Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

Na pas mus draugai atejo su dovanelem ir zaisliukais vaikuciui...mamai gelytes o tetukui buteliukas smile.gif ir nematau tame nieko blogo smile.gif juk norisi vyrukams tariamai aplaistyti vaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rojukas @ 2010 03 02, 19:19)
Na pas mus draugai atejo su dovanelem ir zaisliukais vaikuciui...mamai gelytes o tetukui buteliukas smile.gif ir nematau tame nieko blogo smile.gif juk norisi vyrukams tariamai aplaistyti vaika smile.gif

o kam jį laistyt? g.gif juk vaikas ne pirkinys, kad jį reiktų laistyt biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniskai vaiko gimimas,vaiko gimtadieniai-jokio alkoholio!!tai yra vaiku sventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(negera @ 2009 05 22, 22:45)
o as sulaukiau  doh.gif  verysad.gif

ir kai pasakiau, kad jokio alkoholio, kad nebutu, likau nesuprasta  blink.gif

visi isivaizduoja, kad vaika reikia "aplaistyt" juk ne kasdien tipo vaikai gimsta  doh.gif
situacija buvo tokia, sedi vaiko tevas geria (degtine) visi sveciai irgi geria (degtine)
o as su vaiku ant ranku alkoholiu dvokianciame kambaryje  doh.gif    verysad.gif 
Papildyta:
As irgi taip sakiau, kad nestusi ta buteli is ten is kur parsinese, bet likau nesuprasta

blink.gif blink.gif blink.gif nu čia dabra, kaip neščiau aš juos lauk su tuo buteliu. Na maniškis irgi kitą vakarą vaikui gimus "pasiplovė", savo seserį atsiuntęs, aišku prieš tai atsiklausias. Tai mama sakė, kad su draugais prilupo, kaip tris muškėtininkai slankiojo prilupią, vietoj špagų buteliai lotuliukas.gif Na, bet dėl šito nepykau, visą savaitę dirbo parom, miegojo tik vieną naktį, paskui aš "nelaikų" sugalvojau "vaikuotis" ir dar vos nemirėm katru su dukra per gimdyma, vyrui nervai nebeatlaikė. O čia, svečiai mat. Pampersų geriau atneštu, barškučių ir mamai ko skanesnio , o ne tėvui bonkę, ne jis gi gimdė ir 9mėniasius nešiojo nono.gif
Atsakyti
nematau as nieko blgo.pas mus tarp draugu yra tokio kaip jau pasakyti tradicija,laistom vaikus.susimetam pinigelius nuperkam gera dovana.susirenkam visi.isgeria kas gali,pasedim.kas cia blogo?nematau jokio cia kriminalo.va ,kad ir praeita menesi laistem musu mazaja.paderinau laika susitikti dienos metu.paruosem vaisiu stala,susirinko draugai.mergaite miegojo kieme 3 val.po to zaide su sveciais.niekas nenusigere,niekas girtas nesivuliojo.pabuvom,pabendravom,ir as atsipalaidavau su draugem pabendravus.nors pati maitinu ir nevartoju alchoholio,bet nedraudziu vyrui,ir nelaikau jo uz gerkles,kad negertu.uz tai ir neina jis po kiemus nuo manes pasislepes ir nelaisto dukros pas svetimus zmones.nei laso neeme i burna kai gime sunus isvaiksciojo blaivas i ligonine ir kai dukra.nustosiu maitinti ir as isgersiu su draugem ir nereikia cia perdetai vaidinti koks izeidimas,kaip buvo baisu.tik nenumirkit kita kart ta buteli pamaciusios 4u.gif
Atsakyti
Na, nezinau man asmeniskai pats butelys nieko blogo apie save nepasako smile.gif kai kuriose salyse yra normalus pietu stalo atributas bigsmile.gif manau kai viskas su saiku tai ir problemu nekyla ax.gif
Atsakyti
Nu tak jami butelius ir sustatai bufiete.

O šiaip vynu tai aš pati atėjusius lankyt, kas kolektyvais ėjo, vaišinau.

Konjako atsidarytų? Na, bala nematė.

Atėjusių į svečius su degtinės buteliu aš jokia proga nesuprasčiau ir tokių pas mus nevaikšto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėja tėja: 16 kovo 2010 - 22:08
jeigu tevelis tik laistys -tai nieko blogo nematau. vyrai gal kitaip bishki apie visa tai galvoja kaikurie 4u.gif

kaip gime vaikelis mb buvo paruoshes man shampano -nesvarbu kad jis negeria o ash tik lasha buciau ishgerus -bet esme kad norejo man siurpriza padaryti -aishku jokio noro nebuvo jo gerti ir nusivezm namo biggrin.gif

taigi tikrai ne ish piktos valios atsinesha tie sveciai manau g.gif
Atsakyti
Nematau nieko bloga jei atsinesa alkoholi ax.gif va mus irgi lanko atnesa vaikuciui dovanele, mamai saldainiu o teveliui kokio viskio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 26, 20:40)
Na nieko sau ''lankytojai''. Negi vaikelio aplankymas gali buti eilinis pagerimas. Tam juk galima rasti kita laika o eiti pas naujagimi su buteliu tai kas as zinau - paprasciausias neisprusimas ir negerbimas tiek naujagimio tiek jo teveliu.  doh.gif

apie koki cia negerbima kalbate??? drauge atsinesa vyno, ar sampano, tai ka reiskia jau negerbia manes ir kudikio! nenusisnekekite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vieracka @ 2010 03 21, 23:21)
apie koki cia negerbima kalbate??? drauge atsinesa vyno, ar sampano, tai ka reiskia jau negerbia manes ir kudikio! nenusisnekekite schmoll.gif

negerbimu aš to nepavadinčiau, tai yra tiesiog žmogaus nesuvokimas, kad tam tikroje aplinkoje ir vietoje reikia ir būtina apsieiti be alkoholio smile.gif

aš eidama lankyti vaikelio alkoholio nesineščiau, bet jei šeimininkai patys pavaišintų tame nieko blogo nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 03 22, 10:23)
na kokia ten vaiko svente?
Va mama, teciui ir aplinkiniams, tai taip svente, o vaikui? Jisai sventes kaltininkas yra, o ne sventejas.

Na, aš va dėl tokių vaikų švenčių, vaikui nė metų nesulaukus, sakau paprastai - proga pagert tiems kas to nori, prisidengiant vaiku.. Vaiko gimtadienis yra VAIKO gimtadienis, o ne tėvų balius. Ir šventę jam daryti reikia tuomet, kai jis jau tai suvokia.
Atsakyti