Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

Aisku kazkaip pasidziaugia su draugais, bet tik ne ta pacia diena doh.gif
Atsakyti
na jo, teke kazkur skaitytiir tokiu istoriju,kad belaistydamas tevelis ir kelia namo pamirsta ar zmona su vaiku is ligonines pasiimti ... tai cia ziauru, lygiai tai pat ziauru, jei zmona ligoninej dar su vaiku, o vyras jau kazkur baliavoja ...
bet jei po kazkurio laiko (poros savaiciu ar pan), isitikines, kad tuo metu jo pagalba namuose nera butina, iseina susitikti su draugais ir isgerti alaus ta proga, tai nematau nieko blogo 4u.gif reikia juk ir vyrams savoj kompanijoj pabuti, pasidziaugti, pasidalinti patyrimais smile.gif kiti teveliai patarimu prizarsto biggrin.gif
Atsakyti
Musu pirmagimi tai vyras taip su chebra aplaiste, tai pas mane pasirode tik kitos dienos vakare, visas dvokiantis su puokste rankose. Visa laime jam, kad tuo metu buvo mano mama, tai buciau sugrudus tas geles i veida. O pries mama nepatogu buvo kazkaip. Tai buvo pries 14 metu.
O kai siemet sulaukem pagranduko, tai prasedejo visa laika ligonineje su vaiku ant ranku, nors as ir pati galejau apsieiti po normalaus gimdymo.
Neiskentusi priminiau apie pirmojo griausminga laistyma, tai sako, tada kiti laikai buvo, mes jauni, kvaili...
Tai va, reikia viskam subresti. Dabar net minciu tokiu nebuvo.
Atsakyti
Laistymas laistymui nelygus, bet kad po visu gimdymo reikalu, nervu ir vaikelio paciuciavimu su draugais islenkia kelis bokalus, taip ir pats atsipalaiduoja, nes kitaip vargu ar uzmigtu be vaistu, sitiek ispudziu ir laimes tiek adrenalino.. MB Taip ir elg4si turim labai artimu draugu, kurie gimdymo metu is kampo i kampa po namus ar darbus lakst4 tai su jais ir praleido vakara po gimdymo, tai kaip ir laistymas gavosi, bet kulturingas wink.gif
Atsakyti
na as tu laistymu nesuprantu, cia gi ne daiktas, kad galetum sakyti laisto:/
nzn, draugas nelaiste, bet jo motina "laiste" anuke, tai net pikta, kad taip dare.
Atsakyti
QUOTE(BonusGirl @ 2011 09 07, 22:48)
kitaip vargu ar uzmigtu be vaistu

lotuliukas.gif

Gyvenime dabar jau bus daug stresų susijusių su vaiku, sakyčiau nėra pats geriausias variantas jei jį moki "nuimt", t.y. kažkaip apvaldyt tik alkoholiu...

QUOTE(vinipooh @ 2011 08 28, 16:37)
kiti teveliai patarimu prizarsto biggrin.gif

įdomu apie ką. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 rugsėjo 2011 - 07:02
Na laistymas laistymui nelygu, jei po kiek laiko su draugais pasidziaugdami po stikliuka ar po alaus bokala isgeria, tai nieko cia tokio nematau schmoll.gif bet jei iki zemes graibymo pirmom dienom 'laistoma' tai tada jau be zodziu doh.gif
Atsakyti
nežinau ar kas nors rašė ar ne g.gif - neaptikau smile.gif - bet ar žinot kodėl tie "laistymai" tarybiniais metais vykdavo.. ogi todel kad apie tai jog gimė vaikas sužinodavai tik per telefono ragelį, savo vaiką pamatydavai tik per gimdymo namų langą, žmonos su vaiku iš ligoninės neišleisdavo 10 parų - tai ką vyrui veikti 10 parų be šeimos????????????? Vat tada ir gelbėdavo tradicija laistyti vaiko gimimą nes nei jo pailmti nei maudyti, nei žmonai padėti nebuvo galimybių smile.gif 4u.gif laiko stūmimas tatai vadindavosi kitaip tariant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 22 rugsėjo 2011 - 12:37
QUOTE(opalė @ 2011 09 22, 21:37)
nežinau ar kas nors rašė ar ne g.gif  - neaptikau smile.gif  - bet ar žinot kodėl tie "laistymai" tarybiniais metais vykdavo.. ogi todel kad apie tai jog gimė vaikas sužinodavai tik per telefono ragelį, savo vaiką pamatydavai tik per gimdymo namų langą, žmonos su vaiku iš ligoninės neišleisdavo 10 parų - tai ką vyrui veikti 10 parų be šeimos????????????? Vat tada ir gelbėdavo tradicija laistyti vaiko gimimą nes nei jo pailmti nei maudyti, nei žmonai padėti nebuvo galimybių smile.gif  4u.gif laiko stūmimas tatai vadindavosi kitaip tariant biggrin.gif

Cia tai gerulis postas:) Atsimenu ir as dar kai eidavom prie gimdymo namu langu ieshkoti kur cia ta musu giminaite guli smile.gif Visi su maisiukais, su bananais sultim, pasishukauja, leliuku statistikas susirenka ir namo, baliavot lotuliukas.gif

Nors mano vienas pazistams pries 4 metus, taip apsidziauge dukros gimimu, kad 3 dienas namo negrizo, o zhmona is ligonines su taksi parvaziavusi dar turejo buto duris palaikyt kol visos "drauges" iseis doh.gif
Atsakyti
As manau jie labiau sau atsinesa, nei gimdyvei mirksiukas.gif Pas mus sveciai atejo su puodu balandeliu ir dezute alaus. Alus manes nedomino, bet uz balandelius buvau dekinga iki begalybes thumbup.gif Ir dabar visu prasau ateiti su naminiu maistu, o prie jo gali nors pilstuko pasiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
As nieko blogo nematau, jei artimi zmones, ateje aplankyti naujagimio ir pasveikinti leliuko teveliu, islenks po taurele su vaikelio teveliu smile.gif . Cia juk neina kalba apie mamyte, kuriai tuo metu maitinimo apogejus ir panasiai 4u.gif
Mano vyrui tiek po pirmo, tiek po antro leliuko, nebuvo minties kile, kad eis su vyrais, su draugais kur atsvesti, pagerti ir pan. Zinau,kad draugai gal ir lauke to is jo, bet jis pats nepanoro. Kita vertus, su dziaugsmu pasisedejo,kai atejo giminaiciai musu aplankyti, tada ir simboliskai drinks_cheers.gif
Atsakyti
O pas mus tokia tradicija, sventine vakariene su tevais ( kai mes su sese pagimdem ) o kita diena buvo ir su bendradarbiais, nieko cia blogo nematau lotuliukas.gif As buvau po CP, tai dukreles dar nedave, o man uzteko mediku slaugos smile.gif
Atsakyti