Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Kai aš gimdžiau, tai akušerė klausia" ar žinot ką turėsit?" Sakau mergytę. Tada ji pajuokavo"ar nebus ta mergytė su kiaušiniais?" biggrin.gif Tada gydytojas pas kurį gimdžiau ir kuris nuspėjo mano mažiaus lytį, sako, jei aš sakiau kad bus mergytė, tai reiškias taip ir bus. Bet šiaip daug atveju kad gydytojai garantuoja vos ne 100 proc, o apsigauna sad.gif . Mano draugei 2 gydytojos pranašavo berniuką, o jos dideliam džiaugsmui gimė mergaitė. Dar ilgai negalėjo tuo patikėti. Sakė jei būtų davę narkozę ir darę cezarį ir vaiką butų pamačiusi tik atsibudus, būtų kaltinus gydytojus, kad sukeitė vaikus tongue.gif
Atsakyti
Tai gi be sansu garantuoti maziaus lyti 100 proc... Gydytojai labai daznai klysta... Mano draugei prognozavo berniuka, o gime mergyte - virkstele pimpaliuku palaike ... smile.gif
Atsakyti
O tau, VILTE20, ka gydytojai prognozuoja?
Atsakyti
mano antras pagal gydytojų prognozes turėjo būti mergaitė smile.gif . Gimė berniukas biggrin.gif Dėl to ir su trečia iki paskutinio momento netikėjau prognozėm, bet jos pasitvirtino thumbup.gif Beje, gydytoja dėl trečio vaiko pasakė lytį, spręsdama pagal vaiko išmatavimus - klubai buvo siauresni negu standartas. Tai priklauso ir nuo vaiko padėties.
Atsakyti
Man daktare prognozuoja mergaite, bet tik todel, kad, anot jos "niekas nekaba" smile.gif Kai dare echo - vaikelis sedejo... Nemanau, kad ten kas nors galejo matytis, net jei ir butu tureje kabeti... biggrin.gif
Atsakyti
Na nelabai tikiu tais simtaprocentiniais pasakymais, bet man pasake. Labai jau graziai ir aiskiai issidrebes vaikiukas buvo. Pimpaliukas sau, virkstele sau. Dar pries gimdyma pora kartu patikino, kad berniukas, o as vistiek iki pat gimdymo maniau, kad visko gali but. Juk ir gimdami tie leliukai daznai lyti "pakeicia". biggrin.gif
Atsakyti
As manau, kad 100% vaikelio lyti gali pasakyti tik zmogaus genetikos centre.
Eiliniu echoskopu, kad ir kokia gera butu echoskopuotoja, vaikelio lyti nusakyti sunku. Man pvz. su pirmu vaikeliu, 36 sav. nustate "kad tarp kojyciu papildomu dariniu nera rolleyes.gif ", o 40 sav. gime berniukas ax.gif . Su antru vaikuciu ZGC jau 18 sav. pasake, kad turesiu suneli ir gan aiskiai parode smile.gif
Atsakyti
O to genetikos centro paslaugos juk mokamos, a ne? Kokios ten kainos?
Atsakyti
Ir dar, kvailas klausimelis - kokiu budu jie nustato maziuko lyti.. ? blush2.gif
Atsakyti
na kad daznai klysta, nustatydami lyti, tai tikrai smile.gif bet tik pastebejau, kad paprastai klysta mergaites berniukais palaikydami, bet va kad atvirksciai suklystu ir ant mergaites berniuka pasakytu tai jau labai retas atvejis, tiesa pasakius tik forume cia pirma karta toki atveji perskaiciau biggrin.gif
Atsakyti
Kad gims kūdikis "vyr.lyties" man Genetikos centre parašė jau 15 sav. Kai nuvažiavau ten antrą kartą 24 sav., vyrui jau parodė ekrane detaliai kur burbuliukai, kur "pimpiukas" blush2.gif Siuntimą į Genetikos centrą gavau iš MK, nes esu rizikos grupėje, man virš 35, todėl viskas nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2005 01 26, 11:51)
54%,kad turesi berniuka,nes buvo visur melyna 4u.gif

aciu Disa ! Nezinau, jei pasirtvirtins - reiks kazka su tavimi daryti smile.gif))))) ax.gif
Atsakyti