Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

QUOTE(snaige @ 2006 08 12, 20:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu pas mane dar neruzaveja niekas lotuliukas.gif

O MAN TAI AKYSE VISKAS RUZAVEJA-PRADEJAU PATI RENGTIS RUZAVAI,O ANKSČIAU MANO GARDEROBE NEBUVO TOKIOS SPALVOS.DRABUZĖLIU DAR NEDRYSTU PIRKT BET PRIEŠ KAI KURIUOS NEATSILAIKIAU-IR VISI PARUZAVI.O VONIOJ SIENA NUDAZIAU RUZAVAI,TAI VYRAS UZ GALVOS SUSIĖME,SAKO,TAI KOKIUS REMONTUS DARYSI KAI I DEKRETĄ IŠEISI? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2006 08 12, 20:42)
,TAI VYRAS UZ GALVOS SUSIĖME,SAKO,TAI KOKIUS REMONTUS DARYSI KAI I DEKRETĄ IŠEISI?  ax.gif

cia tai geras!!! mano panasiai reaguoja kai padaru ka nors... remontu nedarom bet randu veiklos...
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2006 08 12, 18:22)
Pas mane rubeliu, tai turbut keturiems vaikams uztektu  doh.gif (na jei tiek ateity nepasirodys man per daug  lotuliukas.gif )!!!
nes ne tik pirktiniu kruva, bet dar ir pridovanojo puse spintos  doh.gif ! Tavo busimam antrajam pasiseke, nes save atsimenu, kaip nervuodavaus, kai reikejo sesers rubais vilktis  lotuliukas.gif !!!

Tai mesk mano pusen kas nereikalinga mirksiukas.gif lotuliukas.gif nu zinai,as buvau vyresne sese seimoj,todel nezinau ka reiskia rengtis seses isaugtais rubais ax.gif bet mano sesuo irgi nervavos...nu o ka daryt,juk kazkaip tai taupyt reikia,nepripirksi juk tiek doh.gif ax.gif

QUOTE(gutute @ 2006 08 12, 18:42)
O MAN TAI AKYSE VISKAS RUZAVEJA-PRADEJAU PATI RENGTIS RUZAVAI,O ANKSČIAU MANO GARDEROBE NEBUVO TOKIOS SPALVOS.DRABUZĖLIU DAR NEDRYSTU PIRKT BET PRIEŠ KAI KURIUOS NEATSILAIKIAU-IR VISI PARUZAVI.O VONIOJ SIENA NUDAZIAU RUZAVAI,TAI VYRAS UZ GALVOS SUSIĖME,SAKO,TAI KOKIUS REMONTUS DARYSI KAI I DEKRETĄ IŠEISI?  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai pas tave ruzaviuke(kaip raudoniuke) lotuliukas.gif ale dar ir tokiu bajeriu buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhvirbliuke @ 2006 08 12, 20:40)
norejau paklausti... ax.gif
o kur perkate rubelius?

Kaip papuola, centruose arba vaiku parduotuvese, o dar ir devetu esu pirkus, na kas "krenta" i akis, ta ir griebiu blush2.gif ax.gif !!!
Papildyta:
QUOTE(gutute @ 2006 08 12, 20:42)
O VONIOJ SIENA NUDAZIAU RUZAVAI,TAI VYRAS UZ GALVOS SUSIĖME,SAKO,TAI KOKIUS REMONTUS DARYSI KAI I DEKRETĄ IŠEISI?  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
as rubelius perku irgi kur papuole,ten kur grazu ir pigu,bet padevetu man neleidzia pirkt maniskis verysad.gif o vaikas juk kaip greit isauga...nu jei nori tegu perka uz tokius pinigus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 08 12, 22:27)
as rubelius perku irgi kur papuole,ten kur grazu ir pigu,bet padevetu man neleidzia pirkt maniskis  verysad.gif o vaikas juk kaip greit isauga...nu jei nori tegu perka uz tokius pinigus... biggrin.gif

Maniskis irgi pyksta kai perku devetus doh.gif Jis liepia pirkti naujus pacius geriausius ir brangiausius (pinigu netruksta), bet juk tie deveti kartais buna daug grazesni nei tie nauji! tie bodziukai arba kitaip smelinukai "padevetuose" kaip nauji ir labai grazus! gali rasti to ko naujuose negausi...
Atsakyti
nu va kad tie vyrai ax.gif doh.gif juk rubelius isauga labi greit ir tikrai kokiu fainuciu padevetuose buna...ai nu bet ka padarysi jis juk moka pinigus. blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
nieko jie nesupranta... tie vyrai...
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 08 12, 22:27)
as rubelius perku irgi kur papuole,ten kur grazu ir pigu,bet padevetu man neleidzia pirkt maniskis  verysad.gif o vaikas juk kaip greit isauga...nu jei nori tegu perka uz tokius pinigus... biggrin.gif

Na man irgi neleidžia ir beje pati nelabai jau norėčiau iš ten pirkti, nes mano pažįstamos vaikutis užsikrėtė kažkokiu grybeliu, tai ištyrė, kad nuo padėvėtų rūbų blink.gif nes nešė tirti, tai sakė, kad išsiskalbia tik virinant. tongue.gif
Beje daug rūbelių atiduoda giminės, nes juk ten irgi yra mažų lelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2006 08 13, 15:49)
Na man irgi neleidžia ir beje pati nelabai jau norėčiau iš ten pirkti, nes mano pažįstamos vaikutis užsikrėtė kažkokiu grybeliu, tai ištyrė, kad nuo padėvėtų rūbų blink.gif nes nešė tirti, tai sakė, kad išsiskalbia tik virinant.  tongue.gif
Beje daug rūbelių atiduoda giminės, nes juk ten irgi yra mažų lelių thumbup.gif

O pas mane nera jokiu mazu leliu giminej ir man niekas nieko neatiduos verysad.gif gausiu pati viska susipirkt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 08 13, 18:03)
O pas mane nera jokiu mazu leliu giminej ir man niekas nieko neatiduos  verysad.gif gausiu pati viska susipirkt  verysad.gif

Man tai labai pasisekė, nes yra mergaitė 5mėnesių, tai kai aš turėsiu savąjį jei bus virš metukų, jau daba sakė, kad rūbelius visus atiduos. blush2.gif Jie nežinojo kas bus tai pirko, kad tiktų ir mergaitei ir berniukui tongue.gif ir daba perka panašiai biggrin.gif Beje visos tetos labai laukia kada turėsim leliuką, tai žinau, kad bus aprengtas nuo ausų iki kojų lotuliukas.gif
Beje, kaip sakė mergaitės mama, daugiau nei pusė rūbeliu, taip ir lieka nauji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2006 08 13, 16:51)
Man tai labai pasisekė, nes yra mergaitė 5mėnesių, tai kai aš turėsiu savąjį jei bus virš metukų, jau daba sakė, kad rūbelius visus atiduos.  blush2.gif Jie nežinojo kas bus tai pirko, kad tiktų ir mergaitei ir berniukui tongue.gif  ir daba perka panašiai biggrin.gif Beje visos tetos labai laukia kada turėsim leliuką, tai žinau, kad bus aprengtas nuo ausų iki kojų lotuliukas.gif
Beje, kaip sakė mergaitės mama, daugiau nei pusė rūbeliu, taip ir lieka nauji 4u.gif

Nu daug as pirkt nesiruosiu,nes ir taip sako greit isauga,taip kad pirksiu normos ribose ir viska neutralu,kad liktu kitai lelytei ax.gif
Atsakyti