o mes is viso lankytoju nepriimam kol mazajai sueis bent 2 menesiai, nera ko list, nei su buteliais, nei be ju...reikia pirma su naujais namais susipazint, apsiprast prie naujo gyvenimo ritmo...o veliau jau ateis ir draugam eile, jau ir ta buteliuka bus galima isgerti
(aisku ne mamai).

QUOTE(Kava&arbata @ 2011 04 15, 10:28)
Noramalus vyrai visada pasvencia gimus vaikeliui
, tik neprisrebia iki samones netekimo
ir anksti ryte jau sedi pas zmonele ligonineje
Jus cia taip piktinates, kad niekaip nesuprantu kodel gaila, kad vyras pasidziaugtu
- jiems tai svarbu.

Įdomus normalių vyrų apibrėžimas

Mano palatos kaimynės buvo normalus vyras, atėjo iš ryto su tokių kvapeliu, kad paprašiau palikt duris praviras, susiprato, greitai dingo
jei atsineša tai nieko tokio manau juk niekas neliepia gert
QUOTE(opalė @ 2011 09 22, 15:37)
nežinau ar kas nors rašė ar ne
- neaptikau
- bet ar žinot kodėl tie "laistymai" tarybiniais metais vykdavo.. ogi todel kad apie tai jog gimė vaikas sužinodavai tik per telefono ragelį, savo vaiką pamatydavai tik per gimdymo namų langą, žmonos su vaiku iš ligoninės neišleisdavo 10 parų - tai ką vyrui veikti 10 parų be šeimos????????????? Vat tada ir gelbėdavo tradicija laistyti vaiko gimimą nes nei jo pailmti nei maudyti, nei žmonai padėti nebuvo galimybių
laiko stūmimas tatai vadindavosi kitaip tariant 

Ar tikrai 10 paru neisleisdavo?

O kad "laistymas" nuo tokios tvarkos atsirado, tai visai gali buti

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 05, 17:54)
Ar tikrai 10 paru neisleisdavo?
Mano mama, kiek zinau, tik 3 paras laike, tik kad jau pati pabaiga sovietmecio tada buvo... Ji man sake, kad paprastai 3 paras laiko, po cezario 5.

Visas dešimt

Sutikciau su nuomone, kad laistymas, laistymui nelygu
Jei laisto kelias paras tai zinoma nenormalu
Bet jei su draugais ar giminaicias pakelti po sampano taure, nematau nieko blogo
Mano vyras visa laika buvo su manimi, nebuvo kada laistyti

jeigu kam nepatinka, kad atsineša butelį ir jį įteikia, tai paimkit ranką paspauskit, padėkokit ir pastatykit į barą ateities atsargoms
arba pasakykit "ačiū, išlaikysim tol, kol su suaugusiu vaiku galėsit po taurelę išlenkti"

po pirmo vaiko(sunus) MB su draugais(ju iniciatyva)pasveikino restorane
mano vyras tai pirma para atšventė su draugais, kiek pasakojo tai kulturingai pasikepė šašlyku išgėrė buteliuka, kita ryta tvarkingas atvyko į ligonine.
Nebuvo jokių aplaistymų ir kitų ,,paminėjimų''. Po gimimo dukters išvažiavo namučių, ryte prisistatė ,,cielas''

na pas mus buvo laistymas praejus menesiui po gimdymo susirinko visa gimyne nes buvo maziaus krikstynos ir taip vadinamas "laistymas"