Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

dendrobiai tai paprastai prižiūrimi, o va miltonijos truputį lepesnės, bet aš kaip nebešokinėju, tik kartais vis padrėkinu, tai sau laiminga auga wub.gif mažiau rūpinkis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 29, 13:06)
1. Pasiekus tam tikrą orchidėjų skaičių iki beveik kritinės ribos, garas atslūgsta, lieka tik kelios laisvos vietos rūšinėms orchidėjoms mastau.gif
2. Gal kai kuriems ši liga pasireiškia sezoniškai (čia kaip žmonėms šienligė ar pan., ar gripo epidemija), nes dabar man itin rūpi mano pomidorai, agurkai ir panašūs dalykai  lotuliukas.gif  O štai orchidėjos beprotiškai traukė žiemą,

drinks_cheers.gif thumbup.gif TAIP !

Man irgi tokia stadija - kai neaikcioju nuo kiekvieno ziedo, nustebina tik tikrai retesni ar rusiniai variantai. As turiu maziau uz bet kuria jusu. Matet mano parase nuotraukas.
Atsakyti
Man irgi masinio pirkimo liga praejo kai priartejau prie 40 biggrin.gif Dabar vis dairausi kazko idomesnio biggrin.gif Bandau su miltonijomis susidraugauti biggrin.gif Zodziu, visoms ligonems galiu pasakyti, kad sviesa tunelio gale yra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 28, 21:48)

oi prirašiau  doh.gif pardon  blush2.gif
paskutinėj foto mano naujokė  blush2.gif +
http://public.fotki....la42/orchidlge/

O man visos wub.gif wub.gif wub.gif Kai kurių net pirkt niekada nemačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 05 29, 14:21)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif TAIP !

Man irgi tokia stadija - kai neaikcioju nuo kiekvieno ziedo, nustebina tik tikrai retesni ar rusiniai variantai. As turiu maziau uz bet kuria jusu. Matet mano parase nuotraukas.

aha, pvz aš terliojuos dabar su sedirėja, laukiu žiedų, o aromatinė lykastė lyg kažką pagaliau pradėjo leisti thumbup.gif o daugiau tai kažkaip ramu tongue.gif daba strykčioju, kai pamatau užsimezgusius pomidorus, ir imuosi bitės vaidmens - apdulkinu agurkus, nes jie man įtartinai atrodo g.gif va, kas vasarą kelia daugiau rūpesčių thumbup.gif

QUOTE(Lorute @ 2009 05 29, 14:23)
Man irgi masinio pirkimo liga praejo kai priartejau prie 40 biggrin.gif Dabar vis dairausi kazko idomesnio biggrin.gif Bandau su miltonijomis susidraugauti biggrin.gif Zodziu, visoms ligonems galiu pasakyti, kad sviesa tunelio gale yra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

aha, pamenu, kaip Lorutė varydavo per visas maximas ir ataskaitas duodavo, kas kurioje yra lotuliukas.gif bet viskas išgydoma rolleyes.gif bent lengva forma lieka rolleyes.gif
Atsakyti
As grubiai primeciau, kad pas mane 20 orchideju, nes kai kuriu jau neskaiciuoju, noriu atsikratyti...
Papildyta:
Arba reik nusistayt koki skaiciu turim ir jo nevirsyti. Tarkim, jei perkam nauja - atsisakom kazkurios jau pabodusios, padovanojam ar pan. taip praeis noras be galo pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 05 29, 11:41)
Nea,neauginu akvariume ju blush2.gif
Jos visos ant palangiu,spinteliu,kolonu pas mane wub.gif

O aš tas kur nežydi sustačiau tuščiam akvariume. Turiu dar pora parsitempus iš Maximos po 4 Lt. tongue.gif Tai per pora dienų jos gerokai sustiprėjo thumbup.gif

Bet labai noriu ir kokių rūšinių. verysad.gif Tik niekur nerandu. O internetu pirkt dar nedrįstu. Norisi apžiūrėt prieš nusiperkant. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 29, 15:20)
dendrobiai tai paprastai prižiūrimi, o va miltonijos truputį lepesnės, bet aš kaip nebešokinėju, tik kartais vis padrėkinu, tai sau laiminga auga  wub.gif  mažiau rūpinkis  lotuliukas.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Dieve, dieve, koki grozi siandien rankose pirma karta laikiau - Miltonija wub.gif wub.gif wub.gif 40 Lt - akropolio "maximoje" kaune atvesta apie 10 ju bigsmile.gif Tik pas jus esu maciusi albumeliuose, o cia - rankose laikiau biggrin.gif Kai kurios pavytusios, bet buvo ir sveiku. Tikrai buciau emusi, bet pas mane karantinas dbr - bijau parsinesti kokia grazuole, kad tas lipesis neapipultu bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 29 gegužės 2009 - 14:39
QUOTE(Hottea @ 2009 05 29, 16:39)
Dieve, dieve, koki grozi siandien rankose pirma karta laikiau - Miltonija wub.gif  wub.gif  wub.gif  40 Lt - akropolio "maximoje" kaune atvesta apie 10 ju bigsmile.gif  Tik pas jus esu maciusi albumeliuose, o cia - rankose laikiau biggrin.gif  Kai kurios pavytusios, bet buvo ir sveiku. Tikrai buciau emusi, bet pas mane karantinas dbr - bijau parsinesti kokia grazuole, kad tas lipesis neapipultu bijau.gif

tai kaip dabar nevaziuot i akropoli po tokio aprasymo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Niu tikrai yra graziu - kaip Mikuotukes (bordine) yra ir su baltu bigsmile.gif Ir dar buvo oncidiumas nuluzes geltonas (su vazoneliu 8 Lt), bet as jau toki turiu ax.gif
Atsakyti
Na, tai kurios kaunietes papuosete siandien savo namucius Miltonijomis? bigsmile.gif
Atsakyti