Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

As irgi pries vartojima alkoholio prie vaiku, nors va znau, kad pagimdysiu, ir visi nores ateiti lankyt, ir bonkele atsines, nes dauguma draugu neturi nei vaiku, ir gyvena vien linksmindamiesi. . bet grieztai reikes pasakyt, kad jokio stipriuju gerimu, as nieko pries jei ten sampano simboliskai, ar vyno. Bet kaip pasakyt giminaiciam, vyresnio amziaus zmonems, kurie iprate "aplaistyti"/ ?
Atsakyti
QUOTE(bebenciuke @ 2009 06 17, 11:35)
As irgi pries akoholio vartojima prie vaiku. Uzbegdma ivykiams uz akiu, kai dar buvau nescia, visems, o ypac savo brangiausiajam, kaliau i galva, kad prie vaiku jokio alkoholio nebus.
Mano teveliai papasakojo man toki nutikima: kai mano brolis buvo dar mazas (bet jau mokejo vaikscioti), pas tevelius atvaziavo draugai, na ir aisku atsiveze sampano, kad galetu isgerti po taure. Isgere sampano buteli jie pastate ant zemes, po kiek laiko ziuri, kad mano brolis vaiksto su sampano buteliu ir vaizduoja kaip is jo geria. Nuo to laiko isvis atsisake alkoholio, o ypac prie vaiku.

taigi visi vaikai taip daro, jiems čia žaidimas biggrin.gif Ir tai tikrai nereiškia, kad jie bus alkoholikai, juk jie tikrai dar nesupranta, kas tas alkoholis ir su kuo jis valgomas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gaila, kad zmones be alkoholio jau nebemoka bendraut..net lauke tevas su vaikuciu vaiksto ir rankoj skardine alaus.. doh.gif doh.gif doh.gif aisku, jis naiviai galvoja, kad cia nieko tokio, bet net nepajus, kaip po keleriu metu bus priklausomas.
Atsakyti
...taip, dabar visiems įprasta visur, jei tik susitinki- alkoholio, kad ir alaus, ar dar silpnesnių....kitaip nebemoka bendrauti....
kaip reaguoti-.....? Nežinau, atsineša turbūt sau, kad turėtų kuom pasivaišinti- tai vaišinti tada..... unsure.gif
Atsakyti
Nu geras nezianu tokio atvejo nei pas mane nei pas mano pazystamas mamytes niekas nejo su alkoholiu g.gif
net nezinau kaip sureaguociau g.gif kazkaip manau kvailoka butu eiti su alkoholiu juk mama maitina leliuka krutimi o ir vyras nemanau kad gertu tiesiog netikslinga butu biggrin.gif
Atsakyti
Kai atejo drauges aplankyti,atsinese sampano buteli,jos ir isgere belinkedamos mums su dukryte viso ko geriausio.. smile.gif
Atsakyti
Kai vaziavom brolio dukrytes paziureti nusivezem vyno ir pyrago ir nematau nieko blogo tame.Ir mamyte taure isgere, jos niekas neverte but nenorejus but negerus, beto pranesem kad mes laukiam vaikucio tai buvo dviguba svente. Juk ne litrais gert reikia.
Atsakyti
Tris kartus gimdziau ir nei karto nemaciau,kad kas nors atsinestu gerimu i ligonine.O kad vyrai ateidavo pasvente teko matyti biggrin.gif Ir maniskis svente vaiko gimimus,zinoma su protu. Senos tradicijos!!! biggrin.gif
Atsakyti
pas mus lankytojai be alkoholio ateidavo rolleyes.gif O vyras tai pavaisindavo simboliskai.
Atsakyti
Nematau nieko blogo. Mama gal ir negers, bet kiti tikrai gali pakelti vyno ar sampano taure uz naujai iskeptus tevelius ir maza stebukleli. Svarbu tik, kad visa tai nevirstu isgertuvemis....
Atsakyti
Na net nezinau kaip cia reaguoti. Vyro bendradarbiai buvo ateje su alumi, saslykais, bet cia buvo tuo paciu dvi progos sumaltos i viena vieta - ikurtuves ir vaikiuko gimimas. Nieko blogo nematau, sventem lauke, mazius grynu oru pakvepavo. o ir velaiu ateinancius draugus alum pavaisindavom, gyvenam iprasta vaga - kaip visada susirenkam, gamtoj pasedim, vyras su draugu atsipalaiduoja, neina sniurais, ateina seimomis, tad nematau nieko blogo, jei sveciai pasivaisina ne tik sumustinukais, juk niekas neprisisiurbia o tik pasivaisina ir tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 07 11, 15:59-->
QUOTE(seimynele smile.gif @ 2009 07 11, 15:59)
Kai vaziavom brolio dukrytes paziureti nusivezem vyno ir pyrago ir nematau nieko blogo tame.Ir mamyte taure isgere, jos niekas neverte but nenorejus but negerus, beto pranesem kad mes laukiam vaikucio tai buvo dviguba svente. Juk ne litrais gert reikia.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir vienareiksmiskai tai yra baisu. doh.gif pagerimui yra milijonai kitu progu.as neesu abstinente. neesu ta mama,kuri neisgere silpno alucio maitindama,bet niekada ir pas nieka nesinesciau alkoholio eidama lankyti vaikeli.jeitaivyro draugai,kaltas jis. pirma,delto,kad nesugeba draugu atsirinkti, ir antra,kad negali jiems atsakyti. doh.gif
kai kasraset, kad vynas nieko blogo. ir taip pat pritariu,kadgalima, nes nieko blogo isties ir nera,bet man vistiek nesiderina kudikelis ir taure. g.gif
PS,manau,kad temos autorei tai toks poelgis taip pat nepatiko,ir del to klause kitu nuomones... blush2.gif ax.gif otdel,kad viena yra vaisinti alumi ar vynu, ir visai kaskita,kaivyras besiviasindamas prisiliuobia
nono.gif
Atsakyti