O as tik ka aptikau, kad mano maksiminis bordo phal. kvepia!!! Esme, kad jau pora savaiciu turiu, bet tikrai iki siol nekvepejo, o dabar priejau, galvoju, kas cia taip saldziai ore padvelke, puoliau uostineti kaip suva
ir paaiskejo, kad bordo atsigavusi matyt nuo maksiminiu stresu, eme rodyti, ka moka
QUOTE(Lorute @ 2009 05 28, 16:05)
Tiksliai
buvau ermitaže-atvežti du stelažai naujų...įpatingo-nieko(čia turinčiom lakią vaizduotę
maksimoj nieko
oi prirašiau
paskutinėj foto mano naujokė
http://public.fotki....la42/orchidlge/
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 28, 23:48)
buvau ermitaže-atvežti du stelažai naujų...įpatingo-nieko(čia turinčiom lakią vaizduotę
maksimoj nieko
oi prirašiau
grazuole
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 28, 22:48)
įpatingo-nieko
trys miniukai
Man geriausias tai - nieko kažko įdomaus, bet naujokė yra
O miniukų kaina, tai vis dar už vazonėlį? Nu kas ten per važonai, kad tiek kainuoja? Eisiu rytoj pažiūrėt. Gerai, kad su vaiku su autobusu trenksiuos iki nekropelio, tai negalėsiu jokiais būdais nieko parsitempt. Saugiai pažiūrėsiu
QUOTE(axara @ 2009 05 28, 19:00)
Ne, čia dendrobium.
QUOTE(VAri @ 2009 05 29, 00:22)
Man geriausias tai - nieko kažko įdomaus, bet naujokė yra
Kikenu sau patyliukais.
O miniukų kaina, tai vis dar už vazonėlį? Nu kas ten per važonai, kad tiek kainuoja? Eisiu rytoj pažiūrėt. Gerai, kad su vaiku su autobusu trenksiuos iki nekropelio, tai negalėsiu jokiais būdais nieko parsitempt. Saugiai pažiūrėsiu
Naujokė,tai kur prieš pora dienų rašiau,kad kambriją pirkau...o šiandien tai nieko neradau
miniukai dar tie patys-auksiniai...
QUOTE(Katilius @ 2009 05 28, 21:33)
O as tik ka aptikau, kad mano maksiminis bordo phal. kvepia!!!
Nu čia tai geras
Nu negaliu, tik ateinu į jūsų temą, tai taip užsimanau kokios gražuolės O
Itariu vasaros sezono metu parduotuves bus iprastinis orchideju "badas". Negausiai jas vasara veza.
QUOTE(Lorute @ 2009 05 28, 22:30)
Neturiu ne vieno dendrobiumo, bet kiek zinau, ju negalima atskirti. Nes seni auginiai maitina jaunus auginukus. Nezinau ka tau toliau daryti, gal kazkas patars kas juos augina 
Tai ka daryt man dabar.
QUOTE(valkiria @ 2009 05 28, 23:32)
Ne, čia dendrobium.
Gal gali patarti kaip auginti dendrobium ?Matyt negerai padariua ,kad atskyriau
QUOTE(Tina* @ 2009 05 29, 09:40)
Itariu vasaros sezono metu parduotuves bus iprastinis orchideju "badas". Negausiai jas vasara veza.
... o siaube, tai tada tiesiog butina be jokios sazines grauzaties urmu visko uzsipirkti, prisidengus informacija, kad visa vasara nieko niebus ir teks badauti...
Juk maza ka, prisireiks kam nors padovanoti, ar ka...
Merginos, kas siandien busit ermitaze, duokit plyyyyz staigiai zinia, jei ten kas naujo, (ypac jei deboras nukainavo