Ir bus
. Kitokių minčių net būti negali. Tik kažko tai laukti pasidarė sunku. Prie žemės pradėjo traukti, ant posūkių užnešinėja.
Sukeneliu zinoma neprisipirkus o slaustuku turiu ir ruzavu nors vyras neleido pirkt bet dabar jau nieko
ir teptelius ruzavus turiu mum viena mamyte atidave is vln dauk graziu kudikio drabuzeliu tat turi labai ivairiu o pataline mano tokia zalsva labai grazios spalvos bent man
QUOTE(VILTE20 @ 2005 02 13, 11:24)
o man ruzava spalva atrodo tinka bet kam....nes ji tik parodo vaiklio tyruma, svelnuma...
tad savo berniuka tikrai nebijosiu ruzavai rengti:)
tad savo berniuka tikrai nebijosiu ruzavai rengti:)
Saunuole Vilte...Beje, jeigu pagal Biblija, tai musu kudikiai rengiami neteisingai
[COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Geneva] Sveikos mamytės. Aš turiu dvi dukrytes, laukiuosi 3. Dabar 31 savaitė. Bet dar iki šiol nežinau ko laukiuosi: berniuko ar mergaitės.
Kai gydytoja darė echoskopiją, sakė, kad nesimato. Tai aš sau ir galvoju, jei nieko nesimato, tai tikriausiai mergaitė, o taip norėtųsi 3 berniuko
Su pirmom dukrytėm labai norėdavosi saldumynų, o dabar daugiau traukia prie sūrių, aštresnių patiekalų, nors ir saldumynų neatsisakau. Tai va, labai gaila, kad dar nežinau ką nešioju, o taip norisi pradėti pirkti drabužėlius ir rinkti vardą
Gal kas žinot, iš ko dar galima spėti apie vaiko lytį?
Labas mamytės. Aš dar iki šiol nežinau ką nešioju
. Gal kas galit pasakyti iš ko galima spėti apie vaiko lytį be echo? Šiaip tai mano pilvo forma panaši į kriaušę ir pilvas kabo žemai. Gal ką nors apie tai žinot? Labai įdomu būtų sužinoti dar kokių nors spėjimų būdų
As visa niestuma nezinojau kas pas mane krepzda
o kai sapnuodavau, tai vis nesuzinodavau ka nesioju...
Esu girdejus kad per pilnati pradedamos mergaites man sutapo
o pagal kalendoriu taip pat rode 75% mergaite
Esu girdejus kad per pilnati pradedamos mergaites man sutapo
o pagal kalendoriu taip pat rode 75% mergaite
QUOTE(sevverina @ 2005 02 15, 14:57)
[COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Geneva] Sveikos mamytės. Aš turiu dvi dukrytes, laukiuosi 3. Dabar 31 savaitė. Bet dar iki šiol nežinau ko laukiuosi: berniuko ar mergaitės.
Kai gydytoja darė echoskopiją, sakė, kad nesimato. Tai aš sau ir galvoju, jei nieko nesimato, tai tikriausiai mergaitė, o taip norėtųsi 3 berniuko
Su pirmom dukrytėm labai norėdavosi saldumynų, o dabar daugiau traukia prie sūrių, aštresnių patiekalų, nors ir saldumynų neatsisakau. Tai va, labai gaila, kad dar nežinau ką nešioju, o taip norisi pradėti pirkti drabužėlius ir rinkti vardą
Gal kas žinot, iš ko dar galima spėti apie vaiko lytį?
As irgi turiu dukryte ir greitai pagimdysiu antra. Beje, cia tik mano giliu isitikinimu bus dukra, nes kai dare echoskopija - nemate (tipo, tai koja uzsidenges, tai dar kazkuo
Pilvo forma irgi visai ne tokia... Bet kazkodel galvoju (ir svajoju), kad bus mergaite, ir nors tu ka!
Gimdyti man neuzilgo, tai galesiu savo pavyzdziu naturoje parodyt, kaip ten buna su tom pilvo formom ir visais kitais dalykeliais
Sveikutes, as irgi dabar laukiuos ir labai noreciau suzinoti lyti, nors tai ir pirmas vaikas ir neturi dideles reiksmes, bet vis tiek idomu..
O kai Jus kalbejote, kad per viena nestuma truakia prie vienu maisto produktu, per kita kitu tai as nemanau,kad tai parodo, kad bus priesingos lyties, bent jau zinau net kelis zmones kam tai nepasitvirtino, o be to daugelis pasakoja apie save ir bando pritaikyti kas viko jai, bet juk mes kiekviena individuali:)
linkiu visom sulaukti to ko norite:)
O kai Jus kalbejote, kad per viena nestuma truakia prie vienu maisto produktu, per kita kitu tai as nemanau,kad tai parodo, kad bus priesingos lyties, bent jau zinau net kelis zmones kam tai nepasitvirtino, o be to daugelis pasakoja apie save ir bando pritaikyti kas viko jai, bet juk mes kiekviena individuali:)
linkiu visom sulaukti to ko norite:)
sakykit,mielosios, ar svarbu kiek vyro gimineje yra vyru? pvz mano puskes vyras turi 4brolius, visu ju zmonos jau pagimde vaikus,kas du kas 1,bet visos berniukus,puske irgi turi sunu...ar tai lemiama ar tai tik sutapimas?
QUOTE(Ramunita @ 2005 02 23, 19:13)
sakykit,mielosios, ar svarbu kiek vyro gimineje yra vyru? pvz mano puskes vyras turi 4brolius, visu ju zmonos jau pagimde vaikus,kas du kas 1,bet visos berniukus,puske irgi turi sunu...ar tai lemiama ar tai tik sutapimas?
Deja, deja... Manau, kad tai priklauso tik nuo mums nesuprantamu dalyku
Kažkaip idomu su tais spėjimais.Kai laukiausi pirmo visi sakė ,kad bus berniukas,na tikra tiesa.Ir pavalgyti mėgdavau siurei,aštrei.Tik kaip tyrė echo tai neklausiau,o man nieko ir nesakė. O dabar vieningos nuomonės nėra,ir valgau saldžiai,labai noriu vaisių.Visai kitoks vaikščiojimas,savijauta kita negu su pirmu
.O pagal jusų mamytės čia nurodytus kalendorius vieningai pranašauja berniukas
.Dar kovo pradžioje darys echo,tai pažiurėsim ka ten pasakys.
QUOTE(sevverina @ 2005 02 17, 15:14)
[COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Geneva] Sveikos mamytės. Aš turiu dvi dukrytes, laukiuosi 3. Dabar 31 savaitė. Bet dar iki šiol nežinau ko laukiuosi: berniuko ar mergaitės. Kai gydytoja darė echoskopiją, sakė, kad nesimato. Tai aš sau ir galvoju, jei nieko nesimato, tai tikriausiai mergaitė, o taip norėtųsi 3 berniuko Su pirmom dukrytėm labai norėdavosi saldumynų, o dabar daugiau traukia prie sūrių, aštresnių patiekalų, nors ir saldumynų neatsisakau. Tai va, labai gaila, kad dar nežinau ką nešioju, o taip norisi pradėti pirkti drabužėlius ir rinkti vardą Gal kas žinot, iš ko dar galima spėti apie vaiko lytį?
. Gal kas galit pasakyti iš ko galima spėti apie vaiko lytį be echo? Šiaip tai mano pilvo forma panaši į kriaušę ir pilvas kabo žemai. Gal ką nors apie tai žinot? Labai įdomu būtų sužinoti dar kokių nors spėjimų būdų 
Tai va, dabar galiu jau pati sau atsakyti - gimė berniukas