Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

nebuvo jokiu laistymu nei gimdymo diena, nei artimiausiu metu po to schmoll.gif pagimdziau i pavakare, tai b isbuvo su mumis iki kokios 21 val, grizo namo, nelaiste ir ryte vel prisistate. o paskui net neatsimenu, kada isgerem, nebuvo kada, ir taip buvo rupesciu wub.gif
na man nelabai suprantama, kad ta pacia diena kai moteris pagimdo, vyras prisilaka. schmoll.gif tai ka jis nebuna su zmona ir kudikeliu? cia tik mano nuomone ax.gif
Papildyta:
QUOTE(MissMartini @ 2011 10 16, 07:57)
As manau jie labiau sau atsinesa, nei gimdyvei  mirksiukas.gif  Pas mus sveciai atejo su puodu balandeliu ir dezute alaus. Alus manes nedomino, bet uz balandelius buvau dekinga iki begalybes thumbup.gif  Ir dabar visu prasau ateiti su naminiu maistu, o prie jo gali nors pilstuko pasiimt mirksiukas.gif

bigsmile.gif geras, tokie sveciai nepamaisytu thumbup.gif nes as pirma menesi po gimdymo gal tik kokius 3 kartus virtuvej sukausi. sunkus menuo buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relita: 07 lapkričio 2012 - 09:29
Man irgi nesuprantama, kaip vaikelį, kuris dar dangumi kvepia, laistyti alkoholiu. MB draugeliai irgi tokie, na ne visi aišku, jau paskutiniais nėštumo mėnesiais užsakinėjo gimdymą prieš savaitgalį, kad deramai aplaistyti galėtų doh.gif Aš paklausiau - "kas jums, vyrai, yra? ar mažai progų kitų išgėrimams?". Gavau atsakymą, kad mes, moterys, to niekada nesuprasim. Na ir nesirengiu nei suprast, nei pateisint naujagimio laistymo schmoll.gif Ačiū D, vyras po gimdymo nelaistė, o rytą vakarą po cezario mus ligoninėj prižiūrėjo. Bet dabar jau prasideda palankynos, tai tenka kovot su tuo buku požiūriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesagne: 15 vasario 2013 - 16:09
drauges vyras laistyti pradejo pries savaite i gimdyma vaziavom kartu, palaikiau ja gimdant (gimde pirma kart) kai gime mazylis pasirode ir "siltas" tetis dar svente savaite uz sunu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lininis-mano: 15 vasario 2013 - 18:52
na, mano vienos draugės vyras atvažiavo visas šiltas parsivežti žmonos po gimdymo su kūdikiu iš ligoninės , taip kad... teko žmonai pačiai parvairuoti namo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2013 02 16, 03:02)
na, mano vienos draugės vyras atvažiavo visas šiltas parsivežti žmonos po gimdymo su kūdikiu iš ligoninės , taip kad... teko žmonai pačiai parvairuoti namo  doh.gif

gerai,kad galejo vairuoti,nes as pati po gimdymo kokia savaite prisesti negalejau,neskaitant vairavimo biggrin.gif
Atsakyti
vaje... užuojauta kai ateina su bonkėm lankyti blink.gif Kažkaip nepriimtinas toks elgesys. O tokių vyrų poelgiai kai moteris su kūdikiu dar ligoninėj, o vyras kažkur prisiliuobia - tikrai nepateisinu, didžiausia nepagarba moteriai ir naujagimiui.
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2013 02 16, 03:02)
na, mano vienos draugės vyras atvažiavo visas šiltas parsivežti žmonos po gimdymo su kūdikiu iš ligoninės , taip kad... teko žmonai pačiai parvairuoti namo  doh.gif

Na cia tai bjauru blink.gif
Atsakyti
man apskrirai nesuprantama vaikas ir alkoholis schmoll.gif maziukei jau treji metukai, bet lig siol laikomes staisykles, kad pas mus namie jokiu isgertuviu; ten kur vaikiukai nera vietos alkoholiui schmoll.gif
Atsakyti
O as tai visai nebuvau nusiteikus pries alkoholi.Ateje draugai atsinese sampano buteli,visiem po puse taures gavosi,simboliskai prie arbatos su tortu ir tiek,nematau tame nieko blogo smile.gif
Atsakyti
Tas laistymas man senus laikus mena, kai tėvai savo vaikus pamatydavo tik per langą.
Dabar gi toks elgesys mažų mažiausiai nesuvokiamas doh.gif
"Nelaistė" vyras, užtai bičiulė atėjus pirmą kart lankyt mergaitės, ne dovaną jai atnešė, o sau alaus butelį smile.gif Likau "sužavėta".
Atsakyti
Kokios dar laistynos, vyras turi padeti zmonai rupintis vaiku, o ne svesti, ir siaip nuotaika ne ta, gi tokie malonus rupesteliai... Laimei lankytojai pasirode pakankamai samoningi suprasti, kad alkoholis tokiu atveju visiskai ne i tema.

Vaterlo, ziauru doh.gif .
Atsakyti
žinau, kad mano vaikystės-paauglystės metais dar tokie įpročiai kaip kur galiojo ir per daug nestebino.... tos aplinkos žmonių..... ir dabar kažkur glūdumoj galbūt dar tai išlikę.

bet... BET BET BET, tarp išsilavinusių ir protaujančių žmonių tikrai nemanau, kad degtine vaišintis yra priimtina
Atsakyti