Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

[quote=Tina*,2009 05 27, 00:29]
http://www.orchids-k...amp;groep_id=10

Crassulyt, kaip tu cia uzbludinai pas mus? biggrin.gif Ar tai del to jog orchidejos irgi sukulentai? mirksiukas.gif pamenu, kai man pasakojai. Linkiu pasigauti dar viena manija tongue.gif Cia merginos dar tavo humoro jausmo neperprate tongue.gif
Papildyta:
Manoji Deboryte wub.gif
[attachmentid=177985]
[/quote

Silpna nuo grazyumo darosi, ziurint i deboru nuotraukas, as taip jos noriu, o Ermitazas net nesiruosia, jauciu, ju nukainuoti doh.gif
Vaziuosiu siandien as jo patikrinti... mirksiukas.gif Gal ka naujo ims ir tuo metu uzves cool.gif
Axara, idomiu groziu turi prisirinkusi 4u.gif , ar per ilga laiko tarpa pavyko kolekcija sukaupti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katilius: 27 gegužės 2009 - 09:32
Strika, Axara - jusu gelytes nuostabios bigsmile.gif Po jusu albumeliu dar labiau uzsimaniau ieskoti ir pirkti tik ypac idomias ir grazias O thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 05 26, 23:09)
Dėkui,dėkui doctor.gif
Tai va. Pasaulinė išradimų, atradimų istorija tokia: jie būna tuomet, kai visiems umn.gif būna aišku, o vienam fool.gif - NEAIŠKU. O be darbo ir kiaušinis nenusilupa ir į burną neįlipa... tongue.gif Gyvenimas visada yra tarp pesimizmo ir optimizmo. Vidury. lotuliukas.gif Svarbu tikrai, kad miela širdžiai. O ką tuo metu veikia protas? schmoll.gif

lotuliukas.gif visos cia mes nuproteja...ale kaip jas atskirti,tu hibridu davelnia-panasumu irgi daug,ziuri viena atrodo ta,tada ismeta kita-jau lyg panasi i ana doh.gif vat ir zinok cia zmogus... biggrin.gif
As neturiu rusiniu,bet man ir mano bevardukes labai wub.gif Dabar va laukiu mano pirmoji,seniausia PH pilasi pumpurais,ziedstiebiais wub.gif ir tokia man ji miela biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katanely @ 2009 05 26, 23:38)
dauguma gelyciu neatrodo labai sveikos blink.gif  g.gif

Na,jos visos gaivinamos is nukainuotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2009 05 27, 09:50)
Šiaip, ateityje rekomenduočiau ją iš to ne visai gražaus vazonėlio perkelti į taip pat miniatiūrinį kamštinio ąžuolo vazoniuką user posted image ji ir jausis ten gerai ir atrodys karališkai, pagal kilmingą vardą ir namai turi būti aukštos klasės  biggrin.gif

wub.gif
koks grožis
kada nors kada nors.. kai jau turėsim būstą, tapsiu skm kliente ax.gif
Beje, o ką reiškia skm? Nes kai nežinau, tai man kaskart šiurpas nueina, o tai vienos raidės trūksta ir būtų skms blink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 05 27, 09:33)
lotuliukas.gif  visos cia mes nuproteja...ale kaip jas atskirti,tu hibridu davelnia-panasumu irgi daug,ziuri viena atrodo ta,tada ismeta kita-jau lyg panasi i ana  doh.gif vat ir zinok cia zmogus... biggrin.gif
As neturiu rusiniu,bet man ir mano bevardukes labai  wub.gif Dabar va laukiu mano pirmoji,seniausia PH pilasi pumpurais,ziedstiebiais wub.gif  ir tokia man ji miela  biggrin.gif

Sudedu ir aš savo bevardukes ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia naujosi vakar dienos pirkinukai

user posted image

user posted image
Labai tikiuosi, kad čia jūsų visų išgirtoji Deborytė, man labai panaši, bet iš tikro neskiriu. blush2.gif

Dar noriu paklausti kur perkat visokias mažaūges rūšines orchidėjas? Prakiuro akvariumas thumbup.gif pasidarysiu orchidariumą thumbup.gif Bet mano didžiaūgės netelpa doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omoroka 38: 27 gegužės 2009 - 12:23
QUOTE(VAri @ 2009 05 27, 13:17)
wub.gif
koks grožis
kada nors kada nors.. kai jau turėsim būstą, tapsiu skm kliente  ax.gif 
Beje, o ką reiškia skm? Nes kai nežinau, tai man kaskart šiurpas nueina, o tai vienos raidės trūksta ir būtų skms  blink.gif

o ką tokio baisaus reiškia skms blink.gif ? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2009 05 27, 13:31)
o ką tokio baisaus reiškia skms  blink.gif ? ax.gif  ax.gif  ax.gif

staigus kudikiu mirties sindromas
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 27, 13:21)
Sudedu ir aš savo bevardukes  ax.gif

Labai grazios gelytes wub.gif O ta tamsi grazuole, panasi i Debora savo spalva, bet ten ne ji...
Sestadieni vaziuoju i jusu, vilnietes, medziokles plotus thumbup.gif Gal nugriebsiu kokia grazuole. Iki sestadienio gal nebebus jau tokio geliu bado. Apsniukstinekit visus Vilniaus kampelius ir pasidalinkit info jei ka neeilinio surasit bigsmile.gif Radybu atveju ir man dar ka nors palikit blush2.gif
Atsakyti
rokinuke ir VAri , na ir temas cia uzvedete unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 27 gegužės 2009 - 13:24
QUOTE(Tute*frute @ 2009 05 27, 11:34)
Na,jos visos gaivinamos is nukainuotu blush2.gif

niu tada tik medali jums uz toki rysta!!!
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 05 26, 23:29)
http://www.orchids-k...amp;groep_id=10

Crassulyt, kaip tu cia uzbludinai pas mus?  biggrin.gif Ar tai del to jog orchidejos irgi sukulentai?  mirksiukas.gif pamenu, kai man pasakojai. Linkiu pasigauti dar viena manija  tongue.gif Cia merginos dar tavo humoro jausmo neperprate  tongue.gif
Papildyta:
Manoji Deboryte  wub.gif
[attachmentid=177985]

Tą violetinę pirkau pagal šitą Tinos nuotrauką lotuliukas.gif
Vis tiek ji man labai graži. wub.gif
Atsakyti