sake, pasakius issinesti ir as likciau nesuprasta. doh.gif
Man tai slykstu, bet jau tokia ta musu kultura unsure.gif

P.S. dar papasakosiu viena savo ivyki doh.gif Mano drauge, anksciau laikiau ja savo geriausia drauge, paskambino, kad ateina aplankyt mano gimusio sunelio. Apsidziaugiau, laukiau drauges, kad pasipasakot kaip sekes gimdymas ir pan., ir ka gi sulaukiau - atejus pasake, kad palankynom nieko maziui neatnese, nes pinigu neturi, bet su savo draugu uztat buteli atsinese ir pyrago, nors pati negeria blink.gif tai taip ir liko mazius palankynu negaves, bet brendzio kvapa pajuto verysad.gif

Taigi einantiems palankynu pasiulyciau, jei ir neturite pinigu, ateikite pagerbti gimusi angeliuka, pasupkite, pasisypsokite ir tikrai uzteks wub.gif bet ne degtines buteli neskites doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukeee @ 2009 12 13, 02:01)
Taigi einantiems palankynu pasiulyciau, jei ir neturite pinigu, ateikite pagerbti gimusi angeliuka, pasupkite, pasisypsokite ir tikrai uzteks wub.gif bet ne degtines buteli neskites doh.gif  schmoll.gif

Aš tai išvis kokią frazę išgirdau kai draugų vaikas gimė doh.gif Skambina kątik iškeptas tėtis ir sako-na va, žmona jau pagimdė, aš gryžau namo, kada renkamės VAIKO LAISTYTI? blink.gif blink.gif blink.gif griūk negyvas doh.gif *****, vaikas ne mašina ir ne pirkinys, kad jį laistyti doh.gif Savosios merginos "laistyti" neleidau ir džiaugiuosi kad MB mane tuo klausimu palaikė rolleyes.gif kas norėjo tie atėjo aplankyti, su lauktuvėmis ar be jų, tiesiog dėmesį parodydavo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, yra toks paprotys "vaiką laistyti", kiti tiesiog atsineša tam, kad galėtų atšvęsti. Tiesiog ne eilinė proga, vaiko Gimtadienis. Tegu išgeria kam reikia, aš nieko prieš.
Atsakyti