Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

gal kas siandien perleket Vilniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 05 27, 20:13)

As buvau diena Mindaugo maximoje, tai ten buvo apie 10vnt. baltu, ruzavu,, ciklameniniu, nors ir apvytusiu, bet dar su ziedeliais, phaleonopsiu ir pora geltonai tebezydinciu oncidiumu, pastarieji net ir l.neblogi., Viskas po 9.90Lt. Itariu, oncidiumu jau nebebus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 05 27, 11:34)
Na,jos visos gaivinamos is nukainuotu blush2.gif

teisingai thumbup.gif
as ir pradejau beveik nuo to biggrin.gif kelias turejau grazias, o didzioji dauguma buvo is mirusiuju prikeltos visos iskyrus viena prazydo, o viena is neziniukiu vis dar kankina mane leisdama saknis ir lapus doh.gif
Paprasta yr sveika augala augint, o va nukankinta ir kur pasistengti,ir tos pastangos tikrai paskui buna apdovanotos, malonu net sau, kai pamatai kad viskas thumbup.gif

QUOTE(rokinuke @ 2009 05 27, 20:13)

ne, pazadejau sau paciai ir mb kad iki savo gimtadienio busiu rami kaip belgas, tai ommmm rolleyes.gif
O tada tikiuos kokiu graziu sia tema dovanu bigsmile.gif
Atsakyti
Lietuva, dekoju wub.gif na nauji cimbidziai pas mane atsirado,kai uztikau didziule nuolaida biggrin.gif dar nepersodinau ne vieno ju blush2.gif nes reikia pirma i kaima nuvaziuoti, o jau kai vaziuosiu ir pasiimsiu to gerio biggrin.gif butinai desiu! mano cimbukai nors ir nepersodinti,bet labai sparciai leidzia auginukus bigsmile.gif kai jau susiruosiu persodinti konsultuosius su tavimi del to gerio,kaip ten viskas biggrin.gif Zinai buvau pas viena pazistama, pas kuria cimbiis jau 2 metus nezydi, niekada nebuvo ji pati prazydinusi g.gif tai matysim kaip bus mums.. blush2.gif
naujute, aciu Tau uz grazius zodelius blush2.gif na gal siek tiek ir kilminga, bet manau ne tiek kiek galvoji biggrin.gif
Katilius, kolekcija sukaupiau per gerus puse metu thumbup.gif
Hottea ir rudaplauke, aciu aciu uz pagyras malonu,kad patiko mano gelytes, butinai parodysiu ir likusias thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif noriu pasirodyti su savo vakarykste fainuole ax.gif blush2.gif

http://public.fotki....nonauja003.html
Papildyta:
QUOTE(axara @ 2009 05 26, 23:32)
Stai sudejau didziaja dali savo orchiu smile.gif manau menesio eigoje sudesiu visas  bigsmile.gif
http://public.fotki....ara/orchidejos/

grazuoles 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2009 05 27, 21:27)
sveikos  mirksiukas.gif   noriu pasirodyti su savo vakarykste fainuole  ax.gif  blush2.gif
http://public.fotki....nonauja003.html
Papildyta:
grazuoles 4u.gif  wub.gif  thumbup.gif

na tikrai grazi tavo ta naujoke smile.gif koks fainas tas perejimas, labai svelni spalvyte bigsmile.gif
aciu, bet ir Tu neatsilieki thumbup.gif O jau ta geltonoji, kokia nuostabi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 27 gegužės 2009 - 21:42
QUOTE(axara @ 2009 05 27, 23:33)
na tikrai grazi tavo ta naujoke smile.gif koks fainas tas perejimas, labai svelni spalvyte  bigsmile.gif
aciu, bet ir Tu neatsilieki  thumbup.gif O jau ta geltonoji, kokia nuostabi  bigsmile.gif

notworthy.gif aciu blush2.gif stengiuosi pasivyt jus blush2.gif jei ne tas krizius,tai pabandyciau ir aplenkti biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 05 27, 10:33)
lotuliukas.gif  visos cia mes nuproteja...ale kaip jas atskirti,tu hibridu davelnia-panasumu irgi daug,ziuri viena atrodo ta,tada ismeta kita-jau lyg panasi i ana  doh.gif vat ir zinok cia zmogus... biggrin.gif
As neturiu rusiniu,bet...

Oi geriau jau Tina* tos nuorodos nebūtų parašius... ax.gif Sandrita drinks_cheers.gif Galva apsisuko nuo šimto skirtingų karvyčių... lotuliukas.gif wub.gif O jos ten visos savo vardus turi tongue.gif Taip kad susikišu savo 2.gif ir toliau auginu kates. Nes katės ir šunys (kiaulės ir karvės ir t.t. tongue.gif ) visoj Lietuvoj sumikroschemuotos, suregistruotos ir dar mokesčiai mokami valdžiai. Neduok Die dar nuo orchyčių pradės rinkti litus... Tai jau nono.gif to registro... Bet jau RŪŠINES orchytes ir jų savininkes 4u.gif tai jau turim žinoti thumbup.gif (tauta turi žinoti savo didvyrius thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 27 gegužės 2009 - 22:02
QUOTE(Fonda @ 2009 05 27, 21:52)
Oi geriau jau Tina* tos nuorodos nebūtų parašius... ax.gif Sandrita  drinks_cheers.gif Galva apsisuko nuo šimto skirtingų karvyčių... lotuliukas.gif  wub.gif  O jos ten visos savo vardus turi  tongue.gif Taip kad susikišu savo 2.gif ir toliau auginu kates. Nes katės ir šunys (kiaulės ir karvės ir t.t. tongue.gif ) visoj Lietuvoj sumikroschemuotos, suregistruotos ir dar mokesčiai mokami valdžiai. Neduok Die dar nuo orchyčių pradės rinkti litus... Tai jau  nono.gif to registro... Bet jau RŪŠINES orchytes ir jų savininkes  4u.gif tai jau turim žinoti thumbup.gif (tauta turi žinoti savo didvyrius thumbup.gif )

koks grazuolis mazylis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 05 27, 22:52)
Oi geriau jau Tina* tos nuorodos nebūtų parašius... ax.gif Sandrita  drinks_cheers.gif Galva apsisuko nuo šimto skirtingų karvyčių... lotuliukas.gif  wub.gif  O jos ten visos savo vardus turi  tongue.gif Taip kad susikišu savo 2.gif ir toliau auginu kates. Nes katės ir šunys (kiaulės ir karvės ir t.t. tongue.gif ) visoj Lietuvoj sumikroschemuotos, suregistruotos ir dar mokesčiai mokami valdžiai. Neduok Die dar nuo orchyčių pradės rinkti litus... Tai jau  nono.gif to registro... Bet jau RŪŠINES orchytes ir jų savininkes  4u.gif tai jau turim žinoti thumbup.gif (tauta turi žinoti savo didvyrius thumbup.gif )

oi, koks pukuotukelis mzutelis wub.gif
Atsakyti
Stai ka man Simre sumedziojo wub.gif man jis labai primena savo margumu ir ziedu forma kelias rusines.
[attachmentid=178069]
Tik be dienos sviesos naturaliu spalvu neina pagaut fotografuojant.
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 05 27, 22:52)
Bet jau RŪŠINES orchytes ir jų savininkes  4u.gif tai jau turim žinoti thumbup.gif (tauta turi žinoti savo didvyrius thumbup.gif )

tai jau tikrai....labai grazu pasiziuret pas kai kurias tas rusinukes ir ec...baltu pavydu nuvarvint seile biggrin.gif as dar geriau praktikuosiuos ant paprastuciu grazuoliukiu,bo su miniukais kazko nesusidraugauju... doh.gif
Atsakyti