Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

apie 30sav yra butina daryti echo nuotraukos ir man gydytoja nedave nes atseit neturi to aparato o va pirmadieni nusiunte pas kita gydytoja tipo kur didesnis echoskopas tai nors ir ne mano gydytoja bet nuotrauka dave
lali o kokioj poloklinikoj lankais as cia apie antakalnio
Atsakyti
O ar ne viena nebandet prasyt kad leistu su savo fotoaparatu ekrana nusifotografuot, man kazkaip kilo tokia ideja g.gif
Centro pliklinikoj uz nuotrauka praso 30 lt
Atsakyti
reviv, kazi ar kas gausis ekrana fotkinant g.gif
Atsakyti
del to ir klausiu, gal kas bande???
siaip teliko ekrana nufotografavus matosi vaizdas.....
Atsakyti
Gal biski ne i tema g.gif bet musu pazistami praeitais metais rode filmuka echoskopijos, faina buvo taip... matosi kudikelis juda: kojytes judina, rankutes wub.gif Gan ilgas tas filmukas buvo... kokios 5 min thumbup.gif
Tikiuosi ir as toki galesiu tureti heart.gif
Atsakyti
Lali, as dariausi privaciai echo uz 30Lt. Ir echoskopas su poliklinikos palyginus - visai neblogas. Cia Fabuose priesais Grand Gym yra privatus kazkokios moteriskes (pavardes nepamenu) kabinetas. Bet tiesiai pries Grand Gym. Ji gana ilgai ir klausinejo mane, ir pakonsultavo. Pasake ir ilgi ir svori pagal echoskopo duomenis. Gaila tik, kad tebuvo 11 savaiteliu ir lyties neimate. sad.gif Bet kita savaite jau tikiuosi suzinoti, kas ten pilvelyje gyvena wub.gif
Atsakyti
aciu, chris, butinai nueisiu ir as ir tada savo ikyrei gydytojai, kysio beprasanciai, nieko neduosiu smile.gif O ten nuotraukytes duoda...?

As lankausiu Lukiskiu poliklinikoje - pas Cyriene... Siaip kaip gydytoja ji nbloga, ta prasme, kad kai turejau siaip problemu, tai ji vienintele sugebejo nustatyti, kas man yra ir tinkamu vaistu israse, bet kai pradejau lauktis kazkaip pasikeite...

Tiesa, Lukiskiu poliklinika priklauso tai paciai Centro poliklinikai, bet is manes 30 lt neprase, tiesiog labai nenorejo duoti nuotraukos, nes, tipo popieriaus neturi. Siuliausi sumoketi, bet ji kazkaip numyke, kad nezino apmokejimo tvarkos...
Atsakyti
As irgi labai norejau suzinoti savo vaiko lyti,bet visad nesisekdavo-dazniausiai tai sededavo kojytes pritraukus arba uzpakaliuka atsukus laugh.gif ,tai nieko niekas ir nemate.Kai man buvo 23 sav. nuvariau i VGN,susitikau daktare,kuri tada budejo, daviau 30lt ir mane paziurejo echoskopu is karto.Deja,vaikelio lyties ir tada nenustate.Tai man beliko tik laukti gimdymo, o iki jo dar daug kartu mane echoskopavo,bet kas ten gyvena taip ir nesimate.Uztat kokia buvo maloni staigmena,kai gime dukryte!
Atsakyti
Del nuotrukytes nezinau, nes man paciai neatejo i galva tada paprasyti, kai buvau. Tiesiog pasiuliau del kainos, nes visuose kituose privat. kabinetuose nuo 60Lt echoskopija kainavo, siame tik 30 thumbup.gif
Sekmes. Ir parasyk, kai ten nuvyksi. Ar pasirodys tavo 2.gif kad toks yra?
Atsakyti
neparode ir mano lelius, kas jis... Uzpakaliuka atsukes gulejo ir tiek... Bet tai vistiek baisiai fainiai. Nors pamaciau savo maziuko uzpakaliuka. clap_1.gif Bet tai koks druckis tas mano maziukas... 21 savaite, o gydytoja sako, kad dydis kaip geru 23 savaiciu amziaus smile.gif
Atsakyti
tai smagu, kad pasimatet su 2.gif . As laukiu rytojaus, kada pamatysiu. Gal maniskis nebus toks slapukas rolleyes.gif Na jei tavo toks didckis, gal berniukas? Jie juk drutesni buna nuo pat mazens smile.gif
Atsakyti
ai, man visikai jokio skirtumas berniukas ten ar mergyte. Tik vyras labai mergytes nori smile.gif
Buvo vienu momentu vaikelis sujudejes, atsiverte, lyg ir pimpaliuko biggrin.gif nebuvo, bet kai daktare su vyru bande geriau isiziureti - sudejo taip kojytes, kad nieko nesimate...
Atsakyti