As labai laiminga, kad MB mazylio nelaiste, nes nemaniau, kad atsilaikys ikalbinejimams

QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 18, 22:59)
As labai laiminga, kad MB mazylio nelaiste, nes nemaniau, kad atsilaikys ikalbinejimams 

ŠAUNUOLIS MB

QUOTE(emely @ 2010 10 26, 20:33)
Man tai atrodo visiskai nenormalu ne tik naujo zmogucio "laistymas", bet ir visi kiti proginiai isgerinejimai, o ypac pasakymas "reikia isgerti". Manau alkoholio vartojimas turetu buti kiekvieno individualus reikalas, o ne kazkokia tradicija ar norma.

Maniškis po gimdymo vakare surūkė kubietišką cigarą
. Laistymui nebeturėjo nei jėgų, nei laiko.

QUOTE(Buzulkaa @ 2010 10 13, 15:58)
Sveikos,pries du metus mums gime dukra.. nezinau kaip kitiem bet musu seimos supratimas visai kitoks del vaiko gimimo.. kokie gali but laistymai? aplamai cia manau sita mada daugiau is rusu atejus,va gime sunus ar dukra,varau lakti tris paras
man tai kazkaip net mintis tokia nekilo.. visu pirma vyras visa savaite vazinejo i Kauna,buvo su mumis,tai jam net nebuvo minties gert kazkur kazka
poto kai parsiveze mus namolio,pats lakste darbo reikalais,tvarko dokumentus ir pan.. na aisku turbut visi taip elgiasi
nieko as cia naujo nepasakau,bet laistymo jokio nebuvo... buvo kitaip tas dziaugsmas "laistomas"

Mano vyras pusiau rusas, bet vaiko nelaistė

Mano vyras abstinentas, tai apie tokias nesamones niekas net negalvojo

Koks čia laistymas, kai reikia mokintis nagučius karpyti, maudyti ir panašiai
Gal čia tik dėl to, kad pirmas vaikiukas pas mus buvo, bet apie laistymą net nekalbėjom

Na nžn, mums 3 savaitės, nelaistė dar
kad jis ir nesmarkiai alkoholį mėgsta, o ir pasišnekėjom apie lygias teises
- jei jis laistys, tai ir man galima? (maitinu pati)

Tiek po pirmo,tiek po antro gimdymo,vyras išėjęs su draugais išgėrė alaus ir tiek,nemanau,kad tai laistymas