Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

O as tik ka aptikau, kad mano maksiminis bordo phal. kvepia!!! Esme, kad jau pora savaiciu turiu, bet tikrai iki siol nekvepejo, o dabar priejau, galvoju, kas cia taip saldziai ore padvelke, puoliau uostineti kaip suva biggrin.gif ir paaiskejo, kad bordo atsigavusi matyt nuo maksiminiu stresu, eme rodyti, ka moka wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 05 28, 16:05)
Tina, o man taviskis labiau primena phalaenopsis amboinensis mirksiukas.gif

http://farm4.static....be91693.jpg?v=0

Tiksliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės mirksiukas.gif aš vėlyva...o vakar iš viso neprisėdau... blush2.gif
bigsmile.gif labai gražių orchyčių prisižiūrėjau-sveikinimai jų puoselėtojoms 4u.gif thumbup.gif
buvau ermitaže-atvežti du stelažai naujų...įpatingo-nieko(čia turinčiom lakią vaizduotę blush2.gif ),o šiaip tai prie kasų tik baltos,bet dvistiebės-yra laaabai dideliais žiedais;oranžerijoj stelažas ant kurio mačiau ir kelias geltonas,ružavas-taškučiais ir dryželiais;keletas violetinių(kaina 16.99); yra ''karvyčių''-padėtos po vandom,jos turi vardą ir kainą bigsmile.gif -60lt.(gal 70) tiksliai schmoll.gif ;dar deboros nenukainuotos,nors vazonuose ir žalumos matyti...PRAŠAU-jei kuri rasit pigiau ir man prigriebti(atsilyginsiu) blush2.gif ,aš irgi kelias paimčiau-pasidalinimui mirksiukas.gif; dar yra ta vanda-kainavus 299lt-dabar 169lt(stiklinėj vazoj); trys miniukai blink.gif kaina;kelios kambrijos; labai gražios spalvos dendrobiai wub.gif
maksimoj nieko g.gif gal ryt??
oi prirašiau doh.gif pardon blush2.gif
paskutinėj foto mano naujokė blush2.gif +

http://public.fotki....la42/orchidlge/
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 28, 23:48)
4u.gif sveikutės  mirksiukas.gif aš vėlyva...o vakar iš viso neprisėdau... blush2.gif
bigsmile.gif labai gražių orchyčių prisižiūrėjau-sveikinimai jų puoselėtojoms  4u.gif  thumbup.gif
buvau ermitaže-atvežti du stelažai naujų...įpatingo-nieko(čia turinčiom lakią vaizduotę  blush2.gif ),o šiaip tai prie kasų tik baltos,bet dvistiebės-yra laaabai dideliais žiedais;oranžerijoj stelažas ant kurio mačiau ir kelias geltonas,ružavas-taškučiais ir dryželiais;keletas violetinių(kaina 16.99); yra ''karvyčių''-padėtos po vandom,jos turi vardą ir kainą  bigsmile.gif -60lt.(gal 70) tiksliai  schmoll.gif ;dar deboros nenukainuotos,nors vazonuose ir žalumos matyti...PRAŠAU-jei kuri rasit pigiau ir man prigriebti(atsilyginsiu)  blush2.gif ,aš irgi kelias paimčiau-pasidalinimui  mirksiukas.gif; dar yra ta vanda-kainavus 299lt-dabar 169lt(stiklinėj vazoj); trys miniukai  blink.gif kaina;kelios kambrijos; labai gražios spalvos dendrobiai  wub.gif
maksimoj nieko  g.gif gal ryt??
oi prirašiau  doh.gif pardon  blush2.gif
paskutinėj foto mano naujokė  blush2.gif +

grazuole wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 28, 22:48)

įpatingo-nieko

trys miniukai  blink.gif kaina

paskutinėj foto mano naujokė  blush2.gif +

Man geriausias tai - nieko kažko įdomaus, bet naujokė yra thumbup.gif Kikenu sau patyliukais.

O miniukų kaina, tai vis dar už vazonėlį? Nu kas ten per važonai, kad tiek kainuoja? Eisiu rytoj pažiūrėt. Gerai, kad su vaiku su autobusu trenksiuos iki nekropelio, tai negalėsiu jokiais būdais nieko parsitempt. Saugiai pažiūrėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 05 28, 19:00)
Valkiria, o pas tave cia phal?  g.gif

Ne, čia dendrobium.
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2009 05 29, 00:22)
Man geriausias tai - nieko kažko įdomaus, bet naujokė yra  thumbup.gif  Kikenu sau patyliukais.

O miniukų kaina, tai vis dar už vazonėlį? Nu kas ten per važonai, kad tiek kainuoja? Eisiu rytoj pažiūrėt. Gerai, kad su vaiku su autobusu trenksiuos iki nekropelio, tai negalėsiu jokiais būdais nieko parsitempt. Saugiai pažiūrėsiu  rolleyes.gif

Naujokė,tai kur prieš pora dienų rašiau,kad kambriją pirkau...o šiandien tai nieko neradau schmoll.gif
miniukai dar tie patys-auksiniai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 28, 21:33)
O as tik ka aptikau, kad mano maksiminis bordo phal. kvepia!!!

Nu čia tai geras bigsmile.gif
Nu negaliu, tik ateinu į jūsų temą, tai taip užsimanau kokios gražuolės O doh.gif Namie tik devynias turiu, darbe laikau 8+1 reanimatoriuje, palyginus su jumis, tai mizeris blush2.gif
Atsakyti
Itariu vasaros sezono metu parduotuves bus iprastinis orchideju "badas". Negausiai jas vasara veza.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 05 28, 22:30)
Neturiu ne vieno dendrobiumo, bet kiek zinau, ju negalima atskirti. Nes seni auginiai maitina jaunus auginukus. Nezinau ka tau toliau daryti, gal kazkas patars kas juos augina g.gif

Tai ka daryt man dabar. g.gif

QUOTE(valkiria @ 2009 05 28, 23:32)
Ne, čia dendrobium.

Gal gali patarti kaip auginti dendrobium ?Matyt negerai padariua ,kad atskyriau schmoll.gif
Atsakyti
Ateik i prieziuros temele (ir pagrindine prieziuros info pasiskaityk "rojaus sodu" psl) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 05 29, 09:40)
Itariu vasaros sezono metu parduotuves bus iprastinis orchideju "badas". Negausiai jas vasara veza.

... o siaube, tai tada tiesiog butina be jokios sazines grauzaties urmu visko uzsipirkti, prisidengus informacija, kad visa vasara nieko niebus ir teks badauti... lotuliukas.gif ...
Juk maza ka, prisireiks kam nors padovanoti, ar ka...
Merginos, kas siandien busit ermitaze, duokit plyyyyz staigiai zinia, jei ten kas naujo, (ypac jei deboras nukainavo doh.gif ) leksim visos imti tada vilnietes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katilius: 29 gegužės 2009 - 10:52