Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

QUOTE(snaige @ 2006 08 13, 18:03)
O pas mane nera jokiu mazu leliu giminej ir man niekas nieko neatiduos  verysad.gif gausiu pati viska susipirkt  verysad.gif

Na, bet po taves kitiems leliams liks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Noriu pareikst savo nuomone:juk kiekviena mama turi savo stipria nuojauta pvz. as labai jauciu,kad nesioju sunu. ax.gif Pasitikekit savim, o nebobuciu paistalais 4u.gif
Atsakyti
Labutis.Gal bus idomu ir ka as parasysiu.Pirmus du vaikus gerai atspejo.Na o trecia visa nestuma sake,kad bus mergaite,net gimdymo diena.O gime berniukas.Beje ir svorio neatspejo.Paskutine diena sake,kad bus apie 4kg,o gime 5030kg.Visa nestuma jauciau,kad turetu buti berniukas,bet susitaikiau su ta mintim,kad laukiuosi mergaites.Paskutine nakti susapnavau,kad pagimdziau sunu ir atsibudau nuo saremiu.Sako,kad dabar jau nuo 13 sav gali pasakyti lyti,tik ar teisingai?
Atsakyti
Na man tai visai kitaip, as kazkodel ir ne tik as galvojau kad bus mergyte, ir pas daktara kai klausiau tai jis tiksliai nepasake, bet kazkodel pagalvojau kad mergyte, gryzus namo kazkaip apmasciau ir pagalvojau kodel ne berniukas blush2.gif Na ir mes zinodami kad bus mergyte vaziavom uz poros savaiteliu apsipirkti vezimeliais, lovytem, na viskuo kas reikia tongue.gif tai buvo pirmadienis, o ketvirtadieni ejom pas daktara pasitikrinti ir jis na va sako koks grazus berniukas! As taip ir likau guleti issiziojus, o jis man ir sako: argi as tau praita karta nesakiau kad bus berniukas? nu ir galvoju kad tave kur velnias! Visdelto giliai sirdeleje tikejausi berniuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilia69 @ 2006 08 15, 23:54)
......Sako,kad dabar jau nuo 13 sav gali pasakyti lyti,tik ar teisingai?

As skaiciau, kad nuo 16 sav. gali pasakyti lyti
Atsakyti
na genetikos centre gali pasakyti ir nuo 12savaites. mum pasake 18sav, bet neuztikrino. paskui 27sav rezultatas buvo toks pats, bet sake kad tokiu laiku mergytes didziosios lupytes yra dideles, o berniuku kiausukai mazi, todel liepe ateit dar po menesio.
Atsakyti
Na mums irgi sake, kad bus mergaite, bet vos tai suzinojau susapnavau, kad turiu sunu, o pries kelias naktis sapnavau, kad turim mergyte, bet ji buvo melynai aprenkta doh.gif ! Tai as ir galvoju, gal lelius protestuoja ir visaip bando pasakyti, kad jis visai ne mergyte, o berniukas g.gif ?! Na ziuresim, kai gims tada jau ir tikrai suzinosim biggrin.gif !
Atsakyti
Na man du kartus tedare echo, 23 savaiciu kai buvau LT sake kad mergyte, kai grizau i UK buvo 25 sav irgi sake kad mergyte. Bet kazkaip as nepasitikiu vistiek, juk kiek kartu yra buve kad pasako viena lyti jau 100% taukst ir gimsta visai ne tas kas sake. Todel ruzavu rubeliu neperku tongue.gif smile.gif renkuosi neutralias.... Maza kas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man echo dare pirma karta 9savaiteliu, tai tada lyties zinoma nenustatysi biggrin.gif o sekantis echo buvo tik 22 savaitele kai grizusi is UK nulekiau pas gydytoja privaciai pasidaryti ir suzinoti ar mazyliui po keliones viskas ok, tai padariusi echo gydytoja sake nu kokia grazi mergyte gaila tokia ir i uzsieni isleisti ax.gif 4u.gif po keliu savaiciu grizau i UK tada gydytoja mane buvo uzrasiusi irgi echo pasidaryti tada buvo gal 24 savaiteles tai irgi sake nu lygtais mergyte matau smile.gif bet kazkodel iki siol nevisiskai tikiu kad dukriuka turesim, todel rubelius stengiuosi neutraliu spalvu pirkti. Maza kas gims biggrin.gif nesinoretu berniuko rengti ruzavai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 08 13, 18:55)
Na, bet po taves kitiems leliams liks mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Linuxeee @ 2006 08 19, 21:20)
Na man echo dare pirma karta 9savaiteliu, tai tada lyties zinoma nenustatysi  biggrin.gif  o sekantis echo buvo tik 22 savaitele kai grizusi is UK nulekiau pas gydytoja privaciai pasidaryti ir suzinoti ar mazyliui po keliones viskas ok, tai padariusi echo gydytoja sake nu kokia grazi mergyte gaila tokia ir i uzsieni isleisti  ax.gif  4u.gif  po keliu savaiciu grizau i UK tada gydytoja mane buvo uzrasiusi irgi echo pasidaryti tada buvo gal 24 savaiteles tai irgi sake nu lygtais mergyte matau  smile.gif  bet kazkodel iki siol nevisiskai tikiu kad dukriuka turesim, todel rubelius stengiuosi neutraliu spalvu pirkti. Maza kas gims  biggrin.gif  nesinoretu berniuko rengti ruzavai  ax.gif

tai va ir as tokioj situacijoj,kad sake mergyte,bet nelabai tikiu.Nes nuo pradzios nestumo turejau nuojauta berniukui,nu ziuresim kas gims,todel ir perku neutraliai,kad jeigu berniukas,akd nereiketu ruzavai rengti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 08 15, 21:46)
Sveikos mamytes.Noriu pareikst savo nuomone:juk kiekviena mama turi savo stipria nuojauta pvz. as labai jauciu,kad nesioju sunu. ax.gif Pasitikekit savim, o nebobuciu paistalais 4u.gif

nu va as ir turiu nuojauta del sunaus,bet daktare jau tris kartus sake,kad bus mergaite,nezinau kuom ir tiket ar savim ar daktare doh.gif o bobutemis is vis netikiu schmoll.gif
Atsakyti
O man tris kartus dare echo ir tris kartus tvirtino, kad tikrai mergyte lotuliukas.gif doh.gif , o pries tris savaites ta mergyte tokiu bernuzeliu pavirto tongue.gif lotuliukas.gif O kraitelis tai ruzavas, neriniuotas suruostas doh.gif blink.gif ....Nu tai va dabar mezgu skubiai, keiciu garderoba.
O siaip nu nejauciau as mazylio kaip mergytes nors tu ka, ir varda susapnavau berniukiska ir kad sunu turim, bet paskui sapnavau ir mergyte ir gime rugpjucio 5, tai manau sunelis ne paskutinis leliukas musu seimoj tikrai, dar sese tikriausiai prasysis po kurio laiko wub.gif
Atsakyti