supernezinau ar tave uzjaust ar paguost,nes va pati tuoj antra berna turesiu,o juodai mergos norejau.bet as jau juodai bijau rizikuoti,nors vyras tai labai nori dar ir trecios mergaites
,o jei vel bernas
.o tu nebandei apsiskaiciuoti pagal savo ,vyro ir pastojimo datas/as ta buda suzinojau jau kaip zinojau kad bus bernas ,bet vistiek pasiskaiciavau tai man atitiko ir su pirmu ir su tuo
Taip, aš skaičiavau ir prašom rezultatai - teorija nepasitvirtino. Mano draugei, kuri rugsėjo mėn. pagimdė, taip pat nepasitvirtino.
Bet aš nepergyvenu, turėsiu tris sūnus, kaip gerai. Svarbu, kad būtų sveiki. Nors, tiesą sakant, tikėjausi mergaitės (juk pasiskaičiavau...)
Bet aš nepergyvenu, turėsiu tris sūnus, kaip gerai. Svarbu, kad būtų sveiki. Nors, tiesą sakant, tikėjausi mergaitės (juk pasiskaičiavau...)
QUOTE(disa @ 2005 01 17, 16:14)
pasiklausk registraturoje kur yra administracija ir eik ten tiesiai pas vyr gydytoja ir viska jam isklok,pagsdink kad idesi i laikrasti straipsni apie jo darbuotojus ir butinai pareikalauk kad nori pas kita gydytoja.sekmes.
aciu
tikrai taip ir padarysiu.
Sveikos maytes. Kadangi jūs vyresnės
, tai gal galėtumėt patvirtinti, arba paneigti mano teoriją. Sakoma, kad besilaukiančioms mergaitės pilvas į priekį išsikiša labiau, o žiūrint į siluetą iš nugaros, tai formos ir visi "išlinkimai" lieka nepakitę.
O jei berniukas, tai pilvas plokštesnis (jo net iki 5 mėnesio gerai nesimato), o iš nugaros žiūrint moteris papilnėja per liemenį
.
Ir dar sakoma, kad jei norisi varškės, tai bus berniukas.
Ar jums mielosios pasitvirtino tokie mano pastebėjimai
. Man, stebint drauges, tai lyg ir pasitvirtino visu 100proc (dėl figūros).
O gal dar žinote kokių liaudiškų pastebėjimų, padedančių atspėti lytį
.
O jei berniukas, tai pilvas plokštesnis (jo net iki 5 mėnesio gerai nesimato), o iš nugaros žiūrint moteris papilnėja per liemenį
Ir dar sakoma, kad jei norisi varškės, tai bus berniukas.
Ar jums mielosios pasitvirtino tokie mano pastebėjimai
O gal dar žinote kokių liaudiškų pastebėjimų, padedančių atspėti lytį
patikek brangioji,tai visiska nesamone
.su pirmu mano pilvas visai kitaip atrode
o dabar palei pilva visi sake kad merga,o va ir bernas bus
,su pirmu valgiau juodai daug saldumynu,jokios mesos jokio pieno nenorejau
,o su situo
visa nestuma varske,varskes suris,sureliai,pienas kibirais.ir jikios cia teorijos nera
Na, as nzn...
Bet man labai patinka stebeti nesciuju pilvus, figuras ir atspeti ko jos laukiasi
Dar nei karto nesuklydau...
Pagal mano figura as galvoju, kad bus mergicka, eisiu penktadieni ziureti, kas ten pas mane plaukioja..
Be to, mano draugei nustate, kad jau TIKRAI, TIKRAI bus berniukas - gime pana...
Ot nustebo teveliai...
Bet man labai patinka stebeti nesciuju pilvus, figuras ir atspeti ko jos laukiasi
Be to, mano draugei nustate, kad jau TIKRAI, TIKRAI bus berniukas - gime pana...
nezinau as tai netikiu spejimu is pilvo,nors galetu ir man tokia staigmena
padaryti
.o tu penktad.Lalikai grisi parasyk,kaip tau sekesi-nu pati zinai kas
Nors as jau senokai nebe
(ech ......) bet sudominot ir mane sia temele. Kai dar buvau
drauge atsiunte adresiuka kinieciu kalendoriaus. Man atitiko, draugei ir kitiem pazistamiem irgi. Tik viena drauge sake kad
Jums sprest tiketi juo ar ne. Ikeliu nuorodele http://mypage.direct...feng/gender.htm
O pagal pilva man visi sauke bus antras sunus. Apsiriko
Nuojauta manes taip pat nenuvyle
Sekmes visom
ir lengvo nesiojimo
Gal ir as dar kada prisijungsiu
QUOTE(Slapux @ 2005 01 19, 15:50)
Nors as jau senokai nebe
(ech ......) bet sudominot ir mane sia temele. Kai dar buvau
drauge atsiunte adresiuka kinieciu kalendoriaus. Man atitiko, draugei ir kitiem pazistamiem irgi. Tik viena drauge sake kad
Jums sprest tiketi juo ar ne. Ikeliu nuorodele http://mypage.direct...feng/gender.htm
Nuojauta manes taip pat nenuvyle
Sekmes visom
ir lengvo nesiojimo
Gal ir as dar kada prisijungsiu

gal gali smulkiau paaiskinti ka ir kaip su tuo kalendoriumi daryti?
disa idomu kaip skaiciuojasi pagal datas
Pagal mane,tai kalendoriui reikalingas tas men kada pastojai ir kokio amziaus buvai,o susikirtimo langelije M reiskia berniukas, o F mergaite
Pagal mane,tai kalendoriui reikalingas tas men kada pastojai ir kokio amziaus buvai,o susikirtimo langelije M reiskia berniukas, o F mergaite
QUOTE(balandė @ 2005 01 19, 22:33)
disa idomu kaip skaiciuojasi pagal datas
Akurat
O pagal datas kazkada esu skaiciavus tai absoliuciai man neatitiko
Na,pažiūrėsim,kiek čia tiesos.Gydytojas sakė ,kad tikriausiai mergytė,o pagal kalendorių -berniukas.Pastojimo datą žinau labai gerai