Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

Pas mus nebuvo jokio laistymo nei po pirmo, nei po antro vaiko. Nes gimus vaikams ir taip užteko tū nervų ir rūpersčių. Manau, kad vaikų laistyti nereikia. Mes kažkaip per daug pasinerėm į tuos auginimo rūpersčius, kad nebuvo laiko laistymams.
Atsakyti
Nematau nieko blogo dziaugtis, bet tik ne ka tik gimdziusios zmonos ir vaikelio (o gal ir jau esamu vaiku) demesio saskaita... schmoll.gif

Bus dar to laiko i valias... Kai visi prakus ir atsigaus, galima padaryti grazu susiburima ir pakelti taures..
Pamenu, kaip man buvo gaila savo palatos kaimynes, kai mus isleidinejo namo - jos vyras tokiam stovyje prisistate, kad graudu buvo i ja ziuret... O dar pries tai bande kelis kartus vyrui is vakaro skambint - tai vos liezuvi apverte... Man cia tokia nepagarba zmonai, kad baisiau tikriausiai ne nereikia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DOGEFA @ 2012 07 29, 17:13)
Pas mus nebuvo jokio laistymo nei po pirmo, nei po antro vaiko. Nes gimus vaikams ir taip užteko tū nervų ir rūpersčių. Manau, kad vaikų laistyti nereikia. Mes kažkaip per daug pasinerėm į tuos auginimo rūpersčius, kad nebuvo laiko laistymams.

Lankymo nelaistem alkoholiu.. schmoll.gif .tik kava ir arbata vaisinom svecius biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras po gimdymo, siek tiek patyre soka, tai prisipazino, kad tuo metu norejo stikline dektines isgerti hihihi.gif taciau visi puikiai zinome kur ir kada tai galima padaryti. As nieko pries, kad sveciai atsinestu alkoholio, vyrams as manau galima, taciau su protu nenusitasyti kaip parsams. Maniskis simboliskai su draugais isgere pora brendzio stikliuku, nes zinojo, kad nakti reikes keltis ir man padeti.
Jeigu tik zmones turi proto ir savitvardos, as tame nematau nieko blogo. Kitas dalykas juk negersi su kiekvienu kas ateina lankyti.
Atsakyti
labai blogo nieko tame nematau, maniskis "padare" gal per daug su kaimynais po gimdymo, bet neimu galvon, nenusitase, kaip tai buvo priimta sovietiniais laikais 4u.gif
Atsakyti
As kai pagimdžiau pirmąjį, už kelių valandų atvežė kitą gimdyvę. Ja dar vežant paskui ją žygiavo grupė draugų/giminaičių su šampanu rankose. Tai ji prašėsi sesutės išleisti i kiemą atsigerti tos sampes. doh.gif Man tai pasirodė netaktiška nei iš jos draugų pusės, nei iš jos prieš vaiką. Aš pvz, pirmąją parą net bluosto nesudėjau, žiūrėjau tik į savo stebukliuką ir tikrai nei draugų, nei jų sveikinimų, nei šampės nenorėjau nei matyt, nei girdėt. jau net nekalbu apie būklę pirmomis valandomis po gimdymo... Man rodos, į ligoninę netinka neštis alkoholio, ir lankyti naujagimį pirmomis valandomis irgi nereikia skubėti... na bet čia kaip kam, čia tik mano nuomonė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Liepa*** @ 2012 09 07, 10:45)
As kai pagimdžiau pirmąjį, už kelių valandų atvežė kitą gimdyvę. Ja dar vežant paskui ją žygiavo grupė draugų/giminaičių su šampanu rankose. Tai ji prašėsi sesutės išleisti i kiemą atsigerti tos sampes. doh.gif  Man tai pasirodė netaktiška nei iš jos draugų pusės, nei iš jos prieš vaiką. Aš pvz, pirmąją parą net bluosto nesudėjau, žiūrėjau tik į savo stebukliuką ir tikrai nei draugų, nei jų sveikinimų, nei šampės nenorėjau nei matyt, nei girdėt. jau net nekalbu apie būklę pirmomis valandomis po gimdymo... Man rodos, į ligoninę netinka neštis alkoholio, ir lankyti naujagimį pirmomis valandomis irgi nereikia skubėti... na bet čia kaip kam, čia tik mano nuomonė. smile.gif

šiaip tai, pagal ligoninių taisykles, draudžiama alkoholį nešti į ligoninę.
Atsakyti
esu pries "laistyma" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu, pas mus dar lankytoju namie nebuvo, bet naujai iskeptos mociutes tai "aplaiste" simboliskai dviese, ir vyras su mama dviese, bet ne prie vaiko.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš esu pries vaikelio gimimo ''laistyma'' tačiau, kad ir kiek prieštaravau brolis su vyru ikalė ir dar susiriejo doh.gif doh.gif doh.gif Nervu kiek ištasė doh.gif
Atsakyti
Aš ir esu prieš laistymą. Tačiau gimus dukrai, kai atėjo lankyti vyro giminėlė, tai atsinešė šampano laistymui, ir dar primygtinai man siūlė išgerti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 10 28, 11:40)
Aš ir esu prieš laistymą. Tačiau gimus dukrai, kai atėjo lankyti vyro giminėlė, tai atsinešė šampano laistymui, ir dar primygtinai man siūlė išgerti.  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Kaip šitaip visai nemastyt? blink.gif g.gif Nebent nemaitinai? blush2.gif
Atsakyti