Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Sevverina, labai tave sveikinu su sunelio gimimu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Netta @ 2005 06 17, 11:34)
Sevverina, labai tave sveikinu su sunelio gimimu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Severina, sveikinu su sunelio gimimu. As irgi labai laukiu savo mazylio, labai idomu kas gims. Laukiu nesulaukiu kada galesiu suzinoti, o tada jau visas mintis ant vardo galvojimo skirsiu. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mano draugei visi prognozavo berniuka: tiek pagal pilva, tiek pagal maista kurio uzsimanydavo ir pan. O svarbiausia, kad ir gydytojai uztikrino, kad bus berniukas. Atsitiko taip, kad buvo mergaite....
As kolkas manau, kad prasysiu pasakyti lyti, jei gydytojas bus visiskai isitikines, bet pradedu dvejoti. Man nera skirtumo kas gims, bet jei kas nors pasakys busima lyti, bijau po to labai nusivilti....
Atsakyti
Ištikrųjų svarbiausia, kad gimtų stiprus ir sveikas vaikelis, o kas gims berniuks ar mergaitė tai dielės reikšmes nesudaro. Aš irgi klausiu daktarės kas gims, kad galėciau paskui drabužėlių įvairesnių nupirkti 4u.gif
Atsakyti
per pirma echo pasake, kad greiciausiai mergaite, per antra- kad berniukas, o per trecia- kad nesimato doh.gif tai ir laukiu siurprizo. nors dauguma aplinkiniu sako, kad bus berniukas, kazkodel sirdis visa nestuma jaucia, kad sulauksiu mergaites... ax.gif na, po keliu savaiteliu pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos nestuke.gif `s !

Kai ka radau Jonson`s knygoj "Motina ir vaikas" - straipsniukas "Kaip atspeti lyti"

Stai keli paplite aiskinimai, kaip nustatyti kudikio lyti. Jie nemoksliski, bet jums ir partneriui bus smagu pazaisti.

- Jei sirdis plaka dazniau negu 140 kartu per min., gims mergaite, jei reciau - berniukas.

- Jei svoris kaupiasi kuno priekyje - berniukas, jei sonuose - mergaite.

- Palaikykite virs pilvo adata su siulu. jei adata juda ratu - berniukas, jei i sonus - mergaite.

- Jei pilvas krepsinio kamuolio formos - berniukas, jei kaip arbuzas - mergaite.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na stai ka raso knyguose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Užvedžiau naują temą, nes atrodo tokios neradau (jei klystu, tai atsiprašau). Kaip jums būsimos mamytės atrodo, susilauksite sūnaus ar dukrytės (čia tos, kurios dar nežino tongue.gif ) ir pagal kokius požymius sprendžiate (kad ir pagal "senelių išmintį) 4u.gif
Atsakyti
As jauciu kad bus mergyte wub.gif nes beprotiškai noriu mergytes wub.gif ir sapnavau net kartą - kad vystau mergytę wub.gif
Atsakyti
man tai visiškai nesvarbu berniukas ar mergaitė. Bet vyras sakė, kad sapnavo dukrytę wub.gif . Na bet laikas parodys smile.gif
Atsakyti
Speju kad mergyte, uzrasinedama BT ties ciklo viduriu uzsirasiau ir varda mergytei, net nezinau, kodel tas vardas taip isplauk is galvos ant popieriaus.
Atsakyti
aš dviem būdais spėjau - su žiedu virš pilvo, tai suposi į šonus -berniukas. jei ratu, būtų mergaitė.
paskui su ištiestom rankom dariau, parodė berniuką. kas norėsit, parašykit AŽ, pasakysiu, nes žinant neįdomu bus tongue.gif
Atsakyti