oj nezinau... as labai noriu suzinoti kas bus. kazkaip keistai jauciuosi kai nezinau.
sianakt sapnavau kad klausiu vaiko kas tu - mergaite ar berniukas... o jis man i veida dave. isivaizduojat?
nu ir sapnelis. ishsyk pabudau - o ranka laikau ant pilvo. tai matyt tikrai spyre... tik ne veida o i ranka man...
QUOTE(Zhvirbliuke @ 2006 08 12, 17:10)
oj nezinau... as labai noriu suzinoti kas bus. kazkaip keistai jauciuosi kai nezinau.
sianakt sapnavau kad klausiu vaiko kas tu - mergaite ar berniukas... o jis man i veida dave. isivaizduojat?
nu ir sapnelis. ishsyk pabudau - o ranka laikau ant pilvo. tai matyt tikrai spyre... tik ne veida o i ranka man...
SAPNAIS TIKRAI NEPASITIKEK. AS SAPNUOJU DUKRYTE,O VYRAS SUNŲ,O MAMA SAPNAVO KAD VEZIMELY MATE GULINČIA RAUDONPLAUKE MERGYTĘ.NU VISI NORIM TŲ KASYČIŲ.
QUOTE(Zhvirbliuke @ 2006 08 12, 14:10)
oi nu ir sapneliai
as tai ir mergaite ir berniuka sapnavau...o vieni saukia i pilva pasiziureje berniukas,kiti mergaite...nezinau nezinau,kas bus tas...vistiek laukiamas ir mylimas.
Kol gydytoja nepasake, kad laukiames mergaites, tai nebuvo jokiu sapnu apie tai, o dabar
, tokie tikroviski ir daznoki, sapnuoju, kad turiu sunu
! Tai nezinau, gal lelius sako, kad ten visai ne mergaite, o berniukas
!!! Butu bajeris jei mano mergaitei pimpaliukas uzaugtu
!!!
QUOTE(gooda @ 2006 08 12, 15:23)
Kol gydytoja nepasake, kad laukiames mergaites, tai nebuvo jokiu sapnu apie tai, o dabar
, tokie tikroviski ir daznoki, sapnuoju, kad turiu sunu
! Tai nezinau, gal lelius sako, kad ten visai ne mergaite, o berniukas
!!! Butu bajeris jei mano mergaitei pimpaliukas uzaugtu
!!!
va ir as sakau,kad butu bajeris jei ir mano mergaitei ten braskes uzaugtu
QUOTE(snaige @ 2006 08 12, 17:32)
va ir as sakau,kad butu bajeris jei ir mano mergaitei ten braskes uzaugtu
jau as apsipratau su mintim kad turesiu pupa,bet nedrystu dar nieko rozinio pirkti 
As kazkaip irgi stengiuosi pirkti neutralius rubelius, bet ziuriu po truputi mano spinta pradeda ruzaveti
cia su tom spalvom tai juokas ima - kai renkames (kol kas internete tik apsiziurim mazdaug) ka reikes pirkti - tai as renku kazkaip labiau mergaitiskus daigtus ir spalvas o mano vyras labiau berniukishkus, bet manau, kad tai tiesiog mum patinka tie dalykai, kuriu butume patys noreje, negu kad vaikuciui. nors savo vaikui ir norisi viska duoti ko pats neturejai nes net svajoti negalejai apie tokia gaysybe zaislu ar pan. nes tiesiog tokiu nebuvo ir niekas negamino net.
QUOTE(gooda @ 2006 08 12, 15:46)
As kazkaip irgi stengiuosi pirkti neutralius rubelius, bet ziuriu po truputi mano spinta pradeda ruzaveti
!
QUOTE(snaige @ 2006 08 12, 19:37)
QUOTE(gooda @ 2006 08 12, 17:45)
Stengiuos bent jau
QUOTE(snaige @ 2006 08 12, 20:10)
Stengiuos bent jau
,ir tu laikykis
as neperku todel,nes noriu kad jei turesiu kita vaika jam atliktu rubeliu,o kokios lyties bus juk nezinai tas antras vaikas...
tipo planuoju i ateiti 
Pas mane rubeliu, tai turbut keturiems vaikams uztektu
nes ne tik pirktiniu kruva, bet dar ir pridovanojo puse spintos
norejau paklausti...
o kur perkate rubelius?
o kur perkate rubelius?