Pagal lentele rodo mergaite, bet ten iseitu, kad visos mano amziaus moterys, pastojusios ta pati menesi, turetu pagimdyti mergytes.
Pagal gimimo datas ir pastojimo menes- virs 70 proc., kad mergaite.
Mano nuojauta irgi kad mergaite, idomu, kaip bus
Pagal gimimo datas ir pastojimo menes- virs 70 proc., kad mergaite.
Mano nuojauta irgi kad mergaite, idomu, kaip bus
nu mes nenorejom zinot.. bet per paskutini echoskopa apsizioplinom ir neperspejom, kad nepasakytu, tai pasake.. O tais visais liaudiskais spejimo budais tai netikiu
Visa nestuma galvojau apie berniuka. Aplinkiniai taip pat sake, kad greiciausiai berniukas. Echo is pradziu nesimate, o 38 savaite net du gydytojai pasake, kad mergaite
Nors man dar sunku tuo patiketi, pati save jau per daug itikinau, kad laukiu sunelio
Dabar ant dienu laukiam stebuklelio. Jau nebe lytis svarbi.......... Visgi sapnuoju berniuka
Butinai parasysiu, ar sirdis man nemelavo
Šiaip mes abu su vyru labai norime mergaites. Tačiau visi aplinkiniai pagal mano pilvą spėja kad bus berniukas. Gydytoja tris kartus žiūrėjo echoskopu, tačiau nėra užtikrinta kas bus, tai išvis nesako. O aš jau du kartus sapnavau kad turim sūnų.
Na, bet jau neužilgo sužinosime kas per slapukas gims.
Na, bet jau neužilgo sužinosime kas per slapukas gims.
Mūsų vaikelio lytį pamatė tik 24 savaitėlę
O mum dar ir dabar nemato nieko....slapukas mūsų vaikelis
Pagal bobučių ir visų pažystamų spėliones, tai atseit turėtų būti berniukas, bet cia tiek tos tiesos
kai gims, tada ir pamatysim
Pagal bobučių ir visų pažystamų spėliones, tai atseit turėtų būti berniukas, bet cia tiek tos tiesos
musiskis maziukas irgi geras slapukas
nesimato dar kas ten tox.... visi tika aplink labai domisi. ir jau yra dvi stovyklos. hm.. vieniem mirtinai reikia berniuko, kitiem mergaites.
as jau ir pati nezinau ko noreciau
ak, kad tik jam gerai viskas butu!!!
QUOTE(Nenuorama @ 2004 06 17, 12:10)
Vakar su vyru ziurejom savo leliuka pas genetikus. As siaip buvau isitikinus kad berniukas, nes pries tai nesiojau mergaite, tai visai kitaisp jauciausi, visai kita maista norejau valgyt... Bet genetike pasake, kad mergaite. Nors nuojauta vis man dar sako, kad berniukas auga. Tai ir nezinau dabar
Sakiau, kai darys tolimesnius echo, tai vis paklausinesiu
nors man tai tas pats, kas bus tas gerai. As ir to ir to noreciau

ziurint echoskopu suklysti tikrai gali, bet jau genetiskai istyrus neimanoma (juk istiria chromosomas ir mato, ka vaikelis turi xx ar xy)...nebent tyrimus ne tos moters paziuretu
Na aš sapnuoju dukrytę ( jau kokius 5 kartus) , vardai galvojasi tik mergaitiški, bet ar ten spardosi futbolistas ar balerina- nežinau
. Svajojam aoie dukrytę...