Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

Kaip gražu Valkirija 4u.gif Mirštu kaip man gražu žali žiedukai
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 05 28, 19:48)
Kaip gražu Valkirija 4u.gif Mirštu kaip man gražu žali žiedukai

darbsti, na jau tavo phal tai uzgozia visus bigsmile.gif ispudinga gelyte,man rodos jau kazkada ja rodei ir gyriau, bet negaliu atsiziureti ir dabar biggrin.gif o kur tu ja tokia pirkai?ar tik pas tave ji taip pradejo ziedstiebius leisti?ar jau pirkai gausiai zydincia?
Valkiria, o pas tave cia phal? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 28 gegužės 2009 - 20:00
Turiu tokia user posted image,ir prie jos uzaugo tokios ataugeles user posted image
as paemiau ir persodianu nez\inau ar padariau gerai ar ne. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytė: 28 gegužės 2009 - 20:27
Sumazink arba istrink nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 05 28, 21:20)
Sumazink arba istrink nuotrauka.

atsiprasau taip netycia gavosi jau pataisiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 05 28, 21:28)
atsiprasau taip netycia gavosi jau pataisiau  blush2.gif

nieko, tuoj išmoksi, tik streso įvarei, pamačius tokį psl. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nelabai iziuriu kokia cia gelyte. Cia zalioji liudisija ar dendrobis koks? g.gif
Tikriausiai kazkas is denrdobiu g.gif Siaip jie turi kruvoj augti su vaikuciais, nes vaikuciai maitinasi is motininio stiebo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 28 gegužės 2009 - 20:39
QUOTE(Lorute @ 2009 05 28, 21:36)
Nelabai iziuriu kokia cia gelyte. Cia zalioji liudisija ar dendrobis koks? g.gif

Einu i apacia paziuresiu pavadinima ir parasysiu
Atsakyti
merginos reikia ryt dovanai pirkti grazia orchideja gal kas matet naujienu kokiu uzvezima i maksimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 28, 18:53)
Tai pas mane Deboros padirbinys  lotuliukas.gif  Nors ir labai vykęs. Žiedukai 5x3cm, kai kitų 8x5cm  thumbup.gif

Papildyta:
thumbup.gif  Pasaka  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Papildyta:
Ar tu akvariume augini ? Atsiprašau už kvailą klausimą.  blush2.gif  Bet mano akvariumas kai pradėjo leist vandenį vis galvoju iš jo orchidariumą pasidaryti.  ax.gif
Papildyta:
Ar jau šis savaitgalis tėčio  unsure.gif ? Man atrodo, kad birželio pirmas savaitgalis.  unsure.gif

Birzelio pirmas, bet kadangi yra ir kitu progu sutampanciu, tai as ji kartu, is anskto 4u.gif
Atsakyti
Cia Dendrobium nobile
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 05 28, 22:28)
Cia Dendrobium nobile

Neturiu ne vieno dendrobiumo, bet kiek zinau, ju negalima atskirti. Nes seni auginiai maitina jaunus auginukus. Nezinau ka tau toliau daryti, gal kazkas patars kas juos augina g.gif
Atsakyti