Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 05 28, 13:26)
merginos pirma kalusiau jusu patarimo kada orchidejas reik persodinti , mano virsutines saknys labai ndziuve, o vazonelyje giliau grazios zalios, labai laukiu jusu patarimo

atsakyma rasi prieziuros temoje.
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 05 28, 13:29)
Klausimelis turincioms deboras - ar ant ju korteles buna parasyta "debora" ar "falenopsis"? g.gif Nes nzn kaip atskirti - vakar panasiais ziedais maciau "akropolyje", bet nebuvo parasyta, kas tai blush2.gif

ant korteles parasyta elegant debora smile.gif
Atsakyti
Ech negi į tą ermitažą taip nieko ir netveš ryt poryt, aš jau galėsiu pirkt taip noriuuu verysad.gif Jei kur Vilniuj užmatysim grožių šiom dienom rašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 28, 08:12)
Labas rytas  4u.gif Gal zinot kada Vilijampoles bazej gelytes veza? Jei buvau pirmadieni ir nieko nerada, ar galiu siandien tiketis, kad bus atvezta nauju. Neznau eiti man iki tos bazes ar ne. Taip jau noriu sau kokia raibuole ar miniuka apasidovanoti  rolleyes.gif

Vakar pirkau tą savo tamsiai bordo ten. Gražių raibučių nebuvo schmoll.gif
O ten būna ir miniatiūrinių ? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 05 28, 13:29)
Klausimelis turincioms deboras - ar ant ju korteles buna parasyta "debora" ar "falenopsis"? g.gif Nes nzn kaip atskirti - vakar panasiais ziedais maciau "akropolyje", bet nebuvo parasyta, kas tai blush2.gif

Mano tamsiai bordinė tai tik phalenopsis verysad.gif , nors kiek žiūrėjau Tinos psl. ir googlėj , tai laabai panaši į Deborytę. O Deborų dideli žiedai ar smulkesni negu pvz. paprastų baltų phalenopsių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 28, 15:47)
Mano tamsiai bordinė tai tik phalenopsis  verysad.gif , nors kiek žiūrėjau Tinos psl. ir googlėj , tai laabai panaši į Deborytę. O Deborų dideli žiedai ar smulkesni negu pvz. paprastų baltų phalenopsių?  g.gif

Deboru ziedeliai ganetinai smulkus, skersmuo apie 3 cm mirksiukas.gif Ant vazoniuko uzklijuotas lipdukas Phalaenopsis Elegant Debora ir dar identifikacinis kodas nurodytas rolleyes.gif
O taviske tikrai maciau kad ne debora, viduriukai skirtingi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 05 28, 10:47)
Dar pasimaivysiu savo naujoke  blush2.gif

[attachmentid=178086]

[attachmentid=178087]

man kazkuo asocijuojasi su: http://images.google...q=Phalaenopsis
Zinau, kad ne toks, bet labai primena smile.gif

Tina, o man taviskis labiau primena phalaenopsis amboinensis mirksiukas.gif

http://farm4.static....be91693.jpg?v=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 28 gegužės 2009 - 15:06
Rodau savo "nelaimę" epidendriumą, visi metai kaip jau pas mane, o nžn net kokie jo žiedai, nes nė karto nežydėjo, tiesa, kai pirkau, tai sakė, kad geltoni bus. Na čia tipo giriuosi biggrin.gif
user posted image
Na ir ko jis pyksta ant manęs g.gif
Atsakyti
Norejau parodyti kaip skiriasi prazydes maximinis pumpuras, nuo namie subrandinto naudojant Shultz trasas biggrin.gif Sis ziedelis isaugo is visiskai naujai subrandinto pumpurelio, kurio isigijus gelyte dar nebuvo. Tresiau silpnu Shultz tirpalu ir stai rezultatas. Ziedelis ne tik, kad ryskesnes spalvos bet ir zymiai didesnis. Nors esu pastebejusi, kad ziedeliai kuo tolyn tuo mazeja, o cia stai atvirkstinis variantas biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 05 28, 16:32)
Norejau parodyti kaip skiriasi prazydes maximinis pumpuras, nuo namie subrandinto naudojant Shultz trasas biggrin.gif

Va cia tai akivaizdus skirtumas blink.gif Ir spalva galima sakyti jau visai kita, senesni ziedeliai beveik balti, o naujasis geltonas. Patiko jai naujieji namuciai ir seimininke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katanely @ 2009 05 27, 16:53)
niu tada tik medali jums uz toki rysta!!!

Aciu 4u.gif
Na,kai kurias parsiveziau vos gyvas,jau amniau neisgyvens,pradjeua mirkyt,purkst,lempas avkarespecialaii jom ijunginet,na ir kai pradejo atsigavinet,tik lapukus leidzia,tik ziedkocius(tfu,tfu,tfu) na ir ka skaitau labai atsigavo thumbup.gif
O,mano orchidejos kurios nenukainuotos,tai augairgi labai sakyciau gerai blush2.gif (tfu,tfu,tfu)

Vs mastau apie Vanda,neikaip jos is galvos nepaleidziu blush2.gif
Atsakyti
O, Lorute, akis man atverei biggrin.gif - galvojau, kad naujai prasiskleide ziedai ryskesni, nes dar neisbluke - mano tokia pati gelyte kaip tavo irgi praskleidzia ryskius ziedus - senieji jau vos ne balti - nuotraukoje gal nelabai matosi, nes su blicu unsure.gif

Pirkau pries 1,5 men - jau visus ziedus praskleide wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 05 28, 17:03)
O, Lorute, akis man atverei biggrin.gif  - galvojau, kad naujai prasiskleide ziedai ryskesni, nes dar neisbluke - mano tokia pati gelyte kaip tavo irgi praskleidzia ryskius ziedus - senieji jau vos ne balti - nuotraukoje gal nelabai matosi, nes su blicu unsure.gif

Pirkau pries 1,5 men - jau visus ziedus praskleide wub.gif

Kad pablunka, tai tikrai pablunka, bet ne ant tiek, kad spalvos nebeliktu g.gif Ir matosi vaizdas kai ziedas ne tik ryskesnis bet ir zymiai didesnis bigsmile.gif
Sekmes auginime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 05 28, 15:32)
Norejau parodyti kaip skiriasi prazydes maximinis pumpuras, nuo namie subrandinto naudojant Shultz trasas biggrin.gif Sis ziedelis isaugo is visiskai naujai subrandinto pumpurelio, kurio isigijus gelyte dar nebuvo. Tresiau silpnu Shultz tirpalu ir stai rezultatas. Ziedelis ne tik, kad ryskesnes spalvos bet ir zymiai didesnis. Nors esu pastebejusi, kad ziedeliai kuo tolyn tuo mazeja, o cia stai atvirkstinis variantas biggrin.gif

Lorute, spalva cia ne del trasu smile.gif senieji ziedeliai jau pabluke nuo saules, taip buna nuolat smile.gif
Atsakyti
Kiek atsimenu, kai pirkau tikrai buvo ryskiai geltoni g.gif Na, matyt ir del saules blunka, bet ir del trasu grazesni prazysta drinks_cheers.gif
Atsakyti