dendrobiai tai paprastai prižiūrimi, o va miltonijos truputį lepesnės, bet aš kaip nebešokinėju, tik kartais vis padrėkinu, tai sau laiminga auga
mažiau rūpinkis
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 29, 13:06)
1. Pasiekus tam tikrą orchidėjų skaičių iki beveik kritinės ribos, garas atslūgsta, lieka tik kelios laisvos vietos rūšinėms orchidėjoms
2. Gal kai kuriems ši liga pasireiškia sezoniškai (čia kaip žmonėms šienligė ar pan., ar gripo epidemija), nes dabar man itin rūpi mano pomidorai, agurkai ir panašūs dalykai
O štai orchidėjos beprotiškai traukė žiemą,
2. Gal kai kuriems ši liga pasireiškia sezoniškai (čia kaip žmonėms šienligė ar pan., ar gripo epidemija), nes dabar man itin rūpi mano pomidorai, agurkai ir panašūs dalykai
Man irgi tokia stadija - kai neaikcioju nuo kiekvieno ziedo, nustebina tik tikrai retesni ar rusiniai variantai. As turiu maziau uz bet kuria jusu. Matet mano parase nuotraukas.
Man irgi masinio pirkimo liga praejo kai priartejau prie 40
Dabar vis dairausi kazko idomesnio
Bandau su miltonijomis susidraugauti
Zodziu, visoms ligonems galiu pasakyti, kad sviesa tunelio gale yra
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 28, 21:48)
O man visos
QUOTE(Tina* @ 2009 05 29, 14:21)
Man irgi tokia stadija - kai neaikcioju nuo kiekvieno ziedo, nustebina tik tikrai retesni ar rusiniai variantai. As turiu maziau uz bet kuria jusu. Matet mano parase nuotraukas.
aha, pvz aš terliojuos dabar su sedirėja, laukiu žiedų, o aromatinė lykastė lyg kažką pagaliau pradėjo leisti
QUOTE(Lorute @ 2009 05 29, 14:23)
Man irgi masinio pirkimo liga praejo kai priartejau prie 40
Dabar vis dairausi kazko idomesnio
Bandau su miltonijomis susidraugauti
Zodziu, visoms ligonems galiu pasakyti, kad sviesa tunelio gale yra

aha, pamenu, kaip Lorutė varydavo per visas maximas ir ataskaitas duodavo, kas kurioje yra
As grubiai primeciau, kad pas mane 20 orchideju, nes kai kuriu jau neskaiciuoju, noriu atsikratyti...
Papildyta:
Arba reik nusistayt koki skaiciu turim ir jo nevirsyti. Tarkim, jei perkam nauja - atsisakom kazkurios jau pabodusios, padovanojam ar pan. taip praeis noras be galo pirkti
Papildyta:
Arba reik nusistayt koki skaiciu turim ir jo nevirsyti. Tarkim, jei perkam nauja - atsisakom kazkurios jau pabodusios, padovanojam ar pan. taip praeis noras be galo pirkti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 05 29, 11:41)
O aš tas kur nežydi sustačiau tuščiam akvariume. Turiu dar pora parsitempus iš Maximos po 4 Lt.
Bet labai noriu ir kokių rūšinių.
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 29, 15:20)
dendrobiai tai paprastai prižiūrimi, o va miltonijos truputį lepesnės, bet aš kaip nebešokinėju, tik kartais vis padrėkinu, tai sau laiminga auga
mažiau rūpinkis 
aciu uz palaikyma
Dieve, dieve, koki grozi siandien rankose pirma karta laikiau - Miltonija
40 Lt - akropolio "maximoje" kaune atvesta apie 10 ju
Tik pas jus esu maciusi albumeliuose, o cia - rankose laikiau
Kai kurios pavytusios, bet buvo ir sveiku. Tikrai buciau emusi, bet pas mane karantinas dbr - bijau parsinesti kokia grazuole, kad tas lipesis neapipultu
QUOTE(Hottea @ 2009 05 29, 16:39)
Dieve, dieve, koki grozi siandien rankose pirma karta laikiau - Miltonija
40 Lt - akropolio "maximoje" kaune atvesta apie 10 ju
Tik pas jus esu maciusi albumeliuose, o cia - rankose laikiau
Kai kurios pavytusios, bet buvo ir sveiku. Tikrai buciau emusi, bet pas mane karantinas dbr - bijau parsinesti kokia grazuole, kad tas lipesis neapipultu 
tai kaip dabar nevaziuot i akropoli po tokio aprasymo