Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

QUOTE(axara @ 2009 05 28, 17:27)
Lorute, spalva cia ne del trasu smile.gif senieji ziedeliai jau pabluke nuo saules, taip buna nuolat  smile.gif

Tie kiti kur matosi foto baveik balti yra ne seni, o is senu pumpuru, jie tik vos vos ryskesni buvo pries isblunkant. Na kaip cia aiskiau papasakot g.gif Pirkau as sita gelyte su 3 ziedeliais ir 2 pumpurais. Tie ziedeliai seniai nukrite, o tie kur matosi foto baltieji ziedukai prasiskleide is tu maximiniu pumpuru. O stai du nauji pumpurai subrandinti jau mano pacios, ju pries tai nebuvo visiskai. Siaip pagal ideja ziedeliai turejo but mazesni, na pastebejau, kad taip buna, jog ziedeliai i vis mazeja ir mazeja. O sitas gerokai didesnis uz maximinius ziedukus ir zymiai ryskesnis. Nemanau, kad cia sutapimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien netiketai radau ko ieskaujau. Ryskiai geltona oncidiuma. Labai dziaugiuosi sia gele.
O cia mano dabar zydincios. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbsti: 28 gegužės 2009 - 17:20
QUOTE(darbsti @ 2009 05 28, 18:17)

jau baltoji wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif kiek ziedu karsta.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 28 gegužės 2009 - 17:22
QUOTE(agnir @ 2009 05 28, 18:20)
jau baltoji wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif kiek ziedu karsta.gif  thumbup.gif

Tikrai, ji eina is proto, vien issiskleidusiu virs trisdesimt, o dar pumpureliu kiek thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbsti: 28 gegužės 2009 - 17:30
QUOTE(darbsti @ 2009 05 28, 18:22)
Tikrai, ji eina is proto, vien issiskleidusiu virs trisdesimt, o dar pumpureliu kiek thumbup.gif

bigsmile.gif Oho kokia darbstuole blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2009 05 28, 18:17)
Siandien netiketai radau ko ieskaujau. Ryskiai geltona oncidiuma. Labai dziaugiuosi sia gele.

Jau taviske baltoji tai bent apsipylusi ziedais 4u.gif
As buvau per pietus Ermitaze, tai stovi 1 stelazas tu paciu senu, o pagal deboru vaizda, tai manau, veliausiai po savaitgalio, jau, merginos, eisim budeti, nes turetu jas nukainuot galu gale, nes jau nervai nebelaiko ph34r.gif
Ir jau iseinant atveze 1 stelaza po 16.99lt baltu, bet su tooookiais ziedais bigsmile.gif Kur du ziedstiebiai, tai dar truputi smulkesni,bet daugybe ziedu ir pumpuru, o kurios tik su vienu, bet issisakojusiu ziedstiebiu, tai ziedu gal maziau, bet jau didumas, tai pasaka. Tai viena pagriebiau su ziedais kaip lekstutem thumbup.gif , sau nebuciau emus, noretusi idomesnes spalvytes, bet savaitgalis -tecio diena, o jis kazkada minejo, kad jam baltos orchidejos- pacios graziausios rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 05 28, 15:05)
Deboru ziedeliai ganetinai smulkus, skersmuo apie 3 cm mirksiukas.gif Ant vazoniuko uzklijuotas lipdukas Phalaenopsis Elegant Debora ir dar identifikacinis kodas nurodytas rolleyes.gif
O taviske tikrai maciau kad ne debora, viduriukai skirtingi mirksiukas.gif

Tai pas mane Deboros padirbinys lotuliukas.gif Nors ir labai vykęs. Žiedukai 5x3cm, kai kitų 8x5cm thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(darbsti @ 2009 05 28, 17:22)

thumbup.gif Pasaka wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Tute*frute @ 2009 05 28, 16:00)
Aciu 4u.gif
Na,kai kurias parsiveziau vos gyvas,jau amniau neisgyvens,pradjeua mirkyt,purkst,lempas avkarespecialaii jom ijunginet,na ir kai pradejo atsigavinet,tik lapukus leidzia,tik ziedkocius(tfu,tfu,tfu) na ir ka skaitau labai atsigavo thumbup.gif
O,mano orchidejos kurios nenukainuotos,tai augairgi labai sakyciau gerai blush2.gif (tfu,tfu,tfu)

Vs mastau apie Vanda,neikaip jos is galvos nepaleidziu blush2.gif

Ar tu akvariume augini ? Atsiprašau už kvailą klausimą. blush2.gif Bet mano akvariumas kai pradėjo leist vandenį vis galvoju iš jo orchidariumą pasidaryti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Katilius @ 2009 05 28, 17:36)
bet savaitgalis -tecio diena, o jis kazkada minejo, kad jam baltos orchidejos- pacios graziausios rolleyes.gif ...

Ar jau šis savaitgalis tėčio unsure.gif ? Man atrodo, kad birželio pirmas savaitgalis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 28, 18:53)
Ar jau šis savaitgalis tėčio  unsure.gif ? Man atrodo, kad birželio pirmas savaitgalis.  unsure.gif

taip, birzelio pirma sekmadieni bigsmile.gif
Atsakyti
Dėl maximinių ir namie pražydintų žiedukų ir aš skirtumą pastebėjau labai ryškų.
drinks_cheers.gif
http://public.fotki....0090328594.html

Štai ši blyškena stovėjo stovėjo pas mane, net galvojau ją kam nors dovanoti, nes spalva nepatiko žiedukų schmoll.gif
Sukrovė pumpurą pagaliau ir šįryt praskleidė blink.gif
o jis švelniai kreminės spalvos su pusiau alyviniais, pusiau bordiniais aiškiais taškeliais, labai gražus! blink.gif iš naujo įsimylėjau wub.gif

arba mano minėta vargeta citrinukė
http://public.fotki....0090328603.html
turėjo vienintelį nuskriaustą, išblukusį, nualintą žiedą.

Dabar ji - žaliažiedė su ryškiai oranžine lūpyte wub.gif

Kažkaip įtariu, kad dar daug siurprizų sulauksiu iš savo gražuolių, kurios numes maximos žiedus, o pas mane sukraus kitus wub.gif
Atsakyti
Darbšti, ta balta Jūsų orchidėja tiesiog fantastiška 4u.gif
Atsakyti
O aš va kokią gražuolę įsigijau:
user posted image
Turiu dar tris phalaenopsius, bet jau nužydėti baigia, tai nuotraukų ir nedėsiu... ax.gif
Ar priimsit mus į savo būrį?
Atsakyti
Darbsti ir valkiria - stai, ka reiskia ne maksimines gelytes bigsmile.gif Jau tokios grazios bigsmile.gif Pradedu galvoti, kad geriau 1 ipatinga, negu 3 paprastos unsure.gif Reikes ir man pradeti po kauna duotis ieskant, o ne tik "akropolyje" doh.gif
Atsakyti