Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

As labai laiminga, kad MB mazylio nelaiste, nes nemaniau, kad atsilaikys ikalbinejimams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 18, 22:59)
As labai laiminga, kad MB mazylio nelaiste, nes nemaniau, kad atsilaikys ikalbinejimams doh.gif

ŠAUNUOLIS MB thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2010 10 26, 20:33)
Man tai atrodo visiskai nenormalu ne tik naujo zmogucio "laistymas", bet ir visi kiti proginiai isgerinejimai, o ypac pasakymas "reikia isgerti". Manau alkoholio vartojimas turetu buti kiekvieno individualus reikalas, o ne kazkokia tradicija ar norma.  doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu, o kai gimus vaikui pirmas reikalas yra išgerti, tai iš vis žiauru doh.gif
Atsakyti
Maniškis po gimdymo vakare surūkė kubietišką cigarą ax.gif . Laistymui nebeturėjo nei jėgų, nei laiko.
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2010 10 13, 15:58)
Sveikos,pries du metus mums gime dukra.. nezinau kaip kitiem bet musu seimos supratimas visai kitoks del vaiko gimimo.. kokie gali but laistymai? aplamai cia manau sita mada daugiau is rusu atejus,va gime sunus ar dukra,varau lakti tris paras  drinks_cheers.gif  doh.gif  man tai kazkaip net mintis tokia nekilo.. visu pirma vyras visa savaite vazinejo i Kauna,buvo su mumis,tai jam net nebuvo minties gert kazkur kazka smile.gif poto kai parsiveze mus namolio,pats lakste darbo reikalais,tvarko dokumentus ir pan.. na aisku turbut visi taip elgiasi smile.gif nieko as cia naujo nepasakau,bet laistymo jokio nebuvo... buvo kitaip tas dziaugsmas "laistomas"  wub.gif  4u.gif

Mano vyras pusiau rusas, bet vaiko nelaistė ax.gif po gimdymo iš viso parą pramiegojo nuo nuovargio (paskutinės dvi savaitės nėštumo gan sudėtingos buvo)...paskui visą mėnesį su mumis namuose buvo wub.gif
Atsakyti
Pats "laistymas" nėr labai jau smerktinas, bet tik ne tuo metu, kai žmona ką tik po gimdymo schmoll.gif Už savaitės ar poros galima pasidžiaugt ir už šeimos ribų, "nenusidžiaugiant" iki žemės graibymo.
Atsakyti
g.gif Nepritariu aš laistymui, džiaugtis galima ir be alkoholio, o laisto tik vyrai. Na toks jausmas kad kūdikio gimimas - proga išgert...
Atsakyti
Mano vyras abstinentas, tai apie tokias nesamones niekas net negalvojo mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks čia laistymas, kai reikia mokintis nagučius karpyti, maudyti ir panašiai biggrin.gif Gal čia tik dėl to, kad pirmas vaikiukas pas mus buvo, bet apie laistymą net nekalbėjom wink.gif
Atsakyti
Vyras su draugu isgere puse butelio degtines ir tiek.
Atsakyti
Na nžn, mums 3 savaitės, nelaistė dar smile.gif kad jis ir nesmarkiai alkoholį mėgsta, o ir pasišnekėjom apie lygias teises biggrin.gif - jei jis laistys, tai ir man galima? (maitinu pati) ax.gif
Atsakyti
Tiek po pirmo,tiek po antro gimdymo,vyras išėjęs su draugais išgėrė alaus ir tiek,nemanau,kad tai laistymas ax.gif
Atsakyti