QUOTE(Mylimukeee @ 2009 12 13, 03:01)
Apsidziaugiau, laukiau drauges, kad pasipasakot kaip sekes gimdymas ir pan., ir ka gi sulaukiau - atejus pasake, kad palankynom nieko maziui neatnese, nes pinigu neturi, bet su savo draugu uztat buteli atsinese ir pyrago, nors pati negeria

tai taip ir liko mazius palankynu negaves, bet brendzio kvapa pajuto
Va va, pas mus tas pats atvejis buvo, tik spejau gryzt is gimdymo namu, jau skambuciai " ar namuose, mes jau pakeliui" visu pirma as pati niekada neiciau tik gryzus vaikuciui ir mamai is ligonines ta pacia diena, o antra kai pamaciau , kad stovi tarpdury, vienoj rankoj butelis , kitoj dar kazkas is tos temos, o fraze" kadangi vaikas dar mazas , tai nesupras ar gavo dovana ar ne

tai ir nenesem, nes ir taip pinigu nera"....nu nieko sau, nu neatnesei vaikui tai dar nieko, bet kad butelis rankoj , kuri dar reikia ir isgert jiem, o man automatiskia trukdosi laikas, gi vaikutis mazas, nori kaip ir as tos ramybes tik gryzus is ligonines, vel nauja vieta vaikuciui, ir man noris pabut su juo atrodo kiekviena minute noris salia but, o cia vis suksniai is kito kambario," ateik, vaikas juk miega, sedek , pabuk su mumis, "tai as jau tokia esu, kantrybes turiu, bet kai ji truksta viskas, tad buvo sveciai supakuoti tas pats butelis i rankas ir viso gero.ir tiesa sakant, atsiradus mazam vaikuciui namuose, daug draugu atkrenta, netgi tie, kurie atrode jau patys paciausi...bet va .....jei sitaip daro ir dar panasias situacijas krecia, nemanau , kad kiekviena ir toliau galetu vadint tokius zmones draugais

aisku, nori paminet, ne vien vandenuku, nu gerai , isgerk ta taure ir uzteks manau, o ne pasinaudot puikia proga ir sau pasidaryt eiline "pjanse"