Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

QUOTE(axara @ 2009 05 26, 22:32)
Stai sudejau didziaja dali savo orchiu smile.gif manau menesio eigoje sudesiu visas  bigsmile.gif
http://public.fotki....ara/orchidejos/

labai visos grazutes wub.gif
beje, pasigirsiu, pasirodo mano dvi orchytes KVEPIANCIOS!!! bigsmile.gif vakar,gryzus namo pajutau namuose labai skanu kvapa, panasiai kaip alyvu gal, tik siek tiek saldesnis.ir taip stipriai, sakes.vaiksciojau po namus ir uosciau kas cia taip kvepia doh.gif nieko neradus kvepiancio, nuslinkau orchyciu pauostyt, nu ir ka pasirodo geltonoji ir orandzine kvepia!!!beje, oradzines saldesnis kvapas, nei geltonos.
kai knygoj skaiciau, tai net foto yra tokios kaip mano geltonos, kad tipo ji kvepia, bet savo kai uosciau nieko nesijaute, snd tik vos vos jauciasi ju kvapas, kaip suprantu jos ne pastoviai kvepia? doh.gif blush2.gif ar kaip cia? g.gif (nepykit uz neismanyma) blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tute*frute @ 2009 05 26, 21:14)
Sveikos 4u.gif
Tikiuosi neisvysit manes,mano gelytes cia blush2.gif :
http://public.fotki....rute/orchidjos/

dauguma gelyciu neatrodo labai sveikos blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanely: 26 gegužės 2009 - 22:39
bigsmile.gif Axara,o jau tas baltas cimbidis wub.gif mano didysis ryškiai geltonas,baltu viduriuku...man patinka,kad jie ilgai žydi-bet dabar tai krūmas blink.gif ,kad nors žiedų sulaukčiau blush2.gif
šiandien apėjau visus žinomus gėlynus(turiu tokią trasą),visur tuščia doh.gif banginį dar yra,bet ten taip nukankintos verysad.gif baltų miniukų yra,bet papuvę pasirodė.. verysad.gif ermitaže nusipirkau kambriją-vešlus krūmas,šaknys gražios,naujų daug...bet šiaip tai badas blink.gif būtent tada kai galėjau nusipirkti.. doh.gif
Crassula,tas stiklo statinys tai gal ir neblogai būtų g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 26, 22:53)
bigsmile.gif  Axara,o jau tas baltas cimbidis  wub.gif mano didysis ryškiai geltonas,baltu viduriuku...man patinka,kad jie ilgai žydi-bet dabar tai krūmas  blink.gif ,kad nors žiedų sulaukčiau  blush2.gif
šiandien apėjau visus žinomus gėlynus(turiu tokią trasą),visur tuščia  doh.gif  banginį dar yra,bet ten taip nukankintos  verysad.gif baltų miniukų yra,bet papuvę pasirodė.. verysad.gif  ermitaže nusipirkau kambriją-vešlus krūmas,šaknys gražios,naujų daug...bet šiaip tai badas blink.gif būtent tada kai galėjau nusipirkti.. doh.gif
Crassula,tas stiklo statinys tai gal ir neblogai būtų  g.gif  lotuliukas.gif

Mergaites, aciu uz komplimentus smile.gif na cimbidziai ilgai tai nezydi doh.gif gera menesiuka ar pora ir viskas, pas mane taip pat krumas jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 26, 11:06)
Tina* buvo toookį gerą puslapį atradudi su hibridukų pavadinimais  thumbup.gif  bet kur aš jį nukišau..  book.gif  000164.gif  frusty.gif

http://www.orchids-k...amp;groep_id=10

Crassulyt, kaip tu cia uzbludinai pas mus? biggrin.gif Ar tai del to jog orchidejos irgi sukulentai? mirksiukas.gif pamenu, kai man pasakojai. Linkiu pasigauti dar viena manija tongue.gif Cia merginos dar tavo humoro jausmo neperprate tongue.gif
Papildyta:
Manoji Deboryte wub.gif
[attachmentid=177985]
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 05 26, 01:45)
keletas mano rytiniu ziedeliu 4u.gif ziuriu kelios leidzia po lapeli, kelios po saknele, smagu smile.gif

kaip grazu wub.gif

QUOTE(teska @ 2009 05 26, 03:32)
Bus orchiu registras kaip fainai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Nusiperki ir priregistruoji, kaip fainai, numarini isiimi is registro  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Strika @ 2009 05 26, 07:54)
Sveikos,

gyrimosi tema tai pasigirsiu ir as  biggrin.gif http://public.fotki....ika/orchidejos/

QUOTE(Lietuva @ 2009 05 26, 13:35)
Labai džiaugiuosi savo šita paprastute mažute orchidėja.

QUOTE(axara @ 2009 05 26, 14:32)
Stai sudejau didziaja dali savo orchiu smile.gif manau menesio eigoje sudesiu visas  bigsmile.gif

prisiziuriu tokiu groziu ir lekiu tada pati dar gelyciu pirkti blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 27 gegužės 2009 - 00:41
QUOTE(axara @ 2009 05 26, 23:32)

axara, nu pas tave orchės visos kažkokios ypatingos, įdomios ir labai gražios, ypač rudda, žalia, ta su baltais pakraštėliais, ai visų ir neišvardinsiu.

O kada spėjai 3 Cymbus įsigyti? Rodos pamenu, kai tik tą baltą gražuolį parodei. O jau 3 turi doh.gif Šaunuolė. Ar visiems arklio š... įkrėtei į dugną? biggrin.gif

Bet kur tu juos ir sutalpini? mano vienintelis iškomandiruotas į balkoną.
Bijojau labai dėl jo, nes užkrėčiau šviežio arklio mėšlo ir iš karto įsodinau. Bijojau, kad šaknų nenudegintų. Bet dabr jau ledai pajudėjo. Žiūriu atžalas pradėjo leisti. reiškias trąšos patiko thumbup.gif

Atsiprašau šiek tiek ne į temą (apie priežiūrą) įsikalbėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 27 gegužės 2009 - 07:16
Labas rytas,

QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 26, 20:51)

Sita kokia grazi

QUOTE(Šilingė @ 2009 05 26, 21:06)
Apšvieskite prašom mane neišmanančią - kas yra milinopsis ir odora  blink.gif  mastau.gif  Nuotraukose matau miltoniopsį 

O gal ten Haraella odorata  g.gif  Nors kaip ir per didelė. O kaip Phalaenopsis Liodoro kaip ir per maža  doh.gif

Taip biski supainiojau pav. nes miltinopsis balkone stovi, tai tingejau eit skaitytk kaip jis ten vadinas blush2.gif
O antroji tikrai Haraella odorata mirksiukas.gif tik as ja patrumpinus vadinu. Ji tikrai mazute, gal kai isarti nufotografuota ir atrodo didele, bet galima su nagu mano kokiu palygint rolleyes.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 26, 23:25)
4u.gif laba  bigsmile.gif va čia tai kolekcija  thumbup.gif
g.gif gal vandos pačios pražydintos???na,o deborų pigiau ir aš laukiu  blush2.gif

Ne, ne mano prazydintos, as su vandom tik si pavasari pradejau draugaut, nors jau pora metu aplink vaiksciojau, dabar pribrendau biggrin.gif kol kas sakneles leidzia, lapelius, tai bus matyt, gal ir ziedeliu rudeniop sulauksiu rolleyes.gif
Prazydint paciai kol kas tik Phalaenopsius iseina. Nors praeita vasara ir kambrijos su Miltonijom puikiai zydejo, visa vasara be pertraukos blink.gif ale matyt ziemojo per siltai... jau sugalvojau kur kita ziema reiks issiust ziemot, kad vel ziedeliu sulaukt biggrin.gif
Tai jauciu visos vilnietes dabar laukia tu Deboru pigiau lotuliukas.gif
QUOTE(Tina* @ 2009 05 27, 00:29)
Manoji Deboryte  wub.gif

wub.gif grazuole, laikomes laikomes nevaziuojam i Ermitaza biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(katanely @ 2009 05 26, 23:38)
dauguma gelyciu neatrodo labai sveikos blink.gif  g.gif

man ir taip pasirode blush2.gif bent jau saknys matos kad buvo tikriausiai nudegintos, bet dygsta naujos, tai gal viskas thumbup.gif tik va su trasom gal reiktu atsargiau 4u.gif bent jau kiek as pamaciau taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 05 26, 21:06)
Apšvieskite prašom mane neišmanančią - kas yra milinopsis ir odora  blink.gif  mastau.gif  Nuotraukose matau miltoniopsį 

O gal ten Haraella odorata  g.gif  Nors kaip ir per didelė. O kaip Phalaenopsis Liodoro kaip ir per maža  doh.gif

Šilinge, ten yra Haraella odorata, ji labai mažutė, tik kaip nuotraukoje darytoje iš arti atrodo "didesnė" ax.gif Bet kodėl tos mažutės šeimininkė neužrašo pilno pavadinimo prie augalo g.gif Rūšinių augalų pavadinimų nereikėtų trumpinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 27 gegužės 2009 - 08:23
QUOTE(skm @ 2009 05 27, 09:22)
Šilinge, ten yra Haraella odorata, ji labai mažutė, tik kaip nuotraukoje darytoje iš arti atrodo "didesnė"  ax.gif  Bet kodėl tos mažutės šeimininkė neužrašo pilno pavadinimo prie augalo  g.gif Rūšinių augalų pavadinimų nereikėtų trumpinti  ax.gif

todel kad tingine seimininke, bent jau pavidinimuose blush2.gif
Dekui skm turiu sita mazute, o ji saunuole jau 3 ziedstebi leidzia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Strika @ 2009 05 27, 09:37)
todel kad tingine seimininke, bent jau pavidinimuose  blush2.gif
Dekui skm turiu sita mazute, o ji saunuole jau 3 ziedstebi leidzia  thumbup.gif

na dabar matyt Haraellų žydėjimo metas tongue.gif kiek pas mane jų buvo visos vienu metu žiedstiebius pradėjo auginti ir visos iškeliavo pas savo naujas šeimininkes (viena ir pas mane liko blush2.gif ) kurias, tikiuosi, tikrai nudžiugins savo žiedukais. Jos turi gerą savybę, jei joms patiks su Jumis draugauti, ir jei pildysite jų norus, tuomet žydės be sustojimo 4u.gif

Šiaip, ateityje rekomenduočiau ją iš to ne visai gražaus vazonėlio perkelti į taip pat miniatiūrinį kamštinio ąžuolo vazoniuką user posted image ji ir jausis ten gerai ir atrodys karališkai, pagal kilmingą vardą ir namai turi būti aukštos klasės biggrin.gif

Strika, tik nepadauginkite su trąšomis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 27 gegužės 2009 - 08:52
QUOTE(skm @ 2009 05 27, 09:50)
na dabar matyt Haraellų žydėjimo metas tongue.gif  kiek pas mane jų buvo visos vienu metu žiedstiebius pradėjo auginti ir visos iškeliavo pas savo naujas šeimininkes (viena ir pas mane liko  blush2.gif ) kurias, tikiuosi, tikrai nudžiugins savo žiedukais. Jos turi gerą savybę, jei joms patiks su Jumis draugauti, ir jei pildysite jų norus, tuomet žydės be sustojimo  4u.gif

Šiaip, ateityje rekomenduočiau ją iš to ne visai gražaus vazonėlio perkelti į taip pat miniatiūrinį kamštinio ąžuolo vazoniuką user posted image ji ir jausis ten gerai ir atrodys karališkai, pagal kilmingą vardą ir namai turi būti aukštos klasės  biggrin.gif

Strika, tik nepadauginkite su trąšomis!

Dekui uz aprasyma thumbup.gif grazu man tie kamstiniai vazoniukai wub.gif tikrai ateity reiks i toki perkelt.
Su trasom as atsargiai elgiuos, tik viena kart ir tresiau ir labai silpnom smile.gif
Papildyta:
Dar klausimelis, o mini Phalaenopsius ir galima tuose kamstiniuose augint? Labai nervina, kad mazi vazoniukai buna labai nestabilus, gal toks tvirciau stovetu rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(axara @ 2009 05 26, 22:32)

nu bet ir groziai pas tave wub.gif as visada grozejausi ne tik tavo geru islavintu skoniu gelems, bet ir interjeru thumbup.gif gal turim reikalu su kokia kilminga pavarde? ax.gif
Atsakyti